14 bin öğrenci yarın ilk kez süt içecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
14 bin öğrenci yarın ilk kez süt içecek
Öğrencilere süt dağıtımı uygulaması yarın başlıyor
01.05.2012 13:12

İlköğretim okullarında süt dağıtımı uygulaması yarın başlıyor. Proje kapsamındaki okullarda eğitim gören öğrenciler, haftanın 5 günü süt içecek.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü projeden ana sınıfı, ilköğretim 1, 2, 3, 4, ve 5. sınıf öğrencileri faydalanacak. Proje ile Türkiye genelindeki 32 bin 574 okulda 7 milyon 200 bin öğrenciye haftanın 5 günü süt dağıtılması öngörülüyor. Sütler öğrencilere 200 mililitrelik kutular içinde verilecek.
14 BİN ÖĞRENCİ YARIN İLK KEZ SÜT İÇECEKElbistan'da ise yaklaşık 14 bin öğrenci yarın ilk kez süt içecek. Okullara getirilen uzun ömürlü sütlerin görevli öğretmenler tarafından dağıtılacağı öğrenildi.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Eskiden bizede tariş ti yanlış hatırlamıyorsam çerez dağıtılırdı şimdi ise süt.Afiyet olsun çocuklar süt öiçmek önemlidir.

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
ilk kez demek yanlış izmir büyükşehir belediyesi bu işi tüm izmirde 7 yıldır uyguluyor. 1 litrelik paketlerr veriyor.bunlar taklit kokan hareketler. Ama olsun sonuçta hem çocuklara hem küçük üreticiye yarıyor. En azından izmirde

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Bizde dağıtılmazdı hocamız bize aldırırdı her sabah zorla içerdik..

"Bir gün bana bunu yaptığım için teşekkür edeceksiniz" demişti.

Şu anda diş bölümünde okuyorum. Kafama estiğinde doktora gidip bedavadan muayene oluyorum.
Hiç dişlerimi fırçalamam ben. Unutuyorum hep napıyım..

Doktorum dişlerimi ilk gördüğünde dişlerime iyi baktığım için tebrik etmişti fakat hiç fırçalamadığımı öğrenince şok oldu tabi..
Çocukluğum sürekli süt içerek geçtiği için şu an ağzımda hiç çürük dişim yok...

Allah razı olsun hocamdan...

Böyle bir uygulama da süper olmuş tebrik ediyorum...

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
ilk okulda bize de dağıtılırdı.

Mert045

Mert045

Üye
Bize hiç böyle şeyler yapılmadı şimdikiler şanslı.

SHS

SHS

Üye
bize diş macunu gelirdi:D

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Eskiden bizede tariş ti yanlış hatırlamıyorsam çerez dağıtılırdı şimdi ise süt.Afiyet olsun çocuklar süt öiçmek önemlidir.

Fındıkları götürmüşsündür Abi o zaman :D
Genelde fındık dağıtırlardı çünkü

m542tf

m542tf

Üye
bizde neden yoktu?

Mert045

Mert045

Üye
Hayret okul hayatımda ilk defa bugün diş macunu ve fırça dağıttılar

CryuS

CryuS

Üye
:)) 50 kişi zehirlenmiş sütten.İsterseniz haberleri okuyun..!GDO'lu süt veriyorlar...:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...