seLam, Benim yerimede söz payLaşın, bende burdayım. :D Sozu sen paykasacaksin yeni geldi...
Eykul Üye marist' Alıntı: seLam, Benim yerimede söz payLaşın, bende burdayım. Genişletmek için tıkla ... Sozu sen paykasacaksin yeni geldi...
marist' Alıntı: seLam, Benim yerimede söz payLaşın, bende burdayım. Genişletmek için tıkla ... Sozu sen paykasacaksin yeni geldi...
DiaBLoS Admin Eykul' Alıntı: Merak ettim detaya da girmedin Tesekkur ederim sordugun icin... Bende ugrastim iste onemsiz seylerle Genişletmek için tıkla ... Ailemle güzel bir doğum günü partisi yaptık . Çok güzel hediyeler aldım vallahi . Bu da beni çok mutlu etti .
Eykul' Alıntı: Merak ettim detaya da girmedin Tesekkur ederim sordugun icin... Bende ugrastim iste onemsiz seylerle Genişletmek için tıkla ... Ailemle güzel bir doğum günü partisi yaptık . Çok güzel hediyeler aldım vallahi . Bu da beni çok mutlu etti .
Eykul Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ne diyon Genişletmek için tıkla ... Metin biraz kibar ol pardon tam algilayamadim ne diyorsunuz daha iyi olabilirdi
- SerkeŞ -' Alıntı: ne diyon Genişletmek için tıkla ... Metin biraz kibar ol pardon tam algilayamadim ne diyorsunuz daha iyi olabilirdi
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam abi. Hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum kardeşim
SHS Üye Eykul' Alıntı: Metin biraz kibar ol pardon tam algilayamadim ne diyorsunuz daha iyi olabilirdi Genişletmek için tıkla ... ben böyleyim!
Eykul' Alıntı: Metin biraz kibar ol pardon tam algilayamadim ne diyorsunuz daha iyi olabilirdi Genişletmek için tıkla ... ben böyleyim!
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Ailemle güzel bir doğum günü partisi yaptık . Çok güzel hediyeler aldım vallahi . Bu da beni çok mutlu etti . Genişletmek için tıkla ... Hayirli olsun
DiaBLoS' Alıntı: Ailemle güzel bir doğum günü partisi yaptık . Çok güzel hediyeler aldım vallahi . Bu da beni çok mutlu etti . Genişletmek için tıkla ... Hayirli olsun
papakudioflu Emekli Yönetici yatmadan bir selam vereyim dedim tatil günü mesai yapınca insan daha çok yoruluyor hepinize iyi geceler hoşsohbetler allaha emanet olun......
yatmadan bir selam vereyim dedim tatil günü mesai yapınca insan daha çok yoruluyor hepinize iyi geceler hoşsohbetler allaha emanet olun......
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Sağol iyiyim. Sizi sormalı. Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim tuhaf bir gundu diyebilirim
OttomaN TigeR' Alıntı: Sağol iyiyim. Sizi sormalı. Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim tuhaf bir gundu diyebilirim
Amaru Shady Üye Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 0 misafir) Pondusss, Eykul, papakudioflu, S3RS3Ri
Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... Lumine halen kavusamadin mi
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 00:33:24 ---------- Yazıldı @ 00:32:27 ---------- papakudioflu' Alıntı: yatmadan bir selam vereyim dedim tatil günü mesai yapınca insan daha çok yoruluyor hepinize iyi geceler hoşsohbetler allaha emanet olun...... Genişletmek için tıkla ... sende abi, iyi geceler
OttomaN TigeR' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 00:33:24 ---------- Yazıldı @ 00:32:27 ---------- papakudioflu' Alıntı: yatmadan bir selam vereyim dedim tatil günü mesai yapınca insan daha çok yoruluyor hepinize iyi geceler hoşsohbetler allaha emanet olun...... Genişletmek için tıkla ... sende abi, iyi geceler
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Kadro bugün epey bi erken dağıldı ... Olmuyor ama ? Genişletmek için tıkla ... erken
DiaBLoS' Alıntı: Kadro bugün epey bi erken dağıldı ... Olmuyor ama ? Genişletmek için tıkla ... erken
DiaBLoS Admin Dün gece aşağı yukarı 2 ye kadar beraberdik ... Ve müthiş bir kalabalık vardı Furkancığım ...