lumos16
Üye
siscontetla media barı düzenlemen gerek...
media bar resimli düzenleme vardı herhalde sitede bi bak istersen..
Tamam ben araştırıyım

siscontetla media barı düzenlemen gerek...
media bar resimli düzenleme vardı herhalde sitede bi bak istersen..

navigasyon ücretsiz mi
---------- Eklendi @ 19:21:57 ---------- Yazıldı @ 19:19:07 ----------
navigasyon ücretsiz mi
---------- Eklendi @ 19:23:29 ---------- Yazıldı @ 19:21:57 ----------
hakan abi tuş kilidinin sensörünü kapatmanın yolu yok mu cebmdn çıkardığım zaman yan olarak kilidi açmak zorunda kalıyorum
tuş kilidini orta tuşla açıyorum zaten ama telefon yan döndüğünde tuş kilidi açma sayfasıda yan dönüyor ve düzelmiyor....
---------- Eklendi @ 19:29:46 ---------- Yazıldı @ 19:29:31 ----------
önceki cfw de yoktu bu
tamam şimdi anladım seni. Mod o kaldırmasıda var güzel ama. Sensörlerden oto ekran döndürmeyi kaldır dönmez.yok güzel ama sensörün etkisi ile cebimden çıkarınca ekran yan kalıyo tek sorun bu yoksa cfw müthişş
hakan gerçek temiz iş yapmışşsın ellerine sağlık çok kaliteli bi cfw olmuş tekrar teşekkürler (tema efekti de süper olmuş )![]()

Hakan yine yaptığın yenilik ile patlatmışsın konuyu emeğine sağlık şimdi çekiyorum kurulumdan sonra görüşlerimi bildiririm yapılan yorumlara bakılacak olursa genel itibari ile temiz CFW ye benziyor tabi birde professional tarafından test edilmesi gerekli![]()

facebook widgeti için öneri verebilirmisiniz? çok araştırdım ama yok.
ben facebooku yükledim fakat ekrana online olarak eklenmiyor neden sorun nerde ?
güncellemede facebook u yükle sonra widgetlerden seç faceyi tamamdır.
hakan güvenlik kodu koyamıyorum ayarlardan gidip kodu ayarlamaya çalışıyorum kod istiyo yazıyorum yeni kod istiyo onuda onaylama istiyo onuda yaptığımda kod hatası veriyo sorun ne yardım
---------- Eklendi @ 20:57:36 ---------- Yazıldı @ 20:55:29 ----------
ben facebooku yükledim fakat ekrana online olarak eklenmiyor neden sorun nerde ?
teşekkürler...hocam eline sağlık eme saygı kesinlikle.
ekranın sağ tarafına menü eklemişsin oraya rehberi nasıl ekleyebilirim ?
hafıza kartını biçimlendirdim ama hard format atmadım güvenlik kodunu boşverde facebook neden olmuyor sorun ne ?
seçenekler de içeriği düzenle de tekrar seçenekler de sağ tuş seçiminden ayarlahocam eline sağlık eme saygı kesinlikle.
ekranın sağ tarafına menü eklemişsin oraya rehberi nasıl ekleyebilirim ?