windows phone touchxperince ui beta

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
windows phone touchxperince ui beta
evet arkadaşlar genellikle kapalı kaynak kodlu oldugu için kısıtlamalarıyla eleştirilen windows phone işin hazırlanan bir arayüz buyrun video yu inceleyin kararlı sürüm yayınlandıgında sitemizden indirebileceksiniz.

Ekli dosyalar

anılbaran

anılbaran

Üye
youtube yüklesen mobildekıler de izlese abi :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
o ne bilmiyorum ama benim için wp isteyenler ve fanatik olmayanlar izlese yeter bilgi olsun diye koydum buraya almak isteyenler için

Türe

Türe

Üye
bu da güzel wp'nin arayüzü de fena sayılmaz yani sade ve basit

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
bu sadece bu ekibin yaptıgı çalışmalardan bir tanesi bu arayüzün özelliklşerini yazmaya gerek duymadım ama bir kaçını söylemek gerekirse uygulama yöneticisi baglantı yöneticisi(bluetooth dosya transferi yapacagı söyleniyor)

konuya beta sürüm eklenmiştir

Türe

Türe

Üye
bu sadece bu ekibin yaptıgı çalışmalardan bir tanesi bu arayüzün özelliklşerini yazmaya gerek duymadım ama bir kaçını söylemek gerekirse uygulama yöneticisi baglantı yöneticisi(bluetooth dosya transferi yapacagı söyleniyor)

konuya beta sürüm eklenmiştir

bluetooth dosya transferi yapacağı söyleniyor derken abi ? Yani önceden yapılamıyordu öyle mi ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Vayy çok iyi abi :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

bluetooth dosya transferi yapacağı söyleniyor derken abi ? Yani önceden yapılamıyordu öyle mi ?

aynen kardeşim aktifleştirilmemiş aynı ios taki gibi tabi microsoft bunu ilerideki güncellemelerde çözücektir ama üçüncü parti uygulamalar ondan önce davranıyor

eRdaL.

eRdaL.

Üye
sagolun arkadaslar guzel uygulamalar paylasiloyor ama cogu cihaz kilitli bu kilit olayini cozup rom yukleyen bir kisi yokmu detayli bi anlatim yapsada bizlerde uygulasak

Türe

Türe

Üye

aynen kardeşim aktifleştirilmemiş aynı ios taki gibi tabi microsoft bunu ilerideki güncellemelerde çözücektir ama üçüncü parti uygulamalar ondan önce davranıyor

hayır nedir bu bluetoorh erişiminin kısıtlanması analayamıyorum hem ios hem wp için :ah

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

hayır nedir bu bluetoorh erişiminin kısıtlanması analayamıyorum hem ios hem wp için :ah

telif hakkı koruması içinmiş miş

---------- Eklendi @ 15:03:39 ---------- Yazıldı @ 14:58:46 ----------

sagolun arkadaslar guzel uygulamalar paylasiloyor ama cogu cihaz kilitli bu kilit olayini cozup rom yukleyen bir kisi yokmu detayli bi anlatim yapsada bizlerde uygulasak

bazı teknikler var romkilidini açmak için kimisi ücretli kimisi için üniversite ögrencisi olmak ve orada kayıtlı olan live id kullanmak gerekiyor. Aslına bakarsanız lumialara göre daha eski olan htcler için spl programları var en basiti onlar bir de chewron7 diye bir uygulama var ama her cihazda şu anda başarılı degil ama mutlaka yakın zamanda çıkacaktır. Bu arada senin kide kötü şansmış arkadaş lumia710ve800 ün büyük çogunlugu romkilidi açık olarak sevkedilmiş sen kilitliye denk gelmişsin.

Türe

Türe

Üye
haha yerim onların telif haklarını :off:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,güzel gelişmeler

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
haha yerim onların telif haklarını :off:

bence de sence ama durum bu hem bunun uygulama ile yapılacagını bilmelerine ragmen heralde sırf bizi ugraştırmak için yapıyorlar. Olsun be sülayman evde bir tane htc tattoo var android 1.6 güncelleme ile bluetooth kullanılabilecek deniyordu ama hak getire cihaz 1.6da kaldı htc yükseltme bile vermedi.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
belkide cihaz kilitli degildi zune den guncelleme gordum ve yaptim ondan sonra kilitlenmis olabilir mi

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
belkide cihaz kilitli degildi zune den guncelleme gordum ve yaptim ondan sonra kilitlenmis olabilir mi

hayır versiyon güncellemesi degilse kilitlenmemesi lazım ama tam olarak emin degilim çünkü güncelleme ile versiyon numarası yükseltilince mevcut uyguşamalar romkilidini açamıyor versiyon düşürmek gerekiyor onun içinde gold kart teknigi kullanılıyor

eRdaL.

eRdaL.

Üye
versiyon guncellemesi oldugunu saniyorum cunku cihaz icindeki firmware versiyon no su degisti fakat hicbir degisiklik goremedim

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
firmwire versiyon numarası degiştiyse artık kilitli oldugundan eminiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt