Opera Mobile Takılma Sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mobile Takılma Sorunu!
Operanım bir çok sürümünü kullandım. Mini veya mobile.. Ve sadece ama sadece mobilede olan bir sorun var. Belli süre aralıklarıyla mesela 15 saniyede bir 4-5 saniye donuk kalıyor. Diğer uygulamalarda veya oyunlarda veya sistemde hiç bir sorun yok. Bu sorun mininin hiçbir versiyonunda yok. Ek olarak mobilein her versiyonunda aynı sorun... Nedendir?

benighted

benighted

Üye
bence her internet sayfasında çok fazla reklam var ve flash desteği olmadığından sayfaları yüklerken zorlanıyor.ancak mini de bi çok reklamı yüklemiyor ya da kalite olarak düşük açıyor ayrıca telefonda ne kadar çok uygulama olursa takılma okadar çok artıyor bunlar sadece benim gözlemlerim gerçekte tam olarak nedir sorun bilmiyorum

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
bence her internet sayfasında çok fazla reklam var ve flash desteği olmadığından sayfaları yüklerken zorlanıyor.ancak mini de bi çok reklamı yüklemiyor ya da kalite olarak düşük açıyor ayrıca telefonda ne kadar çok uygulama olursa takılma okadar çok artıyor bunlar sadece benim gözlemlerim gerçekte tam olarak nedir sorun bilmiyorum

dikkat ettiyseniz diğer uygulamalarda sorun yok diyorum. Bu takılma garip bi takılma zaten. Dolulukla alakası yok. 8gb tan 2 gb boş ayrıca....

---------- Eklendi @ 16:52:52 ---------- Yazıldı @ 16:32:47 ----------

ayrıca mobilein flash desteği var.

larten123

larten123

Üye
mobiledeki ktonik sorun bn de bu yuzden ovideki miniyi kullanıyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yeni sayfa açarken doğru takılıyor daire döndügü halde geç gösterıyor.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
bende takılma olmuyor.telefonumda madness'ın tam performans modu yüklü onun da etkisi çok büyük.bir de ayrıca forumda bi konu vardı opera mobile performans ayarları diye aratın bulursunuz.o ayarları yapın.
ben de şuan o kadar hızlı ki telefonumu acayip seviyorum son bir aydır falan:)

u_cosar

u_cosar

Üye
Uygulamanın hafıza payına yüklü olmasından kaynaklanıyor olabilir kaldır c ye kur

asigsasi

asigsasi

Üye
o takılma sorunu bendede var devamlı geçmişi sil

tempestshine

tempestshine

Üye
Yazıyı yazıyorum.Yazı 1-2 dakika sonra geliyor.Çok takılıyor bu mobile :s

Polymath

Polymath

Üye
Bendede aynı sorun var. Takılma Şu şekilde 3-4 saniye donuyor opera sonra düzeliyor. Fp1 Güncellemesinden sonra bende bu sorun oldu Opera Mobile kullanıyorum. Fp1 Gelmeden böyle bir sorun yoktu bende

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Demekki çoğu kişide var bu hata. :/ ayrıca opera mobileim c de kurulu ve geçmişlede alakası yok... Yokkende kasıyo...

asigsasi

asigsasi

Üye
ben denedim biraz daha iyi

asigsasi

asigsasi

Üye
Kessssssinlikle başarılı. Sadece ordaki takılmaları değil , sayamadığım bir çok yerdeki takılmaları tamamen kesti. Sanada konuyu paylaşan kişiyede çoook çok teşekkür ederim. Sorunm
um sonunda çözüldü. Şuan resmen uçuyorum :D

rica ederim :oke: benim telefonda baya hızlan di

Violonist

Üye
Operanım bir çok sürümünü kullandım. Mini veya mobile.. Ve sadece ama sadece mobilede olan bir sorun var. Belli süre aralıklarıyla mesela 15 saniyede bir 4-5 saniye donuk kalıyor. Diğer uygulamalarda veya oyunlarda veya sistemde hiç bir sorun yok. Bu sorun mininin hiçbir versiyonunda yok. Ek olarak mobilein her versiyonunda aynı sorun... Nedendir?

bende 11. versiyonda dediğin gibi takılma yapıyordu. 12 yi yükledim gayet iyi.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
bu ayarlar çok süper oldu

---------- Eklendi @ 20:41:13 ---------- Yazıldı @ 20:38:25 ----------

bu arada cep telefonumun şarj sorunuda var. Batarya sorunu yani. %100 şarjdan çıkartıyorum. Hiç bişey yapmıyorum ellemiyorum.15-16 saat sonra şarjı% 50 ye iniyor. Mobile veri falan kapalı herşey kapalı. Neden acaba?

asigsasi

asigsasi

Üye
15,16 saat te yarıya iniyor daha ne istiyorsun mah değeri düşüktür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt