wp 7.5tango güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
wp 7.5tango güncellemesi
nokia nın lumia serisi cihazlarında da kullandıgı windows phone işletim sistemi son olarak 7.5mango sürümüne güncellenmişti. Microsoft tarafından duyurusu yapılan 7.5tango güncellemesi ise tüm dünyadaki kullanıcıları gibi türkçe dil destegi sunacak olması nedeniyle ülkemizde de merakla bekleniyordu. Ve artık mutlu sona yaklaştık. Çünkü ilk wp7.5 tango kullanan cihaz lumia610 filipinlerde 260$ fiyatla satışa sunuldu. Bu haberi geçtigimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık. Microsofttan gelen son bilgiler tango güncellemesinin haziran ayında yayınlanmasıydı fakat microsoft bu planını wp8 apollo güncellemesini düşünerek revize etti. Buna göre wp8 apollo yıl sonundan önce yayınlanıcak ve hem operatörlere wp8 güncellemesinden önce zaman kazandırmak hemde tango sürümüne yükseltme oranının yüksek olması için haziran ayından önce mümkün olan en kısa süre içinde tango güncellemesi yayınlanacak. Bu demektir ki mayıs ayında Türkçe dil destegine kavuşacak wp cihazları her an ülkemize giriş yapabilir.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Yupp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hünkarım eğer erken gelirse benim de alma ihtimalim var bu yaz!!!:disko::disko::disko::disko::disko:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
yaza kalmadan gelir cihazlar merak etmeyin sadece lumia900ün satışları çok yüksek seyrettigi için biraz gecikebilir onun dışında diger cihazlar mayıs ayı içinde satışa çıkmış olucaktır.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
yaza kalmadan gelir cihazlar merak etmeyin sadece lumia900ün satışları çok yüksek seyrettigi için biraz gecikebilir onun dışında diger cihazlar mayıs ayı içinde satışa çıkmış olucaktır.

Oyyyyyyyyyyşşş!Hünkarım çok iyi haber!!!!!!

theposies

theposies

Üye
gelsin. Sabırsızlanıyorum.

anılbaran

anılbaran

Üye
ben yıllar sonra alıcam. 3-4 sene sonra . Ama şu cihazlar gelsin artık wp içinde destek olucam foruma .

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
bende 1.5 seneye alacam bi lumia :naughty:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu sarmaşık cidden zehirliyor ha. :ehe

Güzel haber abi gelsin tabi... :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar yaklaşık olarak bir saat kadar lg optimus7 üzerinden windows phone u inceledim. Öncelikle bu cihazın wp7 oldugunu ve hiçbir gümcelleme yapılmayan eski bir sürüme sahip oldugunu belirteyim. İlk olarak lg nin tasarımında kullandıgı fiziksel tuşlar hoş degildi ve tasarımı bozmuştu. Ama kullanışlılık açısından bir sorun teşkil etmiyor. 1ghz işlemci ve 512mb ram e sahip bu cihaz windows phone avantajıyla gayet akıcı ve hızlı. Menü geçişleri,menü scrolling,uygulama açma hızı başarılı ve hatta çok iyi diyebilirim. İnternet performansı pc dekine yakın ve tarayıcı arayüzü hoş ve çok kullanışlı. Yaklaşık olarak yarım saat inceledikten sonra hemen yanında olan htc one v dikkatimi çekti. Fiyat olarak ikisi de 899tl idi. Biraz da ona baktım yeni çıkmış olması sebebiyle. İlk dikkatimi çeken ise alt kısımdaki kıvrım ve gerçekten rahatsız ediciydi bana göre. Veee tuş kilidini açtıgım anda gördügüm ekran bana metro ui den sonra bir karmaşayı andırdı. On dakika inceledikten sonra sıkılmıştım o karmaşadan resmen yordu beni. Ve açıkça söylüyorum bu cihaza ics agır gelmiş cihaz akıcı degil ve yavaş bir kaç kere dokunmama tepki vermedi. Daha sonra htc one x e geçtim evet gerçekten hızlı ve stabil. Tepkimesi quad core işlemcinin hakkını veriyor. Ama tasarım bana hiç hoş gelmedi Htc kavisli kasaya düz ekranı entegre etmenin zorlugunu yaşamış bu modelde. Kenarlarındaki keskin köşeler elde iyi bir his vermiyor. Düz ekranın kenarları kasadaki kavis nedeniyle iki mm kadar kasadan yüksekte kalmış ve kasa ile ekranın birleştigi yer kuytu bir köşe gibi cebinizdeki bütün kirleri biriktirecek gibi görünüyor. Htc bu iki telefonda iyi satış rakamları yakalar mı; one v biraz zor one x te kardeşi one s e karşı fiyat performans kriterinde kaybeder. Ve bu incelemelerimden sonra tekrar windows phone lu lg optimus7 nin yanına geliyorum. Kilit ekranını yukarıya kaldırıp menüye girdigimde androiddeki karmaşadan olsa gerek bir rahatlama hissediyorum. Tema efektleri arayüz animasyonları akıcılık ve tepkime beni tekrar windows phone a aşık ediyor.
Türkçe yüklü bir windows phone inceleyene kadar şimdilik bu kadar. İyi forumlar....

---------- Eklendi @ 19:20:34 ---------- Yazıldı @ 19:13:25 ----------

ek olarak one x kamerasıyla n9 kamerasını yan yana test ettim ve bence n9 kamerası dana net ve ayrıntılı resim çekiyor

theposies

theposies

Üye
kamerasını boşuna ovuyorlar desene ali abi. Bi inceleyemedim gitti şu one x i

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
kamerasını boşuna ovuyorlar desene ali abi. Bi inceleyemedim gitti şu one x i

kamerası kötü demedim yanlış anlaşılmasın ama n9 un carl zeiss lens farkı kendisini hissettiriyor.

theposies

theposies

Üye
tamam da sonucta bu cihazın reklamını kamerasıyla yapmıştı . N9 geciyorsa 808 napar bunu acaba ?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
aleranol

aleranol

Üye
ali abi sen şu one x deki izlenimlerini bana biraz daha ayıntılı anlatırsan çok mutlu olurum çünkü ya one x yada lumia 900 alacağım çok merak ediyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
ali abi sen şu one x deki izlenimlerini bana biraz daha ayıntılı anlatırsan çok mutlu olurum çünkü ya one x yada lumia 900 alacağım çok merak ediyorum.
kardeşim one x te akıcılık stabillik ve hız sorunu yok ama restart yapmıştım cihaza quad cure işlemci menü geçişlerinde falan çok başarılı tabi uygulama ve hd videolarda deneyemedim bir daha gidersem hafıza kartımla gidicem.kamerası çok methedilmiş ama dedigim gibi n9 daha iyi resim çekiyor.fakat ben boşuna anlatıyorum eger aklında lumia900 ve one x varsa one x in tasarımı rahatsız edici oldugunu görüceksin donanım olarak iyi bir cihaz ama tasarım benim içime sinmedi çizgilerinde akıcılık yok lumia800 le aynı tasarım oldugu için lumia900 tasarımını anlatmaya gerek yok kesintiiz hatlar ve kasayı saran ekran camı muhteşem bir tasarım. bu arada mediamarkt ta 1900tl one x lumia900 ile arasında 400 tl gibi bir fark olucak muhtemelen. ayrıca buradan tarayıcı test sonuçlarını a görebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt