Android, iPhone'cuları kızdırdı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
Valla hiç anlamıyorum şu kavgaları, takım tutar gibi işletim sistemi tutuyorlar. Yeri geldiğinde kavga bile ediyorlar. Ben? Bana hangisi daha iyi geliyorsa, hangisi daha iyi hizmet veriyorsa ona geçerim hepsi bu.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Valla hiç anlamıyorum şu kavgaları, takım tutar gibi işletim sistemi tutuyorlar. Yeri geldiğinde kavga bile ediyorlar. Ben? Bana hangisi daha iyi geliyorsa, hangisi daha iyi hizmet veriyorsa ona geçerim hepsi bu.

yaani:)

hotlock

hotlock

Üye
Android için daha bu başlangıç bir kaç yıla kadar yeni programların hepsi ilk başta play store da yayınalancak diye düşünüyorum çünkü android piyasası akıl almaz bir şeklde büyüyor ve apple da blacberry gibi yaprak dökümü başlyacak.

blacktalon

blacktalon

Üye
Belki sacma gelebilir ama biri bana bu instagramın ne ise yaradıgını ve nasıl kullanıldığını söyleyebilir mi pek kurcalayamıyorum programları

klongs

klongs

Üye
Belki sacma gelebilir ama biri bana bu instagramın ne ise yaradıgını ve nasıl kullanıldığını söyleyebilir mi pek kurcalayamıyorum programları

fotograflara efekt verebiliyorsun onlari paylasiyorsun

hacker80

Üye
Kardesim herkes ios tukaka demis ama android ve ios ayni babadan olma buz gibi unix pardon linux ikiz kardeslerdir. Her ikisine de bizi win ce ve symbiandan kurtardiklari icin tesekkur ediyorum.

klongs

klongs

Üye
orda herkes hakkini verir ios olmasa symbian s60v5 e mahkum olurduk

xuqurcanx99

Üye
bencil olan iphone cular değil bence steve jobs ı dünyanın en büyük adamı görenler steve jobs öldüğü gün ondan daha önemli bir kişi daha ölmüştü c++'ın yaratıcısı(adı aklıma gelmiyo) ve bazılarının şuan bunu okuyunca haberi oldu
Dennis Ritchie.

barann79

Üye
kayıtlı resimlerde instagram ile çekilen resimlerde kare şeklinde resmin yarısı kırpılmadan efekt verilmiyor. Varmı bunun kırpılmadan efekt verilme yöntemi? ben bulamadım. yoksa eğer resimi kırpmadan yüzlerce efekt verse hiçbir işime yaramaz bu program

PriZm

PriZm

Üye
Daha cok bagırtı yapacak onlar :D

eagle4343

eagle4343

Üye
Akilli cep piyasasini Apple yada steve falan ortaya cikartmadi dostum. Bu olay seneler evvel Palm gibi Pda cihazlarla basladi sonrasinda asil cikis ise Windows mobile 2002 ile baslayip 6,5 ile sona eren seriyle basladi. Daha Iphone cikmadan 1ghz islemci wm5 li Arm tabanli cihazlar vardi calisma prensibide Pc gibi olmasaydi. HTC, Qtek, Eten vs vs gibi firmalarin dogus dönemidir ayrica akilli smartlar icin Nokia Symbianda unutulmamali ama dokunmatikde yoktular.
Windows mobile Ce lisansini toptan satin alinan bir lisansdi ve ayni Android gibi cihaz farketmeden Microsoft satiyordu ama bu durumdada düsük islemcili yada düsük Ramli aletler falan kasma yapmasi, Microsoftun coklu dokunmatik, Wlm ve sistemde dokunmatik tepki süresi gibi seyleri bu iste kar görmemesi gibi yüzüne es gecmesi yüzüne Ios cikmasi ve parlamasi kolay oldu.
Apple kalitedir ama hic bir ürünü kendi bulusu falan degildir bütün ürünlerinde eskiden yapilmis bir seyi alir incelik kibarlik ve kendi yazilimi ile buna nasil daha cok para kazanirim olayinida ekliyerek satar.
Pda, tablet, smart vs vs gibi olaylar daha 90 li yillarda basliyor. 2004 2005 gibi tarihlerde birakin winceli cepleri adamlar XP ile calisan ürünler satiyordu ama bunlar ufak Cin firmalari oldugu icin fazla yayginlasamadilar.
Steve sadece iyi bir yazilimla kötü bir donanimi satti isin komik tarafi Galaxy s1 ve S2 durumu olmasa Iphone zaten fazla bir gelisim gösteremiyecekti ayrica o tabletler icinde 20 senedir bazi hastane yada üst düzey yerlerde kullanilan ürünlerdi kimi 1000 liraya satar reklamini yapamaz elinde patlar ama kiminin pazarlama gücü vardir 2000 satar bus iler böyledir. ama isin gercegi bu alanda asil devrimi Microsoft yapmistir ama düsük zekali yöneticilerin gelecegi görememesi yüzüne elindeki pastayi kaybetmisdir.
Wince 6.5 o dönemde coklu dokunmatik ve iyi tepki verecek sekilde piyasaya cikartilmis olsaydi bugun Android olmazdi pazar paylarida cok farkli olurdu bir aralar Nokia bile Windows mobil cikarmayi o dönemde pazar payi tartismasiz olmasina ragmen düsünmüstü.
Androidde ayni hatayi yapiyor bugun itibari 850 000 günlük Android tel aktivasyon yapiyorlarmis ama bu aletleri donanimda 3 cesit haline getirmeyi mecbur birakmazsa bir gün sonu Microsofta döner.

kardeşim haklısın ben zaten apple yaptı bu buluşu demedim dikkat edersen sadece win i hantallığından kurtarıp kendi işletim sistemini yükleyerek donma ve saire takılmaları ortadan kaldırmasından bahsediyorum yoksa apple bişeyi icat etmiştir demiyorum yoksa özellikle 3g piyasaya çıktığında hangi telefonun dokunmatiği daha iyiydi devrim atlatmış demek istediğim o benim ki kimsede bunu inkar edemez

murat0288

murat0288

Üye
instagram çokmu gerekli anlamıyorum, asıl anlamadığım millet kendine olan özel şeyleri neden başkalarına itina ile göstermeye çalışıyor

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
İnstagrammı pehhh hangi iphone kullanan şikeyetçiymiş en az 100 tane alternatif varken.

Yine dandikroidcilerin bizden aylarrrrrrr sonra kavuştukları bir servisi abarmalarından başka birşey değil siz kendinizi böyle avutmaya devam edin.

PriZm

PriZm

Üye
İnstagrammı pehhh hangi iphone kullanan şikeyetçiymiş en az 100 tane alternatif varken.

Yine dandikroidcilerin bizden aylarrrrrrr sonra kavuştukları bir servisi abarmalarından başka birşey değil siz kendinizi böyle avutmaya devam edin.

O zaman senin burda ne işin var? kendi forumuna...

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye

O zaman senin burda ne işin var? kendi forumuna...

Sen önce haddini bir bil benim hangi foruma girip giremeyeceğimi sen belirleyemezsin hadsiz ben kendi forumumada girerim burayada bu senin haddin değil.

PriZm

PriZm

Üye
Sen önce haddini bir bil benim hangi foruma girip giremeyeceğimi sen belirleyemezsin hadsiz ben kendi forumumada girerim burayada bu senin haddin değil.

o zaman başka forumda yorum yapıyorsan edebinle yapacaksın.ben symbian bölümüne androidden daha fazla giriyorum ama saygısızlık etmiyorum.

---------- Eklendi @ 19:08:05 ---------- Yazıldı @ 19:07:37 ----------

ayrıca konu başlığı çok doğru yazılmış.

aleranol

aleranol

Üye

o zaman başka forumda yorum yapıyorsan edebinle yapacaksın.ben symbian bölümüne androidden daha fazla giriyorum ama saygısızlık etmiyorum.

---------- Eklendi @ 19:08:05 ---------- Yazıldı @ 19:07:37 ----------

ayrıca konu başlığı çok doğru yazılmış.

hadi hadii. Sende de vardı daha önceden :) ama bakıyorum ben bile ( :D) artık daha çok şey bilmemden dolayı sanırım kavgaya hazırlanmıyorum. Sadece şu doğru şu yanlış. Ayrıca iphone cu arkadaş buraya gelipte yazdığın mesaj pis bir hırs, kin ve nefret kokuyor.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
iosçular akvaryumdaki mutlu balıklar gibiler; mutlu ve huzurlu
siz droidler varya çok haşarısınız hae! ne karışıyonuz adamların keyfine
●︿●

restless16

restless16

Üye

işte bu mantıktaki arkadaşlar sırf şekil olsun diye elma kullanır:D
çok samimi bi arkadaşım elma diyor iphone a, bu temple run sende yavaş giriyor oyuna kasıyo gibi sanki diyorum hemen yok öyle normal ya falan diyo kabullenemiyor:D
geçenlerde explorerden şu direk dizi izlenen sitelerden video izleyebiliyormusun diye sordu şaşırdım üstüne gitmedim , kendi akvaryumlarında mutlu balıklar arkadaşında dediği gibi:D

klongs

klongs

Üye
işte bu mantıktaki arkadaşlar sırf şekil olsun diye elma kullanır:D
çok samimi bi arkadaşım elma diyor iphone a, bu temple run sende yavaş giriyor oyuna kasıyo gibi sanki diyorum hemen yok öyle normal ya falan diyo kabullenemiyor:D
geçenlerde explorerden şu direk dizi izlenen sitelerden video izleyebiliyormusun diye sordu şaşırdım üstüne gitmedim , kendi akvaryumlarında mutlu balıklar arkadaşında dediği gibi:D

oyle deme iphone ya havan oluyor bir kere iphoneum var diye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt