Üstad'ım eksik :( benim geldiğimi bilse hemen gelirdi :D
Amaru Shady Üye Emrgncy112' Alıntı: Üstad'ım eksik Genişletmek için tıkla ... benim geldiğimi bilse hemen gelirdi
DiaBLoS Admin Gece nin saat 1 ... Sayıya bakın . Hey Maşallah . Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (12 üye ve 0 misafir) DiaBLoS, haydaravısyon, - SerkeŞ -*+, hasane51*+, Eykul, Emrgncy112, OttomaN TigeR*+, Pondusss+, papakudioflu, endometozon, alpayoktay, m542tf
Gece nin saat 1 ... Sayıya bakın . Hey Maşallah . Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (12 üye ve 0 misafir) DiaBLoS, haydaravısyon, - SerkeŞ -*+, hasane51*+, Eykul, Emrgncy112, OttomaN TigeR*+, Pondusss+, papakudioflu, endometozon, alpayoktay, m542tf
Eykul Üye S3RS3Ri' Alıntı: Benim canım sıkıldımı yazıyorum biseyler iste. Genişletmek için tıkla ... Guzel
DiaBLoS Admin Eykul' Alıntı: Ne yapacaksin dogum gunun icin? Kutlama var mi? Davetlimiyiz Genişletmek için tıkla ... Hay hay ... Baştacısınız .
Eykul' Alıntı: Ne yapacaksin dogum gunun icin? Kutlama var mi? Davetlimiyiz Genişletmek için tıkla ... Hay hay ... Baştacısınız .
papakudioflu Emekli Yönetici Pondusss' Alıntı: peki gülelim Genişletmek için tıkla ... allah aglatmasın
Emrgncy Üye Eykul' Alıntı: Evet refikim demiyormuydunuz? Genişletmek için tıkla ... Ben ona Üstad, O bana refik
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Gece nin saat 1 ... Sayıya bakın . Hey Maşallah . Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (12 üye ve 0 misafir) DiaBLoS, haydaravısyon, - SerkeŞ -*+, hasane51*+, Eykul, Emrgncy112, OttomaN TigeR*+, Pondusss+, papakudioflu, endometozon, alpayoktay, m542tf Genişletmek için tıkla ... ben de varım. ayrıca kimler gelmiş
DiaBLoS' Alıntı: Gece nin saat 1 ... Sayıya bakın . Hey Maşallah . Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (12 üye ve 0 misafir) DiaBLoS, haydaravısyon, - SerkeŞ -*+, hasane51*+, Eykul, Emrgncy112, OttomaN TigeR*+, Pondusss+, papakudioflu, endometozon, alpayoktay, m542tf Genişletmek için tıkla ... ben de varım. ayrıca kimler gelmiş
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Gece nin saat 1 ... Sayıya bakın . Hey Maşallah . Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (12 üye ve 0 misafir) DiaBLoS, haydaravısyon, - SerkeŞ -*+, hasane51*+, Eykul, Emrgncy112, OttomaN TigeR*+, Pondusss+, papakudioflu, endometozon, alpayoktay, m542tf Genişletmek için tıkla ... Emrgncy, ustadin burda ama katilmiyor
DiaBLoS' Alıntı: Gece nin saat 1 ... Sayıya bakın . Hey Maşallah . Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (12 üye ve 0 misafir) DiaBLoS, haydaravısyon, - SerkeŞ -*+, hasane51*+, Eykul, Emrgncy112, OttomaN TigeR*+, Pondusss+, papakudioflu, endometozon, alpayoktay, m542tf Genişletmek için tıkla ... Emrgncy, ustadin burda ama katilmiyor
Oğuzhan Üye hasane51' Alıntı: Hoşgeldin oğuz ilacını aldın demi Genişletmek için tıkla ... bağa mı didin
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Gökçen abi hoşgeldin . Genişletmek için tıkla ... cevap veriyorum Bursa, bildim mi