2, el s8500 araniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EFSANELER_34

Üye
    Konu Sahibi
2, el s8500 araniyor
arkadaşlar ben 2. el s8500 aramaktayım ve istanbul anadolu yakasından ve garantisi devam ediyor olmalı varsa satan arkadaşlar benimle irtibata geçmesini rica ederim

furkanosman

furkanosman

Üye
kardeş bende var garantisi agustosa kadar devam ediyor. yanlız iki problemi var birincisi kamera tuşu çalışmaz oldu ikincisi usb portu temas sorunu var. garantiye verince bi haftada yapıolar bende yedek tel olmadıgı için veremedim. fiyat ne düşünüyosunuz. eger konşursak olmadı ben servisde arızaları yaptırır verrim.

EFSANELER_34

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeş mal senin sen diyecen fiyatı ;) bende arkadaşıma arıyorum açılan teli istermi sorayım bu arada sen fiyat yaz hele

VforButterfly

VforButterfly

Üye
Bende satabilirim

Herşey çalışıyor sadece ses açma kısma tuşunun kısma tuşu biraz temassızlık yapıyor onu temizlediler mi başka bir sorunu yok telefonun..
Bada 2.0. yüklü ve garanti devam ediyor yaklaşık 4-5 ayı daha var.

350tl istiyorum pazarlık payı yok yeni telefon alıcam satarsam.
BB varsa takas düşünebilirim.

Düşünürsen özel mesaj atabilirsin
Kadıköyden satabilirim.

hadessancar

Üye
arkadaşlar ben 2. el s8500 aramaktayım ve istanbul anadolu yakasından ve garantisi devam ediyor olmalı varsa satan arkadaşlar benimle irtibata geçmesini rica ederim
Kardeşim elimde s8500 var 9. aya kadar garantisi devam ediyor hiçbir problemi yok 1.2 yüklü ben anlamıyorum 2.0 falan yüklemekten fw de gelmiyor ondan satıcam 450tl istiyorum kozmetik olarak da temizdir cihazım

EFSANELER_34

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim elimde s8500 var 9. aya kadar garantisi devam ediyor hiçbir problemi yok 1.2 yüklü ben anlamıyorum 2.0 falan yüklemekten fw de gelmiyor ondan satıcam 450tl istiyorum kozmetik olarak da temizdir cihazım

kardeş bi tel no bırak sana zahmet özelden atarsın nonu

furkanosman

furkanosman

Üye
bn cihaz acıldı dogru diyosun 300-350 arası düşünüyorum bnde.

aykut407

aykut407

Üye
hocam bnm elımdede wave 2 var dusunursen [email protected] eklersın ;) konusurz 1,5 yıl garantısı var temız cıhaz sıkıldıgımdan dolayı satıyorum iphone alacagım takas vs dusunursen de ekleyebılırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt