yani pes diyorum millete bu kadar yalan yanlış bilgi verilir
appleın tek yaptığı iş başarısız teknolojileri birleştirmek öylemi ? neleri başaramadı acaba ? oyunmu ? müziğimi ?kamerayımı ? internetimi , program havuzunumu ?başarıları göz önünde oyüzdenmi nokiadan çok sattı üst seviye cihazları , oyüzdenmi rağbet görüyor acaba . yani herşey reklamsa millet gerizekalı ozaman sadece gidip reklama kanıp markaya kanıp alıyor öylemi.yoksa iphone4s cpu gpu donanımda programsal olarak çok üstün cihazda oyüzdenmi nokiacılar cevap veremeyip varsayımlarla konuşmaya başlıyor misal;sen demişsin tarayıcı daha iyi ? bir sürü testi mevcut gerçek nokia yanlısı olmayan büyük sitelerin incelemelerinde iphone4s farkı koyuyor ama ve o atmosfer testinide apple ipad den çaldılar gerçeği budur;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu sorunun tek cevabı iphone4s dir kusura bakmayın nokia iyi olsaydı nokia daha iyi derdim yanlı taraftar olmadan ..ama adam gidip alıcak sonra gelip bize saydırmasın niye nokia aldırdın diye çünkü adam oyun program yani gerçek bir performans istiyor gpu çift kanallı 1080p bluray açıyor bu sayede işlemci çift çekirdek bir kere ios hız bakımından kendini hayli ispatlamış ne denir bilemiyorum tek önerim yeni iphone u al alacaksan yaklaşık aynı fiyatı vereceksin çünkü biraz bekle derim.
Komik.
Okuduğum, severek takip ettiğim dergilerden biri olan CHIP, bunun hakkında bir yazı yazmıştı. O zamanlar iPad yeni çıkmıştı ve bunu iPad üzerinden göstermişlerdi. iPad nelerden oluşuyor biliyor musun? Dokunmatik ekran, başarısızlıktı. Multitouch, bu da başarısızlıktı ve tutulmadı. Apple bunu geliştiren firmayı satın aldı. Müzik Mağazası, iTunes. iTunes'tan önce çıkan müzik mağazaları başarısızdı. Tablet: Söylememe gerek yok, iPad'den önce neredeyse kimse bilmiyordu adını. Flash Memory: PDA'larda kullanılmaya başlandığında oldukça başarısız oldu. ARM işlemciler: Lenovolar bunu ilk kullananlardı, düşük hız nedeniyle beğenilmedi.
Bunların hepsi birleştirildi, muhteşem bir şekilde pazarlandı ve sunuldu: iPad! iPad ilk çıktığında birçok kişi tarafından arzulandı, ancak iPhone'un büyüğüydü; başka bir şey değil. İğrenç tasarım, eksik özellikler, taşınabilirliğin az olması gibi nedenlerden ötürü ben de Galaxy Tab almıştım. Yakında da en sevdiğim firmanın tabletini alacağım.
Şimdi neymiş gördün mü iPad? Apple önüne gelen her başarısız şeyi satın aldı veya kullandı. Bunu pazarladı, ürün özelliklerini eksiltti ve önümüze getirdi. Bir de siz Microsoft'a gelenekçi dersiniz. Gerçek şu ki, Apple OS'larının tasarımı güzel. Mac OS X'ten bahsediyorum, Cocoa Mobile arayüzü bana çok abartılı ve itici geliyor.
iPhone 4S çok üstün bir cihaz mı? Üzgünüm, fakat Nokia Lumia 900 iPhone'un sahip olduğu herşeye sahip, uygulamaları hariç. iPhone 4S'in "Retina Ekranı" ile Lumia 900'ün ekranını karşılaştırılar kaç kere. Hatta bazen araya N9, Galaxy Nexus, HTC One X gibileri de girdi. Sonuç, daima Lumia 900 üstündü. LTE desteği sayesinde Lumia 900 üstündü. Kasasının polikarbon olması nedeniyle Lumia 900 üstündü. Hızı sayesinde Lumia 900 üstündü. Lumia 900 daha üstündür. XDA'da hiç okumuyor musunuz ne yazılıyor? Lumia 900 imkansızı başarıyor. Bir şehirde hiçbir telefonun çekemediği bir binada Nokia Lumia 900 çekebiliyor, hem de rahatlıkla. Nokia Lumia 900 şu anda çok istenen ve arzulanan bir telefon. Çıktığı ilk günler tüm stoklar tüketildi. Beyaz çıktı, ertesi gün tüketildi. Bir ara mağazalara yeniden gelmişti, ertesi gün bitmişti. Nokia Lumia 900 iPhone dışında kimsenin başaramadığını yaptı. Kullanıcılara harika pazarlandı. Mükemmel bir tasarımla sunuldu insanlara.
İnsanlar geri zekalıdır. İnsanlar tasarıma, ambalaja bakarlar. Yoksa inanın bana şişirilen İngilizce'deki teknik kaynaklar, Rusça'dakinden daha fazla değildir. Kullanılması zor fazla yer kaplayan Adobe Photoshop CS5, tabletlerde görülen ve muhteşem multitouch özelliklerine sahip olan Photoshop Touch'tan daha iyidir. Hatta, iPhone 2G sevilmeyen, aklın Nokia 5800 XpressMusic ile baş edemez. Anladın mı neden güzel tasarım bu kadar tutuyor. Çoğu insan ambalaja, tasarıma bakar. Özelliklerinin neler olduğunu en az bizim gibi insanlar bilebilir. Sen, ben ve bu konuda bilgi sahibi olanlar. Bir teknoloji marketine gittiğimde iPhone'un başına üşüşür millet. Ben onların yanına gider 3 kelime laf ederim, iPhone standında bomba varmış gibi herkes oradan uzaklaşır. Biraz abarıyor olabilir ama millet en parlak ekranlı 701'e veya harika tasarımlı N9'a gider.
Donanım balonu diyorum ben ona. iPhone 4S çift çekirdekli işlemciye ve üstün bir GPU'ya sahip. O GPU bir de retina ekran ile uğraşmak zorunda. Çözünürlük arttıkça GPU'ya düşen yük de artıyor. Bu nedenle de donanımı az az, sürekli güncelliyorlar. Ancak "Retina ekran için yapmadık da, AppStore'daki uygulamaların çok hızlı açılması için yaptık" deniyor. Hem kullanıcı yeni özellikleri cihazında istiyor, hem de yenilenen tasarımı arzuluyor. Şahsen, iOS'e iPhone 4'teki CPU ve GPU'nun yeteceğini düşünüyorum.
Nokia Lumia 900'e çok rahat yetiyor ve cihaz üstün hıza sahip. Bunu inkar et de göreyim.
Çalmak mı? Sen buna çalmak diyorsan o zaman Nokia dışındaki telefonların internete girmesi de çalmaktır. Nokia dışındaki akıllı telefonlardan SMS göndermek de çalmaktır. Saçmalama lütfen, eğer bu çalıntıysa Nokia şu anda Dünya'da tek olurdu. Kısacası, Lumia 800/900 harika cihazlar. Bana göre iPhone'dan daha iyi. Ancak beklemelidir kim alacaksa. Çünkü şu anda yolda iPhone 4S'ten çok daha iyi Lumia cihazlar var. Apollo çalıştırıyorlar.
---------- Eklendi @ 18:22:32 ---------- Yazıldı @ 18:22:06 ----------
Erdem abi daha cevap yazamadın mı?

Geldim gittim hala yok...
Yeni geldim anam