Mercedes Benz - THY Staj

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Mercedes Benz - THY Staj
Merhaba Arkadaşlar Ben lise 3 Bilişim teknolejileri Web tasarım programlama ve Grafik Animasyon bölumunde okuyorum Seneye Malum Staj yapıcaz Mercedes benz e başvurdum Fabrikasına kid testi yapıldı 20 sorudan 18 doğru çıkardım Tarih sınavından 1 yanlış çıktı 11. sınıf ve 10. sınıf karnelerini istediler 11 . sınıftaki meslek dersleri fln baz alınacakmış ordan meslek notlarım 5 sıkıntım yok Sadece geriye sonucu beklemek kaldı fakar bir ön sözleşme yapmam gerekiyor mercedes olmassa acıkta kalırım sizce bu notlarla kabul edermi Birde Dün Türk Hava yollarından aradılar ordada listeye girmişim THY mi dersiniz Mercedes Benz mi binlerce soru var kafamda yardım :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ben mercedes derım. :oke:

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
mercedes..

spy ghost

spy ghost

Üye
ya benim de bu işlere girmeme çok az kaldı bu sınavda hangi derslerden soruyorlar, neler yapılıyor detaylı yazarmısın :tebessüm:

Eykul

Eykul

Üye
Erkekler mercedes der sasmamak lazim... Ama bence THY daha iyi olurdu..

papakudioflu

papakudioflu

Admin
arkadaşlar mercedes benz handere fabrikası benim müşterim ve eger bir Türk seniz önünüz kapalı kariyer yapamazsınız ama thy dede önünüz açık olmasına raggmen siyasi torpile ihtiyacınız olur. Çok parlak bir dönem geçirirseniz thy de yükselme şansı var ama mercedeste Türk olmak tazminatınız şişmeden gönderilme riski vardır sizin kendinizi ispat etmenizi beklemezler

DDorlion

DDorlion

Üye
Thy ...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Tek rakibim Türk Hava Yolları diyen Mercedes'te çalış :oke:

M. tAHA

M. tAHA

Üye
mercedes marka olsada denılenler gıbı önün kapalı olur. nede olsa sen bır turksun. ben sana thy öneririm. hayırlı olsun bu arada

ONG_bag

ONG_bag

Üye
kardeş önemli olan puan değildirdir torpil çok önemli sınava 2 arkadaşım girdi birisinin babası mercedeste diğeri yüksek puan aldı babası orda olan arkadaşım daha düşük puan aldı ama gelgelelimki babası orda çalışan arkadaş girdi oraya diğeri açıkta kaldı mercedeste form doldururken tanıdık kişilere iyi isimler yazman lazım thye dede arkadaşlar var şuan iki yerdede çalışılan arkadaşlar var ikiside memnun ve ikiside marka marka olması en azından cv in için çok önemli

aslanfare

Üye
Bende Metal teknolojisi bölümündenim lise 3 seneye bende oradayım inşallah kid sorularından 20/17 yaptım tarih ise 1 yanlış oda Atatürk ün samsuna çıkışı aklıma gelmedi :D Başarılar Bencede Mercedes. En azından benim bölümüm için :D

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Hicte Bile Onun Kapali Olmaz .. Adamlar Zeki Kisileri Ariyorlar .. Mercedes - Benz

Astrosman

Astrosman

Üye
Mercedes

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
arkadaşlar mercedeste staj yapmak istiyorum hoşdere fabrikasında. 4 tane referansım var. 2 tanesi ussta başı, biri normal çalışan digeri ise orda stajyerlere ders veren ogretmen. Referanstan girebilirmiyim sizce sınav mulakat felan nasıl oluyor ?

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
mercedesı sec... ılerke kovalanırsan... audı ye gıt... bılgı para eder

MrTech

MrTech

Üye
eğer kendini okul dişida geliştirdi isen mercedes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt