öff artık pc de yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
öff artık pc de yok
yeter la yeter zaten kafam güzel bide bu çıktı arkadas.Dışardaydım ben arkadaşla babam aradı pc açılmıyor dıyo.Gitçektim eve gitmedim .Oda bilgısaycıya götürmüş.Oda açamamış.Ben olsam belki açardım.Şuan laptobum yatıyor bilgisayarcıda.ne olacak bende bilmıyom.Bide bana kiziyor sanki ben bozdum en son o kapattı açmaya çalışmış olmamış.Onun içindeki veriler çok değerlı benim için bi sürü döküman program cfw işleri pöff :@ birine bişi olsun hayatım kayar yemin ediyom.Hadi onu geçtim pc açilır umarım.Açılmazsa babam pc de almaz.Kalırım öyle parada yok bende öf :vur: nefret ettim.Bi bu eksikti

Güncelleme:bilgisayarcı aradı işlemci yanmış diyor. 100 tl istedi yaptırcaz mecbur.Verilere zarar gelmez diyor

spy ghost

spy ghost

Üye
İnşallah birşey olmaz o dosyalara

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
umarım toplamak zor olucak.+o kadar saat ugraştıgım dosyalar çöpe gidecek

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hard diskini sağlama al, yeni bir bilgisayar alma ihtimali olursa bile ona takabilirsin. Senin için çoooooook üzüldüm. Yani şuan bi an kendimi boşlukta gibi hissettim. Acını paylaşıyorum.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
en azından açılmazsa bile şu laptobun içindeki veriler uçmuş olmasa bari. Bilgisayarım olmazsa bile ne bileyem kalsın yinede . Off ne olcak bilmiyom rambo kaldım ortada terkedilmiş gibi ;(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Senin durumunu çok iyi anlıyorum. Ben neler neler yaşadım. Kısaca özet geçeyim:

Herzaman ki gibi iş yerinde bilgisayarın başında uğraşıyorum. Herşey çok güzel. Ta ki bilgisayara kulaklığı takana kadar. Kulaklıktan mı bilmiyorum aniden bilgisayarın ekranı dondu. Fare ile işaretçiyi dahi hareket ettiremiyordum. Normaldir deyip bilgisayarı kapattım. Tekrar açtım. Bilgisayar açılıyor, ancak ne görüntü geliyor ne başka bir şey. Aniden hayattan soğudum sanki. Bilgisayarı akraba olan bilgisayarıya gösterdim; anakart, işlemci, ram ne varsa yanmış dedi. Kalakaldım öyle bilgisayarsız. 4 ay bilgisayarsız kaldım :(

Başka bir gün, herzaman ki gibi format atacağım bilgisayara. Herşey tamam, Windows XP CD'sini takmışım boot oluyor. İşim çıktı, kardeşime sen devam et deyip devrettim. Tam da Windows'un yükleneceği hard diske sıra gelmişti. İşim bitip geri geldiğimde Windows yükleniyordu. Yükleme işlemi bitti, bilgisayar açıldı. Programları ve sürücüleri yükleyeceğim. ANA! Ne göreyim, Yerel Disk C dolu görünüyor! Yerel Disk D ise sistem diski! Olamaz! Yoksa kardeşim 500 GB'lık program, resim, müzik, oyun vs. anı hatıra ne varsa tek çırpıda silmiş mi? Yanlış sürücüye mi Windows'u yüklemiş? OLAMAZ! Arşiv gitti!

İki defa herşeye sıfırdan başladım :(

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ovv kötü olmuş harbiden :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bir de şu CFW arşivimin silineceğini aklıma bile getiremiyorum. Her formatta elim titriyor, 3 defa kontrol ediyorum doğru diski seçtim mi diye. Kolay mı? Sadece CFW arşivi:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
benimkıde onun yarısı kadardı galiba :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Gitgide büyüyor. S^3'e geçersem katlanır galiba :hmmm Tavsiyem sabırlı ol. Birşey olmayacak inşAllah :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
umarım bişi olmaz :(

Hasan

Üye
10Gb :oha:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
normal

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ben hala şu C ile D nin ne olduğunu çözemedim desem yeridir. C Harddisk'i temsil ediyor D ise çözümleyemedim birde format atınca D'dekiler gitmiyormuş o nasıl oluyor ? biri açıklasın :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
sanal olarak içınde ikiye ayrılıyor.Pc yi sökünce 1 tane hardisk çıkıyor.formatladıgında d sürücùsündekilere bişi olmaz

__xXx__

__xXx__

Üye
Ben hala şu C ile D nin ne olduğunu çözemedim desem yeridir. C Harddisk'i temsil ediyor D ise çözümleyemedim birde format atınca D'dekiler gitmiyormuş o nasıl oluyor ? biri açıklasın :ehe

d yi de bicimlendirmez isen silinmiyor bu arada pcye ne oldu eğer hiç açılmıyorsa ekran kartı yanmış olabilir

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarcı aradı işlemci yanmış diyor. 100 tl istedi yaptırcaz mecbur

spy ghost

spy ghost

Üye
bilgisayarcı aradı işlemci yanmış diyor. 100 tl istedi yaptırcaz mecbur
aman sadece işlemci olsun ya deseydi abi har disk komple arızalı daha çalışmaz gibisinden , o zaman ne diyecektin

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
valla belkide başka bişiler daha yandı bilmiyom . Yarım saat sonra gidip sorcam işte .Umarım diskteki verilere bişi olmaz .

Bakıcaz artık .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...