Telefon Tavsiyesi NOKIA N8 vs NOKIA 808 PUREVIEW BELLE vs BELLE FP1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
NOKIA N8 vs NOKIA 808 PUREVIEW BELLE vs BELLE FP1
Nokia 808 PureView 1.3 ghz işlemci 512 mb ram 128 mb gpu ve belle fp1 işletim sistemi ile çalışıyor. Nokia N8 ise 680 mhz işlemci 256 mb ram 32 mb gpu ve Taylor's leaked belle v111.040.0904 işletim sistemi ile çalışıyor. Ne düşünüyor sunuz?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
808i kullanmadan bu soruya tam cevap vermek çok zor. Ama şunu söyleyebilirim n8 belleden tarayıcı dışında çok memnunum o sorunu da opera ile çözdüm zaten.

pRime.

pRime.

Üye
Yalniz 808 in siyah kasasi daha ince gostermis cihazi. Kirmizi ve beyazda cok kalin duruyor.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
N8 sahipleri için 808 gereksiz bir cihaz israftan başka birşey değil.. Diğer S^3 sahipleri düşünebilir..

aleranol

aleranol

Üye
808 ile karşılaşamaz ki:) 808 ezer atar.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
N8in hızından memnun olmayanlar bence bu cihazla tatmin olmazlar. Hiç mi hız farkı yok? tabiki var özellikle hd oyunlarda olacaktır. 808 için hd oyunlar çıkacak belkide N8 desteklemeyecek. Tintin oyunundan hatırlıyoruz bu durumu. Bence kamera ve kullanım ömrü için alınabilir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
808 symbianın en iyi cihazı olacak.. Donanımı güzel performansı da videolarda iyi.. 701 bile bence gayet başarılı 808 onu katlıyıcaktır. Hız olarak tabi ki fark olur ve fp2 carla gibi güncellemelerle fark daha iyi anlaşılır

pRime.

pRime.

Üye
N8in hızından memnun olmayanlar bence bu cihazla tatmin olmazlar.

videoyu izlediysen n8'in menuye girmesi bile çok kısa bekletiyor ancak 808 bastığın anda menude. yaklaşık iki katı daha hızlı bir cihaz n8'den.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt