Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Notebook Ekran Kartım Hakkında
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rigel.17
Üye
Konu Sahibi
Notebook Ekran Kartım Hakkında
Benim Samsung R540 notebook'um var. Servise götürsem ekran kartını daha iyi bir ekran kartıyla değiştirin desem değiştirirler mi? Veya nerde değiştirebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum...
futbol123
Üye
Hangi modeli bir sürü modeli var ve ekran kartı modeli ne? + notebook ekran kartları değişmiyor.
L-LumieRe
Üye
Gece 1.55 te konu onaylıyorum varmı benım gıbı test mod
garantısı devam edıyorsa garantı dısı kalabılır. Ayrıca daha ıyıbır ekran kartı dedıgınız kartlar cok pahalı.... Sıze bayagı bır fatura cıkarırlar....
Elınızdekını satıp yenı pc almak daha mantıklıdır.
Pc'm Samsung R540-js09tr. Ekran kartı Ati Mobility Radeon HD 545v. Kart 64 bit. 128 bitlik bir kartla değiştirmek istiyorum. İşlemcim çok iyi i5-460m sadece ekran kartı değişse yeterli olur.
Pc'm Samsung R540-js09tr. Ekran kartı Ati Mobility Radeon HD 545v. Kart 64 bit. 128 bitlik bir kartla değiştirmek istiyorum. İşlemcim çok iyi i5-460m sadece ekran kartı değişse yeterli olur.
değişirse hd4650-4670 565v ile değişir.Ancak zannetmiyorum değişiceğini.Sormanız lazım teknik yere
pasha14
Üye
Değişse bile çok iyi bir fiyat ödersin ayrıca Hasanında dediği gibi yeni bir bilgisayar almak çok daha mantıklı. Sen yinede için rahat etmeyecekse bir sor
Rigel.17
Üye
Konu Sahibi
Ati MR HD 565v güzel gibi. Ne kadardır fiyatı bilen varmı ben bulamadım da.
Silinen Üye 14714
Kapalı Hesap
Fiyat araştırmasından önce ekran kartın MXM mi onu öğrenmelisin. Anakarta entegre GPU ise yapacağın araştırmalar boşa gider. Ayrıca MXM GPU lar oldukça pahalı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
belki sana yardımcı olabilir.
Rigel.17
Üye
Konu Sahibi
Ekran kartı slotunun mxm olduğunu nasıl öğrenebilirim. Yazılımla filan öğrenilemez mi?
Silinen Üye 14714
Kapalı Hesap
Dizüstü bilgisayarının Tam olarak model numarası nedir?
Rigel.17
Üye
Konu Sahibi
Samsung R540-js09tr
Silinen Üye 14714
Kapalı Hesap
Ekran kartı iöin Harici diyor sitesinde. Sadece Paylaşımsız rami kastediyor olabilir. Bakalım internet bize ne kadar bilgi verecek?