Sarjım bitmeden yazayım:D hayırlı geceler
OttomaN TigeR Üye Selamün aleyküm, Ey dostlar gene bu gece, kederim geceden yüce, ---------- Eklendi @ 00:20:55 ---------- Yazıldı @ 00:20:23 ---------- Sait abi, Kemal abi nasılsınız.
Selamün aleyküm, Ey dostlar gene bu gece, kederim geceden yüce, ---------- Eklendi @ 00:20:55 ---------- Yazıldı @ 00:20:23 ---------- Sait abi, Kemal abi nasılsınız.
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Selamun aleykum Canlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam refikim hoş geldin.
Emrgncy112' Alıntı: Selamun aleykum Canlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam refikim hoş geldin.
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam refikim hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Üstad'ım nasılsın Yatış moduna geçmeden bir selam vereyim dedim
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam refikim hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Üstad'ım nasılsın Yatış moduna geçmeden bir selam vereyim dedim
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün aleyküm, Ey dostlar gene bu gece, kederim geceden yüce, ---------- Eklendi @ 00:20:55 ---------- Yazıldı @ 00:20:23 ---------- Sait abi, Kemal abi nasılsınız. Genişletmek için tıkla ... iyilik kardeşim sen nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün aleyküm, Ey dostlar gene bu gece, kederim geceden yüce, ---------- Eklendi @ 00:20:55 ---------- Yazıldı @ 00:20:23 ---------- Sait abi, Kemal abi nasılsınız. Genişletmek için tıkla ... iyilik kardeşim sen nasılsın
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoş geldin abi.
m542tf' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoş geldin abi.
papakudioflu Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleykümselam mustafa hoşgeldin nasılsın
m542tf' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleykümselam mustafa hoşgeldin nasılsın
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: iyilik kardeşim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Çok iyi diyemem ama hamd olsun bu günümüze.
papakudioflu' Alıntı: iyilik kardeşim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Çok iyi diyemem ama hamd olsun bu günümüze.
m542tf Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam hoş geldin abi. Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum Gökçen nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam hoş geldin abi. Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum Gökçen nasılsın
Emrgncy Üye m542tf' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Mustafa abi
m542tf Üye papakudioflu' Alıntı: aleykümselam mustafa hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... hosbuldum Ali çok şükür Allah'a
papakudioflu' Alıntı: aleykümselam mustafa hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... hosbuldum Ali çok şükür Allah'a
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Çok iyi diyemem ama hamd olsun bu günümüze. Genişletmek için tıkla ... hamdü sena üzere olmak hepimizin nasibi olsun kardeşim elbet çok iyi olacagın günlerin de olur
OttomaN TigeR' Alıntı: Çok iyi diyemem ama hamd olsun bu günümüze. Genişletmek için tıkla ... hamdü sena üzere olmak hepimizin nasibi olsun kardeşim elbet çok iyi olacagın günlerin de olur
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: hoşbuldum Gökçen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim abi çok şükür. Şehzadelere eyle benden selam paşam.
m542tf' Alıntı: hoşbuldum Gökçen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim abi çok şükür. Şehzadelere eyle benden selam paşam.
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: hamdü sena üzere olmak hepimizin nasibi olsun kardeşim elbet çok iyi olacagın günlerin de olur Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun sizi var ya gerçekten seviyorum. sanal manal hikaye abi.
papakudioflu' Alıntı: hamdü sena üzere olmak hepimizin nasibi olsun kardeşim elbet çok iyi olacagın günlerin de olur Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun sizi var ya gerçekten seviyorum. sanal manal hikaye abi.
m542tf Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim abi çok şükür. Şehzadelere eyle benden selam paşam. Genişletmek için tıkla ... başımlan beraber
OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim abi çok şükür. Şehzadelere eyle benden selam paşam. Genişletmek için tıkla ... başımlan beraber
Emrgncy Üye m542tf' Alıntı: nasılsın Hidayet Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Mustafa abi. Sizlerde iyisiniz inşallah
m542tf' Alıntı: nasılsın Hidayet Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Mustafa abi. Sizlerde iyisiniz inşallah