Anna Screensaver v1.00(0) Unsigned (Belle İçin)

Sponsorlu Bağlantılar

covar

covar

Üye
tşkler cok güzel

• Beğen
Tepkiler: najanaja

serinaga

serinaga

Üye
Hay ellerin dert görmesin kardeşim. Varya kaç zamandır arıyordum ve en sonunda mağazada buldum ama ücretliydi. Neredeyse satın alacaktım ki konuya eklemişsin ... Sağol varol ... :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Hay ellerin dert görmesin kardeşim. Varya kaç zamandır arıyordum ve en sonunda mağazada buldum ama ücretliydi. Neredeyse satın alacaktım ki konuya eklemişsin ... Sağol varol ... :)

evet bi yerde mağaza linki vermişler bakmamıştım bile demek ücretliymiş ben başka bi siteden buldum :rica: güle güle kullan.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Teşekkürler...

• Beğen

zambabne

Üye
teşekkürler dostum

• Beğen
mekanikkk

mekanikkk

Üye
teşekürler dostum 7-8 aydır bunu arıyordum.çok ssğol

• Beğen

halilibo6671

Üye
çok şarj yer mi

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
Teşekkürler

• Beğen
beyada

beyada

Üye
bunun analog seklinde olanı arıyorum 2aydır bulursanız sevinirim tesekkürler

yutkun

yutkun

Üye
teşekkürler

• Beğen

sensizsoldum

Üye
canım kardeşim ıyı güzelde sertifika hatası alıyorum cihaz c6 01 model emeğin taktire şayettir emini,m bunu bu telefona nasıl yuklerım anlatırmısın

hsn6262

hsn6262

Üye
canım kardeşim ıyı güzelde sertifika hatası alıyorum cihaz c6 01 model emeğin taktire şayettir emini,m bunu bu telefona nasıl yuklerım anlatırmısın

konu başlığında belirtmiş unsigned diye.telefonunu hacklemen lazım site içersinde ararsan bulursun.o da zor geliyorsa google'a sybian hack maxicep yaz.telefonunu hackledikten sonra yüklenemiyor uyarısı almazsın

• Beğen
muhammet282828

muhammet282828

Üye
teşekkürler ......

• Beğen

EMRE_12

Üye
arkadaşlar bende belle sürüm nokıa c7 var yüklenmiyo sertifika yöneticisile görüşün diyo nasıl yüklerim bilen varsa yardımcı olsun

Üst Alt