3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

wespiderteam

Üye
öyle bi sorun yoktur kardeş hard format attın mi telefona ayrıca hafıza kartından sistem dosyalarini sildin mi bi de rehber i tlf hafızasına kopyalayıp dene
rehberi nokia suiteden attım ve evet hard format attım ayrıca zaten tel hafızasında rehber ancak seçtiğimde rehberden bir ismi nedense bekleme ekranındaki rehber çubuğunun gelmiyor sadece favorilere ekliyor. neyse kullanmıyayım o kadar önemli değil dedim ama bu seferde favoriilerde olduğu için rehberde gözükmüyor favorilerden de çıkarmanın yolunu bulamadım. bidaha format atıp bide hafıza kartsız denicem şimdi.

Denedim azz önce format atınca düzeldi. rehberimi atmadan kişi ekledim sorun yok fakat ovvi suite den rehberi geri atınca aynı problem yiine ortaya çıkıyor. benimiçin ajanda kayıtlarım ve rehberim önemli bunları da başka nasıl atabilirim bilemiyorum. bi fikrin varmı kardeş? bide facebook uygulması bağlanamıyor diyor güncellersemde hiç ana ekrana gelmiyor.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
rehberi nokia suiteden attım ve evet hard format attım ayrıca zaten tel hafızasında rehber ancak seçtiğimde rehberden bir ismi nedense bekleme ekranındaki rehber çubuğunun gelmiyor sadece favorilere ekliyor. neyse kullanmıyayım o kadar önemli değil dedim ama bu seferde favoriilerde olduğu için rehberde gözükmüyor favorilerden de çıkarmanın yolunu bulamadım. bidaha format atıp bide hafıza kartsız denicem şimdi.

Denedim azz önce format atınca düzeldi. rehberimi atmadan kişi ekledim sorun yok fakat ovvi suite den rehberi geri atınca aynı problem yiine ortaya çıkıyor. benimiçin ajanda kayıtlarım ve rehberim önemli bunları da başka nasıl atabilirim bilemiyorum. bi fikrin varmı kardeş? bide facebook uygulması bağlanamıyor diyor güncellersemde hiç ana ekrana gelmiyor.
rehberden suiti kaldırdığım için öyle bi hata veriyor olabilir,rehber ve ajandanı hafıza kartına yedekleyip formattan sonra geri yükleme yapabilirsin,facebook için de önce int erişim nok. gerektiğinde sor olarak ayarla bi sorun olmaz

sawjer

Üye
5230 vs. deniyen arkadaşlar varmı veya 5230'da sorun yaşarmıyım ?

Elfemsi44

Üye

patcheleri nerden atıyoruz

---------- Eklendi @ 20:44:17 ---------- Yazıldı @ 20:41:31 ----------

dj benim de rompatcher açmıyo. Basıyorum . Atıyo . Yardım eder misin.s

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
patcheleri nerden atıyoruz

---------- Eklendi @ 20:44:17 ---------- Yazıldı @ 20:41:31 ----------

dj benim de rompatcher açmıyo. Basıyorum . Atıyo . Yardım eder misin.s

patche leri kendiniz atmanız gerekiyor,Patches adında bi klasöre atıp hafıza kartına atın

Elfemsi44

Üye
çok sağol dj . Bu arada bu zamana kadar bayağı cfw değiştirdim. Arkadaslar dalga geçiyolardı. Hergün cfw mi atılır falan diye.d bi gün iyisini bulacağım dedim. O gün bu gün. Eline sağlık kardeşim . Rar açma programı telefonda yoktu.s pc de bozuk .s ama olsun çok teşekkürler.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol dj . Bu arada bu zamana kadar bayağı cfw değiştirdim. Arkadaslar dalga geçiyolardı. Hergün cfw mi atılır falan diye.d bi gün iyisini bulacağım dedim. O gün bu gün. Eline sağlık kardeşim . Rar açma programı telefonda yoktu.s pc de bozuk .s ama olsun çok teşekkürler.
iyi günlerde kullan kardeş umarım en yakın zamanda pc yi yaptırırsında cfw yi atarsın :)

Elfemsi44

Üye
dj çok sağol. Patchleri indirdim. Telefona da rar programı kurdum. Açtım zor oldu ama yaptım. Bu arada cfw yi ben dün kurdum. Arkadaşlar da . Daha hızına falan bakamadım . Telefon arkadaşdaydı. O dedi bayağı iyi diye. Bana akşam getirdı. Rompatcher açamadım . Sağolasın hallettim. Telefon da sorun yok 0 hata. Kasması yok. Ram durumu 53. Gayet güzel. Tek bi sorun var. Yeniden başlat dıyip açtığımda mediabar çalışmıyor. Ama telefonu açıp kapatayım düzeliyor .

ErkanGuney.

ErkanGuney.

Üye
Ellerine sağlık dostum çok memnunum bunda kalmaya niyetliyim yani herşeyiyle çok hoş bir çalışma olmuş.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
dj çok sağol. Patchleri indirdim. Telefona da rar programı kurdum. Açtım zor oldu ama yaptım. Bu arada cfw yi ben dün kurdum. Arkadaşlar da . Daha hızına falan bakamadım . Telefon arkadaşdaydı. O dedi bayağı iyi diye. Bana akşam getirdı. Rompatcher açamadım . Sağolasın hallettim. Telefon da sorun yok 0 hata. Kasması yok. Ram durumu 53. Gayet güzel. Tek bi sorun var. Yeniden başlat dıyip açtığımda mediabar çalışmıyor. Ama telefonu açıp kapatayım düzeliyor .
yeniden başlat ı çok gerekmedikçe kullanmanızı tavsiye etmem çünkü tlf nu çok kasıyor ama yine de bi çözüm bulursam paylaşırım

---------- Eklendi @ 00:57:06 ---------- Yazıldı @ 00:55:59 ----------

Ellerine sağlık dostum çok memnunum bunda kalmaya niyetliyim yani herşeyiyle çok hoş bir çalışma olmuş.
tşk ederim iyi günlerde kullanın arkadaşlar :)

• Beğen
Tepkiler: bysantraleqo

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
cfw güncellendi arkadaşlar,belle eklendi

ceyhuncu

Üye
Farkı ne bellenin.

'Sefer

'Sefer

Üye