nokia x6 cam kırılması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

patos64

Üye
    Konu Sahibi
nokia x6 cam kırılması
selamlar. nokia x6 telim düştü ve cam kırıldı üzerindeki çatladı daha doğrusu. bir kaç sorum olacakta;

şimdi bu telde, altta bir ekran var birde üzerinde ayrıca bir cam mı var? benim kırılan sadece üzerindeki mi? çünkü telefona felan hiçbir şey olmadı görüntü felan hiç değişmedi, telefonun bazen ekranın hepsi olmasada kırılınca ekran gider ya bir kısmı, bende sadece işte saat kırılması gibi üzerindeki cam gitti alttaki akrep felan takır takır çalışıyor işte bu durumda;

dokunmatiğimde hiç sorun yok eskisi gibi. tahminen ne kadar masraf çıkar? benim telefonda sadece üzeri değişebiliyor mu? yani üst cam?

yoksa ana ekran, dokunmatik ekran vs tümden değişecek mi? nasıl olacak? tahminen...

birde tahminen ne kadar masraf çıkar?

pRime.

pRime.

Üye
alttaki ekrana bir şey olmamış, dokunmatik ve görüntü işliyor demişsin.
camının değişmesi ne kadara patlar bilmiyorum ama muhtemelen kullanıcı hatası denecektir. en azından bir 100 lira gözden çıkarmaya hazır ol.

patos64

Üye
    Konu Sahibi
alttaki ekrana bir şey olmamış, dokunmatik ve görüntü işliyor demişsin.
camının değişmesi ne kadara patlar bilmiyorum ama muhtemelen kullanıcı hatası denecektir. en azından bir 100 lira gözden çıkarmaya hazır ol.

evet sadece temas ettiğim noktada çatlaklar oldu, alttaki ekranda hiçbir şekilde bir şey yok tertemiz...

bu x6 da yada türevlerinde, sadece bu çatlayan yer değişebiliyor değil mi? öyle komple dokunmatik ekran hepsinin değişmesine gerek yok değil mi? yani o temas edilen yer sadece değişebiliyor mu? biliyorsan usta?

pRime.

pRime.

Üye
evet sadece temas ettiğim noktada çatlaklar oldu, alttaki ekranda hiçbir şekilde bir şey yok tertemiz...

bu x6 da yada türevlerinde, sadece bu çatlayan yer değişebiliyor değil mi? öyle komple dokunmatik ekran hepsinin değişmesine gerek yok değil mi? yani o temas edilen yer sadece değişebiliyor mu? biliyorsan usta?

O konuları pek bilmiyorum malesef hiç dokunmatik ekran camı kırmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt