[ENGİN]
Üye
tabikide bize kaldı deccal ortaya çıktığında millet deccala kanmasın diye bütün bu olay ...
---------- Eklendi @ 19:43:11 ---------- Yazıldı @ 19:42:08 ----------
deccalın gelmesi allahın emridir illuminatide deccalın örgütüdür buda allahın ol dediğinin işaretidir ...
---------- Eklendi @ 19:45:24 ---------- Yazıldı @ 19:43:11 ----------
aynen katılıyorum
bende onu diyorum zaten allah'ın OL demesiyledir bu olaylar ve "O"nun takdir ettiği şekilde gerçekleşecektir.
---------- Eklendi @ 01:22:10 ---------- Yazıldı @ 01:14:11 ----------
Biz müslümanların inancına göre:
1- Deccal kesinlikle gelecektir ve tüm dünyada imanı zayıf olanları ve kafirleri kendine köle yapacak, kendinin tanrı olduğunu söyleyecektir.
2- Mehdi ve Hz. İsa (a.s) dünyaya gelecektir ve Decal'e son vereceklerdir.
3- Bundan sonra tüm dünya huzur bulacak.
Burada anlaşılıyor ki (günümüz karşılığı olarak bahsetmek istiyorum), illüminati planlarını uygulamaya koyacak ve çoğu yerde başarıya ulaşacaktır. Hakiki iman edenleri inandırmayacaktır. Dünyanın bir çok bölgesini tamamiyle kontrolü altına alacaktır ve şuanda da almaktadır.
Daha sonra illüminati amacına tamamen ulaşamadan Mehdi gelecek ve çetebaşını öldürecek. Çetebaşının öldürülmesiyle ve Hz. İsa (a.s) ın dünyada olmasıyla, dünya bu müthiş olaya tanıklık edecektir. İnsanlar bu değişimi görünce topluca iman etmeye başlayacaklardır.
(Senaryo hazır)
aynen öyle ve peygamberimizin hadislerinde bahsettiği deccal'ın başının ortasında göz olacaktır sözü bu simgeyi ifade ediyor olmasıdır.
)

geceleri korku içinde uyumaya çalışın onlar bizi ele geçircek onlar her yerde kafanızda olağanüstü şeyler kurun stres içinde yaşayın gidin