İlluminati Nedir (Deccalın örgütü)

Sponsorlu Bağlantılar

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
bunları tartışmak size mi kaldı?
tabikide bize kaldı deccal ortaya çıktığında millet deccala kanmasın diye bütün bu olay ...

---------- Eklendi @ 19:43:11 ---------- Yazıldı @ 19:42:08 ----------

[ENGİN];4626817' Alıntı:
allah "OL"demedikçe hiçbirşey olamaz.
deccalın gelmesi allahın emridir illuminatide deccalın örgütüdür buda allahın ol dediğinin işaretidir ...

---------- Eklendi @ 19:45:24 ---------- Yazıldı @ 19:43:11 ----------

Illuminati'nin var olduğuna inanıyorum. Illuminati'nin görüşlerine katıldığım söylenemez. Bu konu hakkında birkaç kitap okudum, sayısız blog gezdim. Hatta blogların çoğu "Uzayın derinliklerine bekleyen Siyonist kahramanımız General Ashtar, bizim yol göstericimiz olacak. Bizi evrimimizin en üst noktasına götürecek" İşimiz sinek kafalı uzaylılara kaldıysa bittik demektir. Illuminati'nin varlığını reddetmek aptallıktır. Ancak onların yaptıklarını desteklemek de öyle. Yol göstericimiz Allah ve peygamberleridir. Sinek kafalı uzaylılar ve para babaları değil.
Dünya'nın para babalarına borcu. (Tarihi 2012'ye ayarlayın)

aynen katılıyorum

Del Rey

Del Rey

Üye
Bisey yapmadılar mı :D
Şekil meraklısı ergenler bunlar dimi :D Amerika,Kanada,İtalya,Fransa,İsrail bu adamlardan habersiz günlük siyasi plan yapamaz.Bu adamlar hiçbiyerde ama heryerde.
Diyoruz ya hep Amerikan oyunu diye tamam iste başı ve en çok üyesi Amerikadan.
Deccalın ordusu İllular degil masonlardır.İllular sadece kendi amaçları dogrultusunda masonları destekler,insanların dini gücünü yok edip korku ve cahiliye dönemi gibi bi ortam yaratmak isterler.
Tüm dünya köleleri olma yolunda ilerlerken Türkiye tam tersi çizgi izlemekte adamlarını tasfiye etmekte.
Sadece medyamızda varlar ama bolca.
RTE'nin da dindar gençlik açıklamalarını buna baglıyorum.Adam bazı seylerden haberdar ve dindar gençlik açıklamalarına gelen tepkilerden de illuşları bulabilirsiniz meclisten.
Dindar gençlik açıklamalarının bir diger sebebinide söyle açıklıyayım.
Hür ve kabul edilmis masonlar dernegi son dönemlerde gençlere yönelmeye basladı gençlestirme cabaları tabiki.
Bar,kafe,spor salonları,üniversiteler vs.
Bir iki ay önce bi siyasi partinin vekilleride onay bekliyodu locadan hayırlısı olsun diyelim.
Evrenin ulu mimarı onlarla olsun :D

---------- Eklendi @ 19:12:12 ---------- Yazıldı @ 19:11:36 ----------

Ahanda bingoo bakın Recebim imam hatipten bahsediyo tam şuan..

Bizim televizyonda da kadın "Al beni yoğurt yap" dedi ama sanırım "Albeni YoğurtYap" adlı bi ürünü tanıtmak istiyorlardı.

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
boş kuruntumu illuminati heryerde biz farketmesekte izlediğin dizide izlediğin reklamda filmde sokakta heryerde onlara ait şeyler var ve boş kuruntu ha ...

---------- Eklendi @ 19:50:56 ---------- Yazıldı @ 19:46:51 ----------

Böyle bir grup var, buna inanmamak olmazdı zaten. Ancak, bu grubun kendilerini birşey sanması kadar saçma birşey yok. Koskoca dünya düzeni onlara mı kaldı?
ardında hz muhammed (s.a.v) in söylediği deccal varsa o koskoca dünyanın düzeni onlara kaldı evet ki öyle zaten illuminatinin deccalın örgütü olduğuna adım gibi eminim ve bu söylediklerim dikkate alınmazsa deccal direk kaos yarattığında ve ben allahım diye ortaya çıktığında çok kişi peşine takılıp gidecek ....

---------- Eklendi @ 19:53:46 ---------- Yazıldı @ 19:50:56 ----------

illuminati deccal'ın gelmesini bekleyen ve buna ortam hazırlayan bi örgüt.bunlar şeytana tapıyorlar deccal da şeytanın yardımcısı.rivayete göre deccal kıyametten önce gelecek ve insanları yoldan çıkaracak dünyada ayak basamadığı tek şehir mekke olucak,herkese kendini tanrı olarak tanıtacak(gerçek imanlılar ona inanmayacak) fakat hz.İsa ve yardımcısı mesih dünyaya gelince insanlar tekrar huzur bulacak ve hz.İsa hz.Davut'un kılıcıyla deccalı öldürecek.bu arada o kılıç şu an top kapı sarayında.yakın zamanda istanbulda dünyanın en büyük olayı olabilir, bilginize ;) :)
arkadaşım çok güzel özetlemişsin teşekkürederim ..

---------- Eklendi @ 19:55:31 ---------- Yazıldı @ 19:53:46 ----------

Bak söylediklerin oldukça doğru. Illuminati sanatçıların bir yerlerine tek gözünü yapıştırmaktan çok daha fazlasını yapıyor. ABD Merkez Bankası, Alman Merkez Bankası, İngiliz merkez bankası vs. vs. onlara bağlı. Düşünün artık ne kadar zenginler. Subliminaller ile insanlığı yoldan çıkarıyorlar. Popüler kültür, TV, Müzik ve klipler ile fark etmişsinizdir eşcinsellik, uygunsuz seks vs. vs. arttı. İnsanlar yalnızlaştırıldı ve insani değerleri unutturuldu. Karışamadıkları tek yer vardı, o da internetti; ACTA ile onu da kısıtlıyorlar.
katılıyorum ...

---------- Eklendi @ 19:58:16 ---------- Yazıldı @ 19:55:31 ----------

Bisey yapmadılar mı :D
Şekil meraklısı ergenler bunlar dimi :D Amerika,Kanada,İtalya,Fransa,İsrail bu adamlardan habersiz günlük siyasi plan yapamaz.Bu adamlar hiçbiyerde ama heryerde.
Diyoruz ya hep Amerikan oyunu diye tamam iste başı ve en çok üyesi Amerikadan.
Deccalın ordusu İllular degil masonlardır.İllular sadece kendi amaçları dogrultusunda masonları destekler,insanların dini gücünü yok edip korku ve cahiliye dönemi gibi bi ortam yaratmak isterler.
Tüm dünya köleleri olma yolunda ilerlerken Türkiye tam tersi çizgi izlemekte adamlarını tasfiye etmekte.
Sadece medyamızda varlar ama bolca.
RTE'nin da dindar gençlik açıklamalarını buna baglıyorum.Adam bazı seylerden haberdar ve dindar gençlik açıklamalarına gelen tepkilerden de illuşları bulabilirsiniz meclisten.
Dindar gençlik açıklamalarının bir diger sebebinide söyle açıklıyayım.
Hür ve kabul edilmis masonlar dernegi son dönemlerde gençlere yönelmeye basladı gençlestirme cabaları tabiki.
Bar,kafe,spor salonları,üniversiteler vs.
Bir iki ay önce bi siyasi partinin vekilleride onay bekliyodu locadan hayırlısı olsun diyelim.
Evrenin ulu mimarı onlarla olsun :D

---------- Eklendi @ 19:12:12 ---------- Yazıldı @ 19:11:36 ----------

Ahanda bingoo bakın Recebim imam hatipten bahsediyo tam şuan..

mantıklı özellikle recep tayyip erdoğanın dindar gençlik düşüncesi ... :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Savunan arkadaşlar üyesi misiniz.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bizim televizyonda da kadın "Al beni yoğurt yap" dedi ama sanırım "Albeni YoğurtYap" adlı bi ürünü tanıtmak istiyorlardı.

Türk ve Dünya Mason localarına baktıgında yas ortalaması 50-60 tır.
Türkiye gibi genç nüfusa sahip ülkeler sadece masonlar degil her olusum için büyük nigmet.
Türkiye masonlar üstadı bi röportajında;
'Gençleri çekmek istiyoruz,gençlige açılmak için gerekirse motora bineriz'

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Savunan arkadaşlar üyesi misiniz.
aynen ne oldu yani yok dizilerde kliplerde varmış siz ortaya atmadan önce kimse bilmiyordu dizilerde kliplerde varsa ne oluyor kimse anlamıyorki hadi siz anladınız ne oldu üyemi oldunuz zorla içinemi çekti sizi bu kadar takılmayın böyle şeylere ;)

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
illuminati bilinç altı mesaj veriyo ister inanın ister inanmayın siz farketmesenizde beyninizin içine onlar istediklerini sokuyolar günü geldiğindede kullanacaklar ...!

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bunlar yeşillik olsun diye konmuyor oralara.

Türe

Türe

Üye
Bunlar gelecekte yaşanacak şeyleri alıştırmak için yapılan altyapılar. İnancı tam olan biri bunu izlese alışsa bile imanı kuvvetli olduğundan dolayı saçmalık olduğunu bilecektir :oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Deccal'i bekliyoruz, o zaman onunla ilgili duyduğumuz herşeye karşı önlem almalıyız. İster illüminati çetesi olsun ister masonlar olsun. İstersende hiç bilmediğimiz gruplar olsun. Biz böyle birşeyin olacağını, deccalin geleceğini çok iyi biliyoruz. O zaman 'aman salla, deccal gelse ne olacak' deyip savuşturamayız. Olayları çok iyi takip etmeli, çok iyi anlamalıyız. Gerçekleri görmemiz şart. Hele ki bu dönemde.

Adamlar tüm dünyayı yönetebileceklerini sanıyorlar, ancak Allah buna izin vermez. Onun izinde gitmek isteyenler hariç!

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Deccal'i bekliyoruz, o zaman onunla ilgili duyduğumuz herşeye karşı önlem almalıyız. İster illüminati çetesi olsun ister masonlar olsun. İstersende hiç bilmediğimiz gruplar olsun. Biz böyle birşeyin olacağını, deccalin geleceğini çok iyi biliyoruz. O zaman 'aman salla, deccal gelse ne olacak' deyip savuşturamayız. Olayları çok iyi takip etmeli, çok iyi anlamalıyız. Gerçekleri görmemiz şart. Hele ki bu dönemde.
Adamlar tüm dünyayı yönetebileceklerini sanıyorlar, ancak Allah buna izin vermez. Onun izinde gitmek isteyenler hariç!

doğru ama allah isterse izin verir isterse vermez bunu bilemeyiz ve şuanda bana göre illuminati medyaya tamamı ile hakim ve medyaya sahip olan dünyaya sahip olmuş gibi bişey bana göre ;)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
dan browna fazla kaptırmayın :D

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Kıyamet alametlerinde Allah müslümanlar dünyaya iki kere hükmedicek diyo biri Osmanlı zamanındaydı demekki 1kere daha hükmedicez demekki illuminati emellerine ulaşamayacak

Türe

Türe

Üye
Kıyamet alametlerinde Allah müslümanlar dünyaya iki kere hükmedicek diyo biri Osmanlı zamanındaydı demekki 1kere daha hükmedicez demekki illuminati emellerine ulaşamayacak

Mehdi Dünya'ya gelip İslam'ı hakim kılacak deniliyor bir hadiste.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Biz müslümanların inancına göre:

1- Deccal kesinlikle gelecektir ve tüm dünyada imanı zayıf olanları ve kafirleri kendine köle yapacak, kendinin tanrı olduğunu söyleyecektir.
2- Mehdi ve Hz. İsa (a.s) dünyaya gelecektir ve Decal'e son vereceklerdir.
3- Bundan sonra tüm dünya huzur bulacak.

Burada anlaşılıyor ki (günümüz karşılığı olarak bahsetmek istiyorum), illüminati planlarını uygulamaya koyacak ve çoğu yerde başarıya ulaşacaktır. Hakiki iman edenleri inandırmayacaktır. Dünyanın bir çok bölgesini tamamiyle kontrolü altına alacaktır ve şuanda da almaktadır.

Daha sonra illüminati amacına tamamen ulaşamadan Mehdi gelecek ve çetebaşını öldürecek. Çetebaşının öldürülmesiyle ve Hz. İsa (a.s) ın dünyada olmasıyla, dünya bu müthiş olaya tanıklık edecektir. İnsanlar bu değişimi görünce topluca iman etmeye başlayacaklardır.

(Senaryo hazır :))

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Biz müslümanların inancına göre:

1- Deccal kesinlikle gelecektir ve tüm dünyada imanı zayıf olanları ve kafirleri kendine köle yapacak, kendinin tanrı olduğunu söyleyecektir.
2- Mehdi ve Hz. İsa (a.s) dünyaya gelecektir ve Decal'e son vereceklerdir.
3- Bundan sonra tüm dünya huzur bulacak.

Burada anlaşılıyor ki (günümüz karşılığı olarak bahsetmek istiyorum), illüminati planlarını uygulamaya koyacak ve çoğu yerde başarıya ulaşacaktır. Hakiki iman edenleri inandırmayacaktır. Dünyanın bir çok bölgesini tamamiyle kontrolü altına alacaktır ve şuanda da almaktadır.

Daha sonra illüminati amacına tamamen ulaşamadan Mehdi gelecek ve çetebaşını öldürecek. Çetebaşının öldürülmesiyle ve Hz. İsa (a.s) ın dünyada olmasıyla, dünya bu müthiş olaya tanıklık edecektir. İnsanlar bu değişimi görünce topluca iman etmeye başlayacaklardır.

(Senaryo hazır :))
Senaryo çok sağlam... :spr

furkan5800

furkan5800

Üye
seytanın ordusana boyun eymeyin ya Allah

Takipçi Satın Al

Üst Alt