Samsung Champ C3303K imei Silindi

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetay74

ahmetay74

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Champ C3303K imei Silindi
Firmware atarken editleyip atmıştım (fontları editledim md5 felan değişince :D ) telefon reset atıp atıp duruyordu bende orjinali attım.
baktım ki hat çekmiyor aklıma *#06# geldi # ye bastığım an öldü saydım makineyi :( imei si sıfırlanmış.
Z3X Samsung 2G Tool ile atmayı deneyecektim ama program açılmıyor (box olmadığı için mi ?) driverleri felan yüklü.
birde flashı atarken imei yi değiştiremez miyiz? başka telefonum da yok :(

NOT: box, z3x gibi şeyleri daha dün öğrendim 1 telefon için satın alamam heralde :S

ahmetay74

ahmetay74

Üye
    Konu Sahibi
bilen kimse yok mu ?

afwerker

afwerker

Üye
Firmware atarken editleyip atmıştım (fontları editledim md5 felan değişince :D ) telefon reset atıp atıp duruyordu bende orjinali attım.
baktım ki hat çekmiyor aklıma *#06# geldi # ye bastığım an öldü saydım makineyi :( imei si sıfırlanmış.
Z3X Samsung 2G Tool ile atmayı deneyecektim ama program açılmıyor (box olmadığı için mi ?) driverleri felan yüklü.
birde flashı atarken imei yi değiştiremez miyiz? başka telefonum da yok :(

NOT: box, z3x gibi şeyleri daha dün öğrendim 1 telefon için satın alamam heralde :S
Orjinal yazılımı yüklediysen arkadaş bazen samsung'un admin menüsü var
Admin Settings: *#6984125*#
Admin Settings
Internals (sub menu): *#9072641*#
Developer Settings: *#0523#
Bunlarla ayarlıyabiliyorsun benim telfonunda şebeke gitmişti yazılımdan sonra oradan ayarladım. oradan yapamazsan Samsung c3303k imei atmaya bakacaksın forumlarda oda tahminim usb ile olmuyor box istiyor

ahmetay74

ahmetay74

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal yazılımı yüklediysen arkadaş bazen samsung'un admin menüsü var
Admin Settings: *#6984125*#
Admin Settings
Internals (sub menu): *#9072641*#
Developer Settings: *#0523#
Bunlarla ayarlıyabiliyorsun benim telfonunda şebeke gitmişti yazılımdan sonra oradan ayarladım. oradan yapamazsan Samsung c3303k imei atmaya bakacaksın forumlarda oda tahminim usb ile olmuyor box istiyor

kodlar çalışmadı anlaşılan telefoncuya gidicek :( box felan alamam zaten öğrenciyiz şurda :) yinede teşekkürler

afwerker

afwerker

Üye
kodlar çalışmadı anlaşılan telefoncuya gidicek :( box felan alamam zaten öğrenciyiz şurda :) yinede teşekkürler
c3303k için admin settings yaz :) googleye orada cıkan kodları dene :) genelde bu uyuyor diye verdim :) işini halledelim :)ögrenciymişsin sende

ahmetay74

ahmetay74

Üye
    Konu Sahibi
c3303k için admin settings yaz :) googleye orada cıkan kodları dene :) genelde bu uyuyor diye verdim :) işini halledelim :)ögrenciymişsin sende
ne acayip makineyse.. *#52828378# den java max kb ını ayarlıyordum heryerde aynı şey.
*#0206*8378# yazdım firmware versiyon ses ayarları felan geliyor. Production a bastım üretim tarihi hep 0 (00.00.00 00:00)
diğerleri hep test yapma vs.vs.
Baştan reflash lasam imei gitmesin diye bir dosyayı atmıyorduk onu da atsam ?

afwerker

afwerker

Üye
Dene bi arkadaşım :) yinede belki bi şans düzelir yada samsung suite ile yazılımı güncelle düzelebilir ;)

ahmetay74

ahmetay74

Üye
    Konu Sahibi
denedim sonuç aynı. imei gibi gizli ayarlar şu dosyada ama nasıl editlicem ben bunu :/ samsung kies te yazılım güncelleme yok (bu tele göre)

afwerker

afwerker

Üye
denedim sonuç aynı. imei gibi gizli ayarlar şu dosyada ama nasıl editlicem ben bunu :/ samsung kies te yazılım güncelleme yok (bu tele göre)
Kies android bada ve windows mobileler için dostum sen samsung new suite yada samsung suite indireceksin :) o işini görür ancak

ahmetay74

ahmetay74

Üye
    Konu Sahibi
diğerleri telefonu görmez diye biliyorum

yatıcam uykum geldi :D

ahmetay74

ahmetay74

Üye
    Konu Sahibi
güncel. telefoncuya yol gözüktü :)

ahmetay74

ahmetay74

Üye
    Konu Sahibi
Dostum elimizden geleni yaptık biz ama bizim arkadaştada champ var o burada olsaydı onun telefonda girmeye calısırdm admin menüsüne
garantiye götürcem çekmiyo bu diye :D anlarlar zaten

Takipçi Satın Al

Üst Alt