Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonum kapanmıyor yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Kerasus.
Üye
Konu Sahibi
Telefonum kapanmıyor yardım
Arkadaşlar telefonumu kapatmak istyorum ama kapata bastığımda veya power tuşunu kullandığımda kapanmıyo.beyaz bi ekranda kalıyo o şekildeyken açılmıyoda bataryayı çıkarıp takmak zorunda kalıyorum tel c6-01 belle yardım lütfen
E_yedi
Üye
hacklediysen normal ayarlardan verı sıl gerı yukle duzelır ama hackli degılse flash atmak zorundasın baska caren yok. Telefonun yazılımına zarar vermısssın. Sana tavsıyem onune gecen dosyayı telefona yukleme guvendıgını ve ışıne yarayanı yukle
slant1111
Üye
Donanımda bir sorun olacağını düşünmüyorum.yazılım da bir sorun vardır
.Kerasus.
Üye
Konu Sahibi
hackli telefon daha 1 hafta oldu belleyi yeniden yükleyeli
.Kerasus.
Üye
Konu Sahibi
şimdi baktım 1 dakkaya yakın zamnda kapanıyo yani o nokia yazısı okadr zmnda gelio kapnrken sizdede bölemi
Norm_Gkhan
Üye
Hayır dostum o normal değil basılı tutuyorum 1-2 sn içinde kapanıyor komple
polluxea♪
Üye
format atıp yeniden flashla dostum düzelir
.Kerasus.
Üye
Konu Sahibi
flash için ovi suit gereklimi usb driverları yüklemesi için.flasla ilgili açılan tüm konularda sıkıntı yaşamışta arkadaşlar
aleranol
Üye
benim c7 en fazla on saniyede kapanıyo. Kesinlikle yazılımındaki önemli bir yeri silmişin yada yüklediğin bi uygulama yüzünden.