5800 Python ve iyi çalışan Disk temizleme aracı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tektuskor

Üye
    Konu Sahibi
5800 Python ve iyi çalışan Disk temizleme aracı
Arkadaşlar hayırlı günler...5800 cihazıma disk temizleme aracı yüklemek istiyorum.netten okuduğum kadarıyla python destekli yazılımlar var.ama piyasada çok çeşit pyton yazılımı var.ben hangisini yüklemeliyim acaba?en güncel ve stabil çalışan sürüm hangisi?hatta link verebilirmisiniz? bir de kullandığınız tavsiye edebileceğiniz disk temizleme aracı varmı acaba?şimdiden teşekkürler...

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
X-Clear diye bir program var. Pyhton ile çalışıyor. Çok güzel bir disk temizleme programı 5800 için. Forumda mevcut program.

devil1903

devil1903

Üye
Ya da ETOptimized, çinceden çevrilmiş bir program fakat biraz kurcalanınca anlaşılıyor herşey. Taskman gibi bi özelliğide var yüklü programlarıda kaldırabiliyorsun.

@SéRD@R ~ arkadaşın dediği programda güzel, hatta bende 2side mevcut hafıza boşaltmak istediğimde 2sini sırayla kullanıyorum ikiside temizliğini yapıyor.

tektuskor

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar pythonun hangi versiyonunu yuklemelıym.bazı surumlerı yuklerken problem cıkarıyormus yuklensede calısmıyormus.sızın kullandınız hangısı?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
X Clear

turkishield

turkishield

Üye
mobile cleaner kullan bence hem pythonda istemiyo :) ayrıca xclear t9 kelime hafızasınida siliyo!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt