İşler karıştı: 1-2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Sefer

'Sefer

Üye
Arkadaş bizi beceriksizlikle nitelendirmiş. Zaten 34 haftayı en yakın rakibinin 9 puan önünde ve en çok gol atarak bitiren bi takım beceriksiz olur. Neyse herkes işine geldiği gibi konuşuyor...

---------- Eklendi @ 15:54:47 ---------- Yazıldı @ 15:48:12 ----------

Şu meshur 2000 ruhunuz vardı dimi sizin Haluk ulusoy hariç yerlestiler zaten heryere.

Bu sezon Fenerbahçe'nin aldığı yenilgilerin tamamı deplasmanda olmasının dışında, puansız ayrıldığı maçlarda rakiplerin teknik adamları da dikkatlerden kaçmadı. Aykut Kocaman ve takımının mağlup ayrıldığı karşılaşmalardaki teknik direktörlerin üçünün Galatasaraylı olması ilginç bir tesadüftü.

TARİHF.BAHÇE'NİN YENİLGİĞİ MAÇLARTEKNİK DİREKTÖR
04.11.2011Sivasspor 2-0 F.BahçeRıza Çalımbay
07.12.2011G.Saray 3-1 F.BahçeFatih Terim
25.01.2012IBB 3-2 F.BahçeArif Erdem
02.02.2012Samsunspor 3-1 F.BahçeMesut Bakkal
12.02.2012Karabükspor 2-1 F.BahçeBülent Korkmaz

Eskişehiri niye yazmadın, dur ben sana cevabını vereyim geçen yıl eskişehire para verdiniz ve trabzona karşı puan kaybı yaşattılar doğal olarak onlara karşı düşman olamıyorsunuz şimdi

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bence siz hiç yazmayın olurmu? yazdığınız siliniyorda hani gerek yok.. okadar uğraş dur sonra bi bakıyorsunuz silinmiş :lamer: sonrada bakıyorum hala devam ediliyor ve benim :eller: uyarı veresim geliyor bu konuda yazan arkadaşları tek tek özelden uyardım nafile, hepside diyorki bizi tahrik ediyor, ediyorsa şikayet et mesajada karşılık verme konu uzamasın böyle daha iyi olmazmı? yok! vermezsem dayanamam illaki laf atacam, kural içi veya kural dışı tahrik ederim lafımı söylerim diyorsanızda siz bilirsiniz.

'Sefer

'Sefer

Üye
Bence siz hiç yazmayın olurmu? yazdığınız siliniyorda hani gerek yok.. okadar uğraş dur sonra bi bakıyorsunuz silinmiş :lamer: sonrada bakıyorum hala devam ediliyor ve benim :eller: uyarı veresim geliyor bu konuda yazan arkadaşları tek tek özelden uyardım nafile, hepside diyorki bizi tahrik ediyor, ediyorsa şikayet et mesajada karşılık verme konu uzamasın böyle daha iyi olmazmı? yok! vermezsem dayanamam illaki laf atacam, kural içi veya kural dışı tahrik ederim lafımı söylerim diyorsanızda siz bilirsiniz.

kurallarda küfür edenlerin forumdan uzaklaştırılması yazıyor sadece mesajının silinmesi yazmıyor

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
kurallarda küfür edenlerin forumdan uzaklaştırılması yazıyor sadece mesajının silinmesi yazmıyor

İyi senide uzaklaştırayım olurmu? Özelden bu konu hakkında açıklamamı yaptım, istersen kararlarımı sorgulama.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kim etti ki ben mi?
Hala susmadı adam ya huh.

__xXx__

__xXx__

Üye
yahu millet gs da şampiyon olsa fener de şampiyon olsa sizin mutluluktan fazla bi kazanciniz yok ama mutlu olmadan önce burda birbirinizi kırmaya uzmeye gerek var mı ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hangisi küfürmüs şike mi?
Mustafa hocam al bu adamı burdan klavyeyi yedircek bana
:ehe

Consul9

Consul9

Üye

kardeşim sen kadıköyde beraberliği kutlarken iyiydi değil mi? Ama unutma biz beraberliği değil galibiyeti kutlarız fark budur.Ayrıca Allah Allah diye hücum yaparsan sonun gs gibi olur,bu maçları akıllı oynayacaksın çünkü iyi futbol değil galibiyete 3 puan veriyorlar

Beraberliği kutlayanları hala tanımamamışsın.Yaz Google amcaya ellerini açıp dua eden adamların üstündeki formaya bak kimin sevindiğini anlarsın.Siz ancak takımınız galibiyet aldığı zaman kutlarsınız doğru.Yenildigi zaman kendinizi banlayabilir ve hic yorum yazmazsınız.3-1 ve 2-2 de konular açılmıştı acaba kaçınız yorum yazabildi.Bak bugun 1-2 yenilmemize rağmen hemen hemen tüm gsli arkadaslar yorum yazabiliyor.Ben eminim eğer aydinin sutu gol olup mac 2-1 bitseydi ya forumdan uzaklasirdiniz ya da hakeme saydırmaya başlardınız.Kimin Allah Allah diye hücum yaptıgı da ortada.Senin de dediğin gibi iyi futbol oynayan takımın hücumları hurrraaa diye mı olur?Sonuçta 3 puan aldınız ancak bu yolun sonu değil.Tekrar yazıyorum savaş henüz bitmedi.

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer
Consul9

Consul9

Üye
Kral siz olsanız sizin üstünüze oynardı medya ve herkes hiç kimse sallamasın burda bazı seyleri arastırın yada şu vezir dedigin takımın basarılarını dallardaki üstünlügünü gör.Ne isler dönüyo biseyden haberiniz bile yok kullanıldıgınızın farkında bile degilsiniz!
Tarihinizi ve takımınızı kurtarmak istiyosanız bu sene sampyon olun daha da baska bisey demem.
Yoksa Uefa kupanız bile koruyamaz sizi.Dısarda takımınızın top toplaycısı bile kalmaz.

Yine kedilik yapmışsınız.Ne işler dönüyor merak ettim.Kanıtlarıyla birlikte paylaşırsanız memnun olurum.Neden tarihimize ne olmuş ki?Çok önemli bir şey var heralde ben kaçırdım.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çok sey kaçırdın çok demeçler yazdım ama attaaaa oldu Mert.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
eskişehirde mi attaaaaa gitti hala cevap veremedin :d:

Eskisehir ne alaka be koç?
Bize ne Es es ne yapmıs.Trabzona puan kaybettirdiyse iyi yapmıs Trabzon sanki Barcelona pehh.
Benim verdigim tablo ile senin es es muhabbeti kel alaka.
Ben diyorum Fenerin puan kaybettigi takımların teknik adamları GS'lı sen diyosun Es Es'e para verdiniz.
Hadi verdik diyelim.Antebe kim para verdi peki Çanakkale geçilmezi oynasın diye?
Böyle para şike olaylarına girmeyin bunlar alavere dalavere.Büyük olayın küçük parçaları.
Hadi diyelim fener para vererek yapti geri kalan 17 takımda hatır için fenere zıtlık olması için Trabzona yatıp Fenere kapandı çok örnegini gördük.Umut yürüyerek gol atmadı mı Buca'ya.
Fener antep maçında 90+4 te atmadı mı direkten dönen topla.Ama 90 dakika kale önüne döküldü tüm antep !!!
Ortada para yok ama hatır var hatır şikesi..

greenmile

greenmile

Üye
ayrıca gsli arkadaşların yorum yazıp yazmaması önemli değil,bir yerden sonra fenerbahçe mağlubiyetleri sizde alışkanlık olunca pek bi üzüntü hissetmiyor olabilirsiniz ki;büyük bir takım düşünün ezeli rakibiyle berabere kaldıktan sonra sevinsin.Bana anormal geliyor,ben gs ile berabere kalınca hep üzülmüşümdür doğrudur.Ama 2-2 biten bir maçtan sonra ban atacak kadar değildir bu üzüntü.Zaten ban attığım tarihte belli.Yoksa şu tablonun başka ne açıklaması olabilir ki?

ssercan

Üye
Macı izlerken büyük keyif aldım. 1-1 olacağı belliydi hatta Aydın'ın kaçırdığı 2 gol den sonra Fener'in 2-1 bulacağı da belliydi. Atamayana atarlar bu her yerde böyledir.
Eze eze oynadık bu doğrudur ama yenildik bu da doğrudur.
Ben Fenerbahçeli oyuncuları tebrik ediyorum ama Aykut Kocaman'a kocaman bir 0 veriyorum. Bu adam oyun okumayı biliyorsa bende futboldan zerre anlamıyorum.

Ayrıca berabere kalinan maçtan sonra ki sevinci hala nedenini ogrenmemisleri görüyorum. Dün ki Galatasaray galibiyeti sonrası Şampiyonlar ligini almış gibi sevinen taraftarlar da aynı kisiler. Ama hak veriyorum bu sene çok ezildiler Gs maclarında yenince bu tepkileri doğal.

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...