'Sefer
Üye
Arkadaş bizi beceriksizlikle nitelendirmiş. Zaten 34 haftayı en yakın rakibinin 9 puan önünde ve en çok gol atarak bitiren bi takım beceriksiz olur. Neyse herkes işine geldiği gibi konuşuyor...
---------- Eklendi @ 15:54:47 ---------- Yazıldı @ 15:48:12 ----------
Şu meshur 2000 ruhunuz vardı dimi sizin Haluk ulusoy hariç yerlestiler zaten heryere.
Bu sezon Fenerbahçe'nin aldığı yenilgilerin tamamı deplasmanda olmasının dışında, puansız ayrıldığı maçlarda rakiplerin teknik adamları da dikkatlerden kaçmadı. Aykut Kocaman ve takımının mağlup ayrıldığı karşılaşmalardaki teknik direktörlerin üçünün Galatasaraylı olması ilginç bir tesadüftü.
TARİH F.BAHÇE'NİN YENİLGİĞİ MAÇLAR TEKNİK DİREKTÖR 04.11.2011 Sivasspor 2-0 F.Bahçe Rıza Çalımbay 07.12.2011 G.Saray 3-1 F.Bahçe Fatih Terim 25.01.2012 IBB 3-2 F.Bahçe Arif Erdem 02.02.2012 Samsunspor 3-1 F.Bahçe Mesut Bakkal 12.02.2012 Karabükspor 2-1 F.Bahçe Bülent Korkmaz
Eskişehiri niye yazmadın, dur ben sana cevabını vereyim geçen yıl eskişehire para verdiniz ve trabzona karşı puan kaybı yaşattılar doğal olarak onlara karşı düşman olamıyorsunuz şimdi
sonrada bakıyorum hala devam ediliyor ve benim
uyarı veresim geliyor bu konuda yazan arkadaşları tek tek özelden uyardım nafile, hepside diyorki bizi tahrik ediyor, ediyorsa şikayet et mesajada karşılık verme konu uzamasın böyle daha iyi olmazmı? yok! vermezsem dayanamam illaki laf atacam, kural içi veya kural dışı tahrik ederim lafımı söylerim diyorsanızda siz bilirsiniz.