Nokia s60v5 anna & belle güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Nokia s60v5 anna & belle güncellemesi
Arkadaşlar ben bugün Nokiaya s60v5 telefonlar için kırpılmış anna veya belle güncelleştirmesi gelecek mi diye mail attım. Nokia destek gerçekten muhteşem bugün 23 nisan olmasına karşın hemen cevap olarak aradılar. Müşteri hizmetlerindeki abi sorularıma cevap verdi.
Dediklerini yazıyorum. S60v5 için belle benzeri yeni bir güncelleme için çalışmalar devam ediyor. Hala s60v5 telefonların sıfırlarını satın almak mümkün. O yüzden yeni bir güncelleme gelecek. Çıktığında nokia.com.tr sitesinden duyuracağız. Dedi.
Umarım güncelleme yakında çıkar.

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
23 nisan şakası olmasa iyi olur .
Yoksa zwtjejtjdma.ğmd

fLuke!

fLuke!

Üye
Eğer bu da şakaysa...:nono:

anılbaran

anılbaran

Üye
tabi tabi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kardes çalısan adamların bisey bildigi yok ki anna ve belle degil normal gereksiz bi güncellemedir o.
Sana yalancı demek istemedi arkadaslar..

BanlanmakGuzel

Üye
hikaye

fLuke!

fLuke!

Üye
İlginç.:hmmm

CryuS

CryuS

Üye
:d:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Ne bellesi Arkadaşım İOS gelicek :nono:

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Güncelleme gelmez artık boş hayaller kurmayalım :)

juristokrat

juristokrat

Üye
belirli aralıklar benzer konular açılıyor.sıra arkadaşınmiş.hayırlı olsun.

BanlanmakGuzel

Üye
iOs gelcekmiş falan diyolar...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
He gelir ! Aylarca bekledik v 60'i gele gele web browser ve dandik tuş kilidi geldi. Tam hayal kırıklığı oldu. Bu gelecek olan güncellemede dandik çıkar. alıştık artık : nokia ve güncelleme gülüp geçiyorum. :kop2:

astroerol

astroerol

Üye
bi güncellemeyi aylar sonra cıkaran nokiadan siz anna veya belle güncellemesimi bekliyorsunuz ne komik :D

Reexecution

Reexecution

Üye
tamam, güncelleme yapmıyorlar bari S60v5 kaynak kodunu dağıtsalar, 4-5 kişide olsa.Hiç yoktan s60v5'e bişeyler katardık.
of nokia of :vur bide open-source diyorlar sertifika olayı olduktan sonra(!)...:ah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt