Symbian 3 ve belle güle güle...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serhatoktar

serhatoktar

Üye
    Konu Sahibi
Symbian 3 ve belle güle güle...
Arkadaşlar yaşim 28 ve 17 yasindan beri nokia kullaniyorum...nokia n8 büyük bir umutla almiştim ve ne yazikki gördüm ki artik symbian denilen sistem tamamen ateri konsolu gibi....bu saatten sonra artik iphone 4 kullanicisiym... Iphone 4 kullanmadan önce n8 in iphone 4 ten iyi oldugunu düşünüyordum ama büyük bir yanilgiya düşmüşüm lanet olsun n 8 diyorum lanet olsun bana 1 yildir cektirdigi çileye yok s3 müş yok anna miş yok bellemiş inanin ios un yanindan bile geçemez akilli olan iphone 4 alir alamayanlar için inş alirsiniz diyorum..herkeze hayirli forum muhabbetleri

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Violonist

Üye
Dostum bu kadar büyütecek bi şey yok paran varsa istediğin teli alırsın. Bende şu an c6-01 kullanıyorum ilerde bakarsın android işlemli bi tel alarım bakarsın daha farklı bi şey. Yani zevkler ve renkler meselesi bu yahu bu kadar büyütmeyin. :cool

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
çok gereksiz boş bir konu.

• Beğen
Tepkiler: _ardaa
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
çok yakar abi o :)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr

hell yeahh

Üye
dostum anlaşılan sen symbian^3 forumunu pek tanıyamamışsın, haklısın aradaki farkı anlatmaya çalışıyosun ama yerden yere vururlar burda seni :)

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
ya ben sizi anlamıyorum ha. Tutmuşsunuz 750-800 tl lik telefonu 3 bin tl lik telefonlarla kıyaslıyorsunuz. Aklınız alıyormu hiç. o n8 e ayfon denen saçmalıktaki donanımı koysalar, hangi telefonla kıyaslayabilceksin. Ayfonda hdmi varmı, usb otg varmı, ıstedığin filmleri kodek derdi olmadan atıp izleyebiliyormusun, fare, klavye, yazıcı bağlayabiliyomusun?

Bulututla müzik video fotoğraf paylaşabiliyormusun arkadaşınla ya ben sana daha ne diyem. İnan bana senin o telefona 3000 tl 2000tl neyse artk (en az 2000 civarı işte kıçı kırık 3gs bile 1000 tl) işte asıl o ...(yorum yok).

Başka bi şey demiycem. Sadece Sen üzerine alınma her ayfoncuya geçerli.(böle düşünen)

doctorrr

doctorrr

Üye
dğru aslında nokia az fiyata döşemiş n8 i sadece kullandıkları yazılım pek prestijli değil..

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
dostum anlaşılan sen symbian^3 forumunu pek tanıyamamışsın, haklısın aradaki farkı anlatmaya çalışıyosun ama yerden yere vururlar burda seni :)

aynen. Birde alıntı yaparak cevaplarsan kime slediğin daha iyi anlaşılır. İlk başta üstüme alınmıştm okuyunca anladm :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Dostum bu kadar büyütecek bi şey yok paran varsa istediğin teli alırsın. Bende şu an c6-01 kullanıyorum ilerde bakarsın android işlemli bi tel alarım bakarsın daha farklı bi şey. Yani zevkler ve renkler meselesi bu yahu bu kadar büyütmeyin. :cool
Nokta.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

sem_sen

Üye
:hmmm

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
dğru aslında nokia az fiyata döşemiş n8 i sadece kullandıkları yazılım pek prestijli değil..

aslında symbian en kişiselleştirilebilir sistem. Hatta bence yapabileceklerimizin sınırları olmayan en iyi işltim sistemi. Koysunlar symbiana 1 gb ra çift çekirdekli işlemcileri gpu flan gör o zaman sen daha iyisi varmı!.

Nokia yapamadığı için değil, düşük gelirli insanlara da telefon satmak için böyle yapıyor. Yoksa pahalı modellerde var. Ama dünya genelinde en fazla sayı üstünlüğü alt ve orta zenginlikteki insanlara ait. Bu da nokianın ne kadar kötülensede aslında belırlediği satış politikasıyla yapacağı ve yapıyor olduğu hedef kitleyi ortaya koyuyor. Bu da nokianın pazar payını yukarıda tutuyor.

WebStyle

WebStyle

Üye
Tamam bende 4S kullanıyorum sizde doğru yolu bulmuşsunuz ama bence bu tür konular yine de hoş değil diye düşünüyorum..

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Tamam bende 4S kullanıyorum sizde doğru yolu bulmuşsunuz ama bence bu tür konular yine de hoş değil diye düşünüyorum..

aynen beni anlamışsınız. Ben kesinlikle ayfona kötü demiyorum ama kötü yanları çok. Gerçekten 4s harika bi telefon ama kıyaslayacaksak htc desire s, lg optimus, htc one filan la kıyaslanması lazım. C7 n8 ayfonun dengi değil ki ya.

TheMadness

TheMadness

Üye
Bende de iPod ve galaxy tab var en rahat n8 geliyor bana ne bileyim. Daha da kişiselleştirilebilir aslında açık kaynak olsa...

• Beğen
Tepkiler: yusuf_bey
nadir_89

nadir_89

Üye
bu ne saçma gereksiz bir konu aldıysan aldın buraya gelip böyle konu açmanın ne alemi var kaçkere açıldı böyle konular kilit yedi altı üstü bir telefon arkadaş sanki uzay mekiği almış gibi bahsediliyor ıphone dan
ama nokiayı alkışlamak lazım 600-800 tl lik telefonları 2000 tl lik telefonlarla kıyaslanıyor nokianın kalitesini kabul edin artık
apple zengin gösteriş seven marka tutkunu müşterileri olduğu sürece aynı tip özelliksiz telefonları tabletleriyle daha çok para kazanır

• Beğen
Tepkiler: tandogucem
tandogucem

tandogucem

Üye
iphoneden daha üstün daha hızlı lumialar geldiginde muhtemelen iphoneden 1000 tl daha ucuz olucak . o zaman ben bu arkadaşları görücem . sonrada diyecekler nokia yine yaptı yapacagını . nokia n8 800 tl. 4gs 2500 tl . simdi sen kendisinden 3 kat daha ucuz olan telefonla 4gs yi kıyaslıyorsan eğer , sen baştan n8 in üstünlüğünü kabul etmişsin. zaten .

E_yedi

Üye

aslında symbian en kişiselleştirilebilir sistem. Hatta bence yapabileceklerimizin sınırları olmayan en iyi işltim sistemi. Koysunlar symbiana 1 gb ra çift çekirdekli işlemcileri gpu flan gör o zaman sen daha iyisi varmı!.

Nokia yapamadığı için değil, düşük gelirli insanlara da telefon satmak için böyle yapıyor. Yoksa pahalı modellerde var. Ama dünya genelinde en fazla sayı üstünlüğü alt ve orta zenginlikteki insanlara ait. Bu da nokianın ne kadar kötülensede aslında belırlediği satış politikasıyla yapacağı ve yapıyor olduğu hedef kitleyi ortaya koyuyor. Bu da nokianın pazar payını yukarıda tutuyor.

arkadasım demıssınya 1 gb ram cıft cekırdek koysunlar dıye .nokıa nın dıger tellere gore cpu su nıcın kucuk ve kucuk bır kıyaslamayla anlatıyım androıdmı ıos mu symbian belle mı hızlı bakın

N8, üzerindeki MPU sayesinde HD video
çekiyor. ARM 11 işlemcilerin
desteklemediği özellikler sadece bunlar
değil. 12 MP çözünürlüğü desteklemez,
HDMI desteklemez, USB OTG
desteklemez. Bunların hepsini çalıştıran, bünyesindeki MPU'dur. Ayrıca 25@fps
çekmesinin sebebi de pilden tasarruftur,
yetersizlik değildir. Hatta N8'in kamera
yazılımı kırılarak 30@fps'e çıkarıldı. N8
bunca özelliği üzerindeki MPU sayesinde
yapıyor ve CPU'ya hiçbir şekilde yük binmiyor. Nokia'nın CPU'yu düşük
tutmasının sebebi de budur. Ama ben
yine de buna karşı olduğumu
belirteyim. MPU güçlü diye CPU'yu düşük
tutmak benim anlayışıma terstir. N8
dışında bu kadar zengin donanımı birarada bulunduran başka bir cihaz
daha yok. O kadar çift çekirdekli cihaz
çıkmasına rağmen. Ayrıca N8 ve beraberindeki S^3 cihazlar
şu an en güçlü donanımsal hızlandırma
desteğine sahip cihazlar(32 MiPS).
Herkesin beğendiği Android'in halâ
donanımsal hızlandırma
desteklemediğini hatırlatmakta fayda var. Bu yüzden yüksek CPU hızına ihtiyaç
duyar.

Bu bılgı saglam kaynaktan alıntıdır kımse yalan boyle bısey yok dıyemez konudada dedıgı gıbı androıdler hız gereksınımı duyan tellerdır. Symbian belle canavar gıbı ışlemcı daha dondugunu hıc gormedım.ha dıger symbian s60v5 .. Işte o ışlemcı cok hata verıyor. Burdayanlış anlamayın ıphone,androidle alıp veremedıgım yok .

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: enes_x
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt