HTC One X ile ilgili birkaç soru...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmetoran

ahmetoran

Üye
    Konu Sahibi
HTC One X ile ilgili birkaç soru...
Şuan n8im var ve one x almayı düşünüyorum. Bellede internetten ücretli uygulamaların yükleme dosyasını bulup usb ile telefona -ücretsiz-yükleyebiliyordum. htc one x'de de vardır heralde . ama telefon yeni olduğu için uygulama sıkıntısı yaşar mıyım. yoksa diğer androidler için olan uygulamalar yüklenir mi?

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Bende N8 den Desire HD' ye Geçtim Oyun Yüklemenin Hiç Zorluğu Yok En Azından Unsgned Oyunlar Yok Kardeşim Rahatlıkla Geçebilirsin, Piyasadaki Oyunları %80' i Falan Çalışır Bir Kaç Oyunda Çözünürlük Sorunları Olur Onlarıda Yazılımcılar Birkaç gün içinde hallederler.

ahmetoran

ahmetoran

Üye
    Konu Sahibi
?telefnu hacklemeye korkuyodum, bunda öyle bir dert yok demi ...? :D

fnldstntn

Üye
Androidde root var fakat şart değil...ve uygulama oyun konusunda sıkıntı yaşamazsın...

ahmetoran

ahmetoran

Üye
    Konu Sahibi
peki ücretli uygulamalı da internettenm ücretsiz bulabilirim demi ? (angry birds space gibi)

klongs

klongs

Üye
bulabilirsin

ahmetoran

ahmetoran

Üye
    Konu Sahibi
saolun

muratbeyim

muratbeyim

Üye
Htc bu işi biliyor. Fiyat farkından dolayı Htc One x yerine One S'i tercih etmek daha akıllıca geldi bana.

aqsicocuq

Üye
Ben kullanıyorum one x yok öyle bi sıkıntı kesinlikle google play her türlü desteği sunuyor

61semih

61semih

Üye
peki ücretli uygulamalı da internettenm ücretsiz bulabilirim demi ? (angry birds space gibi)
istemediğin kadar bulabilirsin. şuanda piyasadaki en güçlü telefon ve ilk tegra 3 lü telefon tegra 3 e özel oyunlarda enfes

Türe

Türe

Üye
dostum bence one x yerina one s almalısın ;)

aleranol

aleranol

Üye
tegra3 oyunlarına bi göz attımda ekrana yapıştım :D çok güzeller. One s te de yok zuhahaha :) bence one x pil hariç daha iyi ekranı ve kasası özellikle.

Türe

Türe

Üye
tegra3 oyunlarına bi göz attımda ekrana yapıştım :D çok güzeller. One s te de yok zuhahaha :) bence one x pil hariç daha iyi ekranı ve kasası özellikle.

Bir karsilastirma videomu izle actigim konudaki.

aleranol

aleranol

Üye
ya zaten hız felan biliyorum one s daha iyi ama ne bilim be süleyman kardeş. One x ekran ve kasa ile beni yedi. Lumianın çift çekirdek ve purewiev ile çıkarabileceği yenisini mi bekleseem yoksa one x mi yoksa one s mi karar veremedim. One x ve lumianin kasası ve ekranı çok güzel <3

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Lumia alırsan oyun vs. Oynayamazsin bunu da göz önünde bulundur. Birde nokia nın çekilmez dertlerine katlanirsin

Türe

Türe

Üye
ya zaten hız felan biliyorum one s daha iyi ama ne bilim be süleyman kardeş. One x ekran ve kasa ile beni yedi. Lumianın çift çekirdek ve purewiev ile çıkarabileceği yenisini mi bekleseem yoksa one x mi yoksa one s mi karar veremedim. One x ve lumianin kasası ve ekranı çok güzel <3

Benim icin cok buyuk one x ' in 4.6 lik (4.7 de olabilir blmiyorum) kasasi :hmmm 4.3 ideal ;)

aleranol

aleranol

Üye
Lumia alırsan oyun vs. Oynayamazsin bunu da göz önünde bulundur. Birde nokia nın çekilmez dertlerine katlanirsin

zaten biliyoruz hani marketinin sürekli geliştiğini. Oyun sıkıntım asla olmaz. Nokianın çekilmez derdi derken anlamadım. Gayetde güzel kasa ekran stil kullanım arayüz herşeyi benim için ideal. One x de aynı şekilde.
Zaten beni etkileyen de büyüklüğü süleymancığım. Kasası bayaz falan böyle gözede batıyor asil bir telefon :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt