Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1
Sponsorlu Bağlantılar
Revengeful
Emekli Yönetici
6 saattir kız arkadaşımla geziyordum daha yeni eve geldim Uyuyacagim simdi hadi bye
tempestshine
Üye
niye bu kadar erken kalktım ben yia
Revengeful
Emekli Yönetici
__xXx__
Üye
ne kadar şansız bi insanım onu düşünüyorum
ibrother
Üye
Ah motor alacağım hani şu yarış tipi olanından lanet yamaha 40bin istiyor. Sesi resmen ruhumu titretiyor. Dünya'ya bedel..! Resimdeki YZF-R1 mutlaka alacam seni!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
.Kerasus.
Üye
maç nolacak acaba diye düşünüyorum
tempestshine
Üye
harry potter serisini izlemek istiyorum
spy ghost
Üye
photoshopta .gif dosyası yapıyorum
minoo
Üye
Kah kah kahhh
spy ghost
Üye
14 kareden oluşan gifi hazırladım geriye kaldı detaylar,pikseller
yüksek hız denemelerinde arkadaki spoilerin açılmaması için ayriyetten anahtar üreten bugattiyı kınıyorum ne gereği var bizim peder bile arabaya artık anahtarsiz giriyo koy bi tane ısı algılayan panel dokununca kalkmasın(bu kısım biraz enteresan oldu)
ibrother
Üye
püskevit'i kremalı mı yesem , yoksa kremasız olan çikolatalı püskevit'i mi yesem. Yeğenim ters ters bakıyor galiba o'da yesin biraz.
tempestshine
Üye
Okulda müthiş bir kutlama var.Mithat Körler gelmiş Ankara'nın bağlarını söylüyor.Midilliler öküz kadar çocukları taşımaya uğraşıyor.Ben ise evde Müge Anlı izliyorum.Ne kadar asosyal bir insanım ben