Ve En Sonunda Androıd'e gecmeye karar verdım =) .. Sizce ne almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
Ve En Sonunda Androıd'e gecmeye karar verdım =) .. Sizce ne almalıyım ?
Öncelıkle merhaba arkadaslar. yaklasık 10 senedir nokıa kullanıcısıyım. symbıan tabı . ama sıkıldım acıkcası.eskısı gıbı uygulamalarıda yok . nokıa bı patlamada yapmıyor :D en ıyısı androıdı denemek dıye dusunuyorum .
istedigim özellıkler sunlar ,
16 yada 32 gb hafıza. 8 de olabılır .
hd vıdeo kaydı yapabılen. odaklı kamera,
3g,hafıza kartı.ve androıdın son surumunun olacagı bır cıhaz :D . sızce ne almalıyım ? fazla pahalı olmasın.

mancukya

Üye
Nokia batti baticak. Nokia patlama yapacak derken sirket beceriksiz sahislarin elinde batmak üzere ama bunuda 4 senede hala göremediler.
Yazik su n serisi telleri en azindan Android ilede cikarsalar bu durumda olmazlardi Samsung tarzi android, Windows, Symbian, Meago vs vs gibi.
s2 yada Lg 2x sana tavsiyem yada sony son cikan modeli.

klongs

klongs

Üye
galaxy s2

• Beğen
Tepkiler: Nextman
adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi

pahalımı bu s2 :D

enaa_881

enaa_881

Üye
1270 tl ye kadar var

Sypnc_Dictetor

Sypnc_Dictetor

Üye
Samsung Galaxy S2 yada HTC tercih et.Geçen sene HTC kullanıyordum.Gayet memnundum :)

enaa_881

enaa_881

Üye
hatta 1255 düşmüş

aleranol

aleranol

Üye
Valla denemek için alma be kardeşim :D Htc one x alabilirsen yada one s onu al. Şu an piyasanın en iyi cihazları daha ucuz istersen 1500 tl ye kadar one s var.

klongs

klongs

Üye
hemsehrim sen beni dinle one x hikaye s2 bazi testlerde geciyor one x i

aleranol

aleranol

Üye
hemsehrim sen beni dinle one x hikaye s2 bazi testlerde geciyor one x i

Şahsen s2nin plastik kasasını benim elim ittiği için dedim. Ayrıva one x i aynı çözünürlüğe getirip de teste tabi tutarsan s2 yi ya katlar yada katlar :D

klongs

klongs

Üye
s2 inin gpusu 1 senelik one x inki daha yeni ve 12 grafik çekirdeği var bu kadar çekirdek nereye gidiyor peki

PriZm

PriZm

Üye
S2 veya One X.

[alikan]

[alikan]

Üye
Sakın ola sakın sen sen ol bir telefon alacaksan HTC One X' den başkasını düşünme sakın derim. 1.500-1.600 TL aralığında bulunabiliyor. 1200 1300 aralığında bir telefona para vermek yerine üstüne biraz daha koy One X al. Özellikle HTC'nin Sense arayüzü + ICS 4.0 artı 5 çekirdek (4+1) işlemci + 1280*720 ekran çözünürlüğü vs vs vs. Mutlaka ve şiddetle One X tavsiye ederim. Zira Bench testlerinde ortalığı kırıp geçirdiğini okumuştum.

Türe

Türe

Üye
htc one s veya galaxy s2

aleranol

aleranol

Üye
s2 inin gpusu 1 senelik one x inki daha yeni ve 12 grafik çekirdeği var bu kadar çekirdek nereye gidiyor peki

aslında ekran ve ekran kartının 12 çekirdeği olması testlerde puanını düşürmüş diye okumuştum. Peki madem one daha iyi ve arada 300-400 tl var o zaman niye one değil? Üstelik artık şarjı da %40-%50 arttırılabiliyormuş(güncelleme+kernel) kesinlikle one x çünkü s2 nin geride kalmya başladığı apaçık ortada bu cihazı almak şu anda iyi olmaz.

pahalı olmasın demişin ama one x i al o zaman hem symbiana hemde androide farkatmış ve elinde profesyonel bir cihaz tutuyormuş hissine kapılırsın. Üstelik çok da uzun süre rahatlıla kullanırsın.

emir123321

Üye
Xperia S olabilir ya da one x (:

klongs

klongs

Üye

aslında ekran ve ekran kartının 12 çekirdeği olması testlerde puanını düşürmüş diye okumuştum. Peki madem one daha iyi ve arada 300-400 tl var o zaman niye one değil? Üstelik artık şarjı da %40-%50 arttırılabiliyormuş(güncelleme+kernel) kesinlikle one x çünkü s2 nin geride kalmya başladığı apaçık ortada bu cihazı almak şu anda iyi olmaz.

pahalı olmasın demişin ama one x i al o zaman hem symbiana hemde androide farkatmış ve elinde profesyonel bir cihaz tutuyormuş hissine kapılırsın. Üstelik çok da uzun süre rahatlıla kullanırsın.

ya o kadar komiksin ki one x te custom kernel yok bir kere kernelin ne olduğunu biliyormusun sen?
ikincisi ben s2 one xten iyi demedim aralarında pek bir fark yok 600 tl fazladan para verilmeye değmez sen 4 çekirdek var diye daha üstün olduğunu düşünüyorsun tegra3 ün çalışma sistemi nasıl biliyormusun?

mancukya

Üye

ya o kadar komiksin ki one x te custom kernel yok bir kere kernelin ne olduğunu biliyormusun sen?
ikincisi ben s2 one xten iyi demedim aralarında pek bir fark yok 600 tl fazladan para verilmeye değmez sen 4 çekirdek var diye daha üstün olduğunu düşünüyorsun tegra3 ün çalışma sistemi nasıl biliyormusun?

Kesinlikle her söyledigine noktasina kadar katiliyorum ama söyledigin dogru S2 One Xten gene iyi bir alet. simdi burda islemci mimarisi olaylarina girecek degiliz ama Nvidia islemcileri cikmadan o kadar abartiliyor sonrasinda diger firmalarin GPularina karsi hic bir basari gösteremiyor. Bir seyin yeni olmasi eskisinden iyi olmasi demek degildir mesala Nexus 3 Gpusu Samsung S1 ile ayni bir GPu ama neyse bu islerde Fanboy olayi iyice androide arasindada yayilmis.
Htc kendine ceki düzen vermek zorunda o kadar söylYüorum gidisatlari hic iyi degil.

• Beğen
Tepkiler: klongs
aleranol

aleranol

Üye

ikincisi ben s2 one xten iyi demedim aralarında pe k bir fark yok 600 tl fazladan para verilmeye de ğmez sen 4 çekirdek var diye daha üstün ol duğunu düşünüyorsun tegra3 ün çalışma sistemi nasıl biliyormusun?
evet tegra 3 ün çalışma sistemini gayet iyi
biliyorum kernelde ise bazı sitelerde kernel ile voltajını düşürülebildiğini söylüyordu yani şahsen denemedim. Evet kerneli de biliyorum. Ben zaten 4 çekirdek olduğu için daha iyi olduğuna eminim sen çekirdek ne biliyormusun peki? Tegra 3 bence gayet başarılı bunu testlerde kanıtlıyor.
Kesinlikle her söyledigine noktasina kadar katiliyorum ama söyledigin dogru S2 One Xten gene iyi bir alet. simdi burda islemci mimarisi olaylarina girecek degiliz ama Nvidia islemcileri cikmadan o kadar abartiliyor sonrasinda diger firmalarin GPularina karsi hic bir basari gösteremiyor. Bir seyin yeni olmasi eskisinden iyi olmasi demek degildir mesala Nexus 3 Gpusu Samsung S1 ile ayni bir GPu ama neyse bu islerde Fanboy olayi iyice androide arasindada yayilmis.
Htc kendine ceki düzen vermek zorunda o kadar söylYüorum gidisatlari hic iyi degil.

haklısın yenisi en iyisi değildir ancak bunu o ekrana rağmen kanıtlıyor.s2 gerçekten çok güzel buna bişi diyemem. S2 ile one x komikleşti artık en iyi android cihazı denilen incelemelerde coşan bi cihaza pöff hakaret gibi.

klongs

klongs

Üye
voltaji dusurunce ghz degismeyecek mi saniyorsun tegra3 un calisma sistemi senin dusundugunden farkli sistem gerek duydukca cekirdek devreye giriyor menude gezerken dort cekirdek degil yani

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt