Ve En Sonunda Androıd'e gecmeye karar verdım =) .. Sizce ne almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
voltaji dusurunce ghz degismeyecek mi saniyorsun tegra3 un calisma sistemi senin dusundugunden farkli sistem gerek duydukca cekirdek devreye giriyor menude gezerken dort cekirdek degil yani

aynen katılıyorum.örnek normal bir web sitesi ni gezerken veya film izlerken tek çekirdek kullanılıyorken,oyun açıldığında işlemci kullanımına göre çekirdekler devreye giriyor.

mantık basit.
örnek
işlemci eğer %70 den fazla 10 saniye içinde kullanılırsa çekirdekler kullanıma açılıyor.

telefon kullanılmadığında ise undervolt yaparak ve çekirdekleri kapatarak pil tasarrufu sağlıyor.

aleranol

aleranol

Üye
Aaaa çok sağol bilmiyodum. Merak etme tamamını biliyorum. Senin tegra driver ile ağır bi oyunu oynaman ile one x arasında çok fark var. Güç tasarrufuna(uyku) getirince de 4+1 deki +1 devreye giriyor bunu da bilmelisin?

PriZm

PriZm

Üye
Aaaa çok sağol bilmiyodum. Merak etme tamamını biliyorum. Senin tegra driver ile ağır bi oyunu oynaman ile one x arasında çok fark var. Güç tasarrufuna(uyku) getirince de 4+1 deki +1 devreye giriyor bunu da bilmelisin?

eğer burada takılacaksan herkeze herşeyide sen öğretmemelisin. çok bilmişlik taslayanların yeri değil bura.

klongs

klongs

Üye

o yuzden one x te oyunlar kasiyor ama one s te kasmiyor

aleranol

aleranol

Üye

eğer burada takılacaksan herkeze herşeyide sen öğretmemelisin. çok bilmişlik taslayanların yeri değil bura.

mesajın benimkinden az önce geldiği sana denk gelmiş:) sana demedim ayrıca senin dediğine benzer bişiler okumuştum ama aklımda kalmamıştı senin anlattığın iyi oldu sağol benim sözüm klongsa idi zaten onun wp bölümüne gelip androidi gereksizce övmesi yüzünden 1 ay banlanmıştım. Şimdide aynı durum adam coşuyo bildiği şeyleri sanki ben bilmiyomuşum gibi. Ha bu arada klongs evet o sebepten kasıyor. Sencede ilk 4 çekidekli olup hızlıca satışa sunulan bir cihazda hiç eksik olmaz mı? Pil dediler düzeldi şimdi de o küçük kasmaları kaldı.

klongs

klongs

Üye
gereksizce övme mi lumia 900 ile galaxy s2 yi karşılaştırıyorduk sonra bana hakaret ettin küfrettin ne bekliyordun ayın üyesini yapmalarınımı ve ilk dört çekirdekli cihazda sorunlar varsa piyasaya sürmesinler hiç mi kalite kontrol yok

aleranol

aleranol

Üye
yav yapma allasen şimdi taa oraya mı gidecez? Gelmişin oraya çekidek çekirdek diye tutturan 1-2 androidciyle al aha 4 çekirdek. Adamlar acele ettiler çıkardılar. Ne yapsınlar yani? İlk olacak ki bi başarısı olsun. Zaten oraya da gelmiştin androidde şu var bu var bi git allasen. Aha nerde androidi o şaşaaaalı dünyası? Where is the android's awesome world? Adamı delirt delirt sonra hocam bana küfretti resmen 2.sınıf ya. Bide bana liseli diyodun al sana liseli sen daha 2. Sınıf çocuğunun yaptığı gibi adamı şöylede böylede oooh ondan sonrada hocam o bana bunu dediii :( allahtan yöneticiler haklıyı haksızı biliyorlar.

klongs

klongs

Üye
sen bana saygısızca davrandın bende sinirlendim sana liseli dedim bir dahada sana yorum yazmam dedim sonra bana küfrettin ikincisi önemli olan çok çekirdek değil önemli olan optimizasyon

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
​S2 Almaya karar verdım :D

aleranol

aleranol

Üye
sen bana saygısızca davrandın bende sana liseli dedim bir dahada sana yorum yazmam dedim sonra bana küfrettin ikincisi kimse 4 çekirdek çok gerekli demiyor saten

haklısın liseli olmak terbiyesizlik anlamına gelir zaten sözlükte falan öyle yazıyo. Karşılaştırmada çift çekirdek diye basbas bağırıyordunuz. Mesajları bulamadım konu silindiği için. Yoksa görecektin. Sen bana yazmayacaktın falan bırak ya lafı elinden geldiğince koy sonra elimnen gonuş :kop: hay allah :kop: peki benim sana söylediğim küfrü hatırlıyormusun?

klongs

klongs

Üye
artık senin mesajlarına cevap vermeyeceğim ne zaman saygılı davranırsın o zaman cevap vereceğim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kesinlikle s2 derim :oke:

aleranol

aleranol

Üye
(lasvetorus 01:14:14 19.04.2012
en iyisi olmus zaten yetersiz telefonlar.hatta bazi ulkelerde wp7 cikmadan wp8 cikacak bence en iyisini yaparlar.tek cekirdekli hurdalari desteklememeliler) herşey açık ve net bütün fandroidciler böyle varmısın iddaya. Nawy türe falan da seviyor ama gelipte hurda demiyorlar.

---------- Eklendi @ 23:33:26 ---------- Yazıldı @ 23:28:57 ----------

​S2 Almaya karar verdım :D

Tebrik ederim umarım mutlu olursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt