PriZm
Üye
voltaji dusurunce ghz degismeyecek mi saniyorsun tegra3 un calisma sistemi senin dusundugunden farkli sistem gerek duydukca cekirdek devreye giriyor menude gezerken dort cekirdek degil yani
aynen katılıyorum.örnek normal bir web sitesi ni gezerken veya film izlerken tek çekirdek kullanılıyorken,oyun açıldığında işlemci kullanımına göre çekirdekler devreye giriyor.
mantık basit.
örnek
işlemci eğer %70 den fazla 10 saniye içinde kullanılırsa çekirdekler kullanıma açılıyor.
telefon kullanılmadığında ise undervolt yaparak ve çekirdekleri kapatarak pil tasarrufu sağlıyor.
sana demedim ayrıca senin dediğine benzer bişiler okumuştum ama aklımda kalmamıştı senin anlattığın iyi oldu sağol benim sözüm klongsa idi zaten onun wp bölümüne gelip androidi gereksizce övmesi yüzünden 1 ay banlanmıştım. Şimdide aynı durum adam coşuyo bildiği şeyleri sanki ben bilmiyomuşum gibi. Ha bu arada klongs evet o sebepten kasıyor. Sencede ilk 4 çekidekli olup hızlıca satışa sunulan bir cihazda hiç eksik olmaz mı? Pil dediler düzeldi şimdi de o küçük kasmaları kaldı.
allahtan yöneticiler haklıyı haksızı biliyorlar.
hay allah