C7 vs iPhone 4'ün düşme testinden bir görünüm ( Gorilla glass vs. 'Ultradurable' )

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yazılım falan iyi ama 2500 tl lik telefon sağlam olsun ister insan arkadaş

Türe

Türe

Üye
yazılım falan iyi ama 2500 tl lik telefon sağlam olsun ister insan arkadaş

bana göre tasarımı c7'den daha iyi o nedenle böylesi daha iyi . 2500 lira değil ki hem :hmmm ama ben kaç kere düşürdüm bişey olmadı :hmmm

kedimi_7_m

Üye
arkadaslar tartısılacak bırsey yok en dayanıklı cam gorılla cam ıle safır camdır . Safır cam genellıkle saatlerde kullanılır . Ama en dayanıklısı gorılla glass tır

Türe

Türe

Üye
arkadaslar tartısılacak bırsey yok en dayanıklı cam gorılla cam ıle safır camdır . Safır cam genellıkle saatlerde kullanılır . Ama en dayanıklısı gorılla glass tır

kırılmaya baya dayanıklı testlerini görmüştüm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tartışmıyoruz yahu.. Bizim arkadaşta 3gs vardı bir metreden asfalta düştü ekran toz oldu resmen.. Tasarım olarak iphone şık ve sade lafım yok sadece daha dayanıklı olması temennim.

Türe

Türe

Üye
tartışmıyoruz yahu.. Bizim arkadaşta 3gs vardı bir metreden asfalta düştü ekran toz oldu resmen.. Tasarım olarak iphone şık ve sade lafım yok sadece daha dayanıklı olması temennim.

o kesin ama bakalım iPhone 5 daha ince ve büyük olacak diyorlar ki incelmesi demek dayanıksızlığnın artması demek eğer tasarımı değişmezse :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bekleyip görelim ama ben iphone a para veremem lumiamı alır yoluma bakarım :)

kedimi_7_m

Üye

o kesin ama bakalım iPhone 5 daha ince ve büyük olacak diyorlar ki incelmesi demek dayanıksızlığnın artması demek eğer tasarımı değişmezse :hmmm

dayanıklı olmadı ıcın ekranın gorılla .. Kaplamanın ıse celık olması lazım :D deyse telefon cepte 2 ye bolunur. Intten ıncelıgıne bakıyom cok sık ve cok ınce ..( acaba bluetooth koydularmı ki ) :D

---------- Eklendi @ 19:34:43 ---------- Yazıldı @ 19:33:08 ----------

bekleyip görelim ama ben iphone a para veremem lumiamı alır yoluma bakarım :)

aynen usta iphonenın sadece ısmı ıle yapıldıgı yer yuceltıyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
iphone un sadece ismi demekde yanlış.. On numara yazılımı ve stabilliği var..

Türe

Türe

Üye
dayanıklı olmadı ıcın ekranın gorılla .. Kaplamanın ıse celık olması lazım :D deyse telefon cepte 2 ye bolunur. Intten ıncelıgıne bakıyom cok sık ve cok ınce ..( acaba bluetooth koydularmı ki ) :D

---------- Eklendi @ 19:34:43 ---------- Yazıldı @ 19:33:08 ----------

aynen usta iphonenın sadece ısmı ıle yapıldıgı yer yuceltıyor.

kusura bakma usta iPhone'un ve Apple'ın sadece adı değil kaç yıllık emekleri çabaları ve icraatları var . Destek konusunda 1 numaralar yazılım konusunda da öyle . Düşük donanımla yüksek performans sağlama konusuna değinmiyorum bile . Eğer Apple iPhone'u çıkarmasa piyasa nokia'nın tekelliğinde hala daha yavaş yavaş ilerlerdi.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kesinlikle katılıyorum.

doctorrr

doctorrr

Üye
abi sonuçta steve jobs gibi bi dehanın icraatları bunlar iphone da nokia gibi çok geçmeden söner :oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Baba büyüksün. :)

doctorrr

doctorrr

Üye
dalga geçmeyin usta alınıyom bak

Türe

Türe

Üye
:kop2: