Turkcell T20 hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell T20 hakkında...
Arkadaşlar bugün bir arkadaşla konuşurken laf arkadaşın t20'sine geldi. Ben ona xperia s'i övüyorum filan, bana aradaki farkları say dedi. Bende işlemci hızı çekirdek mekirdek ne biliyorsam anlattım. En son dedim ki. " Xperia S ile her siteden video izleyebilirsin ne bileyim filmizle.org falan filan - böyle bir site yok reklama girmesin ben uydurdum.- senden izlenmez ama" dedim. Herhalde kendine çok güveniyorki izleniyor filan dedi. İşin sonu takasa geldi. Eğer izlenmezse t20'yi bana verecek. İzlenirse ben telefonumu ona vereceğim. O kadar ısrar etti. Akşam kesin birşey söylerim dedim. Ne diyorsunuz izleniyor mu? İzleniyorsa iddaya girmeyeceğim. :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
izlenir android olduğundan flashh desteği var. İzlenir

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben t20 kullanmadım androidde 20 gün falan kullandım açıcağını tahmin ediyorum sadece kesin açılır diyemem

frk uzn

frk uzn

Üye
arkadaş telefonun elınden gidicek haberin yok benım t20 de flash player 10.2 var ızleyemedıgım şey yok :) girme iddaya bu kadarda hafife alma t20miyi dokunmatigi cidden güzel

Peocawe

Peocawe

Üye
Hemde rahatlıkla izleniyor. :D film izlerken programda bulamadıklarımı google da aratıyorum herhangi bir siteye girip rahatlıkla izliyorum flash player 10.3 ile.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
T20'de flash player var hadi yok diyelim skyfire çalışıyor zaten izler :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
skyfire çalışıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt