quigleyarman SINIRSIZ BAN YEDİ !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
quigleyarman SINIRSIZ BAN YEDİ !
Hemde Sınırsız Yemiş :D Sevinenler Çok Umarım Ama Ben Üzüldüm :D Cins Cins Konularla Beni Güldürüyordu Yorumlarınız Neler :D

tanımayan arkadaşlara konularından Örnek Olarak

Sabah Kahvaltı Yemeğim

Köpeğimin Tipi

Tipim Nasıl

Hergün Makarna Yiyorum

Her Konuyada Girmeyin Lan

Bu gibi Konuları vardı Saçmalardan Seçmeler :gul:

Türe

Türe

Üye
Allah'ıma şükürler olsun ki duyarlı moderatörlerimiz durumun farkına erken vardı ve forum bir kaos ortamı oluşmadan bu insanın saçmalıklarına son verdiler :oke: Bunun için " Reşwan ve Revengeful " moderatörlerimize sonsuz teşekkürler :alkis

• Beğen
Tepkiler: spy ghost

Revengeful

Emekli Yönetici
28 saat önce..

engin523

engin523

Üye
Şu hep SSli yazan arkadaşmı :D

symbian.forever

symbian.forever

Üye
peki revengeful abi neden sınırsız ban yedi ?

ismail010

Üye
bende sevindim açıkçası :)

Türe

Türe

Üye
burası inci değil :maxicep:

Hasan

Üye
Sevinmeyen var mi :ehe

ibrother

ibrother

Üye
Şükürler olsun gitti psikojim bozulmuştu o'nun yüzünden ya ne biçim bi adamdı, Aykut'a dayanırım ama o'na asla..... Şükürler olsun eşek kestirecem.. :d:

• Beğen
spy ghost

spy ghost

Üye
Rahatsız olan varsa şaşarım ben Reşwan co-adminimizi ve Mert'İ ayakta alkışlarım çok güzel bir karar aldılar , kişi dini küçük düşürdü , önüne gelene sataştı rütbe ,yetki tanımadı , öle gereksiz konulardan gereksizler bölümünde takıldığıma utandım ama dini küçük düşürmesi şikayet formlarını doldurmama çok yardımcı oldu , ben maxicep.com 'un adaletini sevdiğim için burdayım teşekkürler yönetim :alkis Arman son bir sözüm var sana burası ne sözlük ne de başka birşey , burda beğenmek vardır şuku yoktur,ibretlik yorum gibi şeylere hiç yer yoktur :oke: burası maxicep.com haddinini bileceksin kimle oynadığına dikkat edeceksin :oke: güzel yazı oldu bu arada :d: aa unuttum Süleyman (@Türe
) halay çekmeye gidiyorum geliyormusun​
:halay3:

Revengeful

Emekli Yönetici
Reşwan "CO-ADMİN" ve Mert "?" :zzz:

Türe

Türe

Üye
Rahatsız olan varsa şaşarım ben Reşwan co-adminimizi ve Mert'İ ayakta alkışlarım çok güzel bir karar aldılar , kişi dini küçük düşürdü , önüne gelene sataştı rütbe ,yetki tanımadı , öle gereksiz konulardan gereksizler bölümünde takıldığıma utandım ama dini küçük düşürmesi şikayet formlarını doldurmama çok yardımcı oldu , ben maxicep.com 'un adaletini sevdiğim için burdayım teşekkürler yönetim :alkis Arman son bir sözüm var sana burası ne sözlük ne de başka birşey , burda beğenmek vardır şuku yoktur,ibretlik yorum gibi şeylere hiç yer yoktur :oke: burası maxicep.com haddinini bileceksin kimle oynadığına dikkat edeceksin :oke: güzel yazı oldu bu arada :d: aa unuttum Süleyman (@Türe
) halay çekmeye gidiyorum geliyormusun​
:halay3:

geliyorum ademim bekle hemen mendilimi alayım :ehe

---------- Eklendi @ 19:17:59 ---------- Yazıldı @ 19:17:11 ----------

olay şu ki @Reşwan'ın ismini bilmiyorum :naughty:

Mert abi çok ciddi ya korkuyorum ben :aman2:

• Beğen
spy ghost

spy ghost

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...