Java Oyun ve Uygulamalarda Sorulan Soruları Kapatma [ %100 Çalışıyor ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasan

Üye
    Konu Sahibi
Java Oyun ve Uygulamalarda Sorulan Soruları Kapatma [ %100 Çalışıyor ]
Vereceğim Dosyanın Içindeki System klasörunu X plore ile C kök klasöre atın ve c2z yamasını da aktifleştiriniz ve bi java programında sorulan sorular kalkmış olacaktır:oke:
Örn:

Programlarda artık böyle yazı görmeyeceğiz :D

---------- Eklendi @ 13:19:22 ---------- Yazıldı @ 13:16:26 ----------

www.maxicep.com/symbian-s60v3-sistem-modifikasyon-uygulamalari/c2z-rmp-sorununa-c2zmaker-398942.html

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Teşekkürler.Denedim.Çalışıyor.

SHS

SHS

Üye
soruları görmeden rahat edemem:ehe ama teşekkürler:D

spy ghost

spy ghost

Üye
Hasan yardımın için teşekkürler de bunu nasıl yapacağız benim uyuz olduğum şu dosya görüntüleme programlarından indiriyorum sinir ediyor bi klasör açmaya 20 tane izin istenirmi ya hele operayı hiç sorma sanırsınki telefonun sistemi dağıtacağız yapacağımız bir dosya indirmek

Hasan

Üye
    Konu Sahibi
Hasan yardımın için teşekkürler de bunu nasıl yapacağız benim uyuz olduğum şu dosya görüntüleme programlarından indiriyorum sinir ediyor bi klasör açmaya 20 tane izin istenirmi ya hele operayı hiç sorma sanırsınki telefonun sistemi dağıtacağız yapacağımız bir dosya indirmek

Senin telefon ne ki :hmmm

Hasan

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-larina-son-javahack-by-yusufemre-360310.html

Anlamıyorum, Bu Kısma Fark Ettiğim Şey Sitede Olan Konular Nedense Burayada Eklenmekte..
Yani Bu Konu İle Bunun Arasında Ne Fark Var ???

Alında Fark Var YusufEMRE(Mehmet) Abinin Sis Dosyasında Fazladan Bir Dosya Var Sadece..

Konuyu araştırmadan açtım o konuyu ilk defa görüyorum bilmiyordum öyle bi şeyi önceden bu soruları nasıl kapatabiliriz diyen bi kaç arkadaş vardı bende forumda yoktur diye bu konuyu açtım

Tuba

Tuba

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-larina-son-javahack-by-yusufemre-360310.html

Anlamıyorum, Bu Kısma Fark Ettiğim Şey Sitede Olan Konular Nedense Burayada Eklenmekte..
Yani Bu Konu İle Bunun Arasında Ne Fark Var ???

Aslında Fark Var YusufEMRE(Mehmet) Abinin Sis Dosyasında Fazladan Bir Dosya Var Sadece..

Symbian destek bölümünde program paylaşılmaz programlar yerli yerince paylaşılmalıdır hangi bölüme aitse orada olmalıdır bu gibi konular destekde açılmışşsa şikayet edildiğinde taşınır teşekkürler...
Konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt