Samsung Galaxy S III

Sponsorlu Bağlantılar

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
samsung boyut konusunda çok saçmalamaya başladı.
önce 4.3 inç yaptılar, "yok daha neler" dedik, şimdi o da yetmedi, 4.65 inç yapıyorlar.
o boyutta bir telefonu bedava verse telefon diye alıp cebime komam.
ancak çocuklara iyi bir oyuncak olur.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
2 ghz çok değil bence ancak işlemci hızı ile uğraşacalarına yeni konsept telefonlar geliştirsinler. Örneğin projeksiyon telefonlar ki o zaman 4 ghz işlemcilerin anlamı olur yane .

LEVİS506

LEVİS506

Üye
Süpermiş

EFG_07

EFG_07

Üye
abartının da ötesi olmuş zaten bu gidişle telefonları cebimize katmak imkansız hale gelecek :D

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Bencede. 5.3 filan..Samsung bence abartmaya başladı..

• Beğen
Tepkiler: musty522
HaqperesT

HaqperesT

Üye
alıcısı varmış ki büyütüyor. Incecik tel ışte koy ceketin sağ cebine.

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Samsung ICS için 2.0 GHz öngörmüştür.Yani takılmadan çalışmasını istediği için.Ama SE Xperia Arc HD 1.4 GHz işlemcisi ile ICS'yi gayet takılmadan seri bir şekilde çalıştırıyor.Belkide Samsung'un işletim sistemi hakkına başka bir fikri vardır?

cyber

cyber

Üye
şarj asla yetmez. teller netbookları geçecek herhalde

franzliszt

franzliszt

Üye
çıkarsın aferin samsunga ben olsam okadar çekirdek koyacağıma daha çok program oyun geliştiririm tek çekirdekle tüm işimi görürüm.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
çıkarsın aferin samsunga ben olsam okadar çekirdek koyacağıma daha çok program oyun geliştiririm tek çekirdekle tüm işimi görürüm.

hâlâ insanların büyük çoğunluğu donanıma baktığı için böyle yapıyor olabilirler. çoğu kimse markete programlara bakmıyor, ooo şu kadar ekran şu kadar donanım, süpermiş deyip alıyor. Sanki donanım olunca herşey bitiyor. :dry:

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Artık kafam basmıyo.Vallaha.İnsanları teknoloji delisi yapıyorlar.Mesela ben :D

mehmetyasi

Üye
alman sitelerinde cikan haberlere göre 4 cekirdek ve 1,5 ghz fiyatida 600 euro civarinda olmasi bekleniyormus.tanitimida 3 mayis yada 22 mayis olarak tahmin ediliyormus

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
S3 de 2000küsür mah batarya olcak deniyodu.. Bu donanıma koy o bataryayı 5 dakka gitmez o batarya tamamiyle hikaye.. Konuyu açana değil sözüm tabi ama bunlar piyasada konuşulmak için reklam kokan hareketler dediğimiz olaylar.. Bi arkadaş işletim sistemi farklı olabilir demiş mantıklı belki tizenle gelir belli mi olur? Ama böyle bi telefonun en az telefon kadar büyük bir bataryası olması lazım yada kendi elektriğini üretmesi başka türlü olmaz..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
S3 de 2000küsür mah batarya olcak deniyodu.. Bu donanıma koy o bataryayı 5 dakka gitmez o batarya tamamiyle hikaye.. Konuyu açana değil sözüm tabi ama bunlar piyasada konuşulmak için reklam kokan hareketler dediğimiz olaylar.. Bi arkadaş işletim sistemi farklı olabilir demiş mantıklı belki tizenle gelir belli mi olur? Ama böyle bi telefonun en az telefon kadar büyük bir bataryası olması lazım yada kendi elektriğini üretmesi başka türlü olmaz..

Galaxy S serisinin Tizen'le gelmesi pek mümkün değil.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Belli olmaz teknoloji bu ama belli olan bişey varsa samsung bu donanımla cihaz yaparsa kutuya 5 batarya 5 şarj aleti koymalı.. Tizen kısmına takılmayalım o arkadaşın yorumuna izah getirmek için söylendi.. Kullanıcılar hep bi donanım merakı var çözemedim sanki çok abartı olursa herşey süper olacak sanılıyor ama öyle değil.. En güzel örneği de iphone. Samsung cıvıttı resmen galaxy note ne öyle geçen yanımda bi adamın çaldı kulağına koydu adamın kafa kayboldu resmen

MrExpert

MrExpert

Üye
Normal 4çekirdekli sistemler soğutma sistemi olduğu halde Rolentide çalışsa bile 30-40 derecede seyreder.... Birde bunu soğutma olmayan plastik vb. Bir kasaya konulduğunu düşünün....

Türe

Türe

Üye
Eger oyle bir donanim olursa yaninda birde fan hediye etmeler gerekecek :ehe saka bir yana gercekten telefon asiri isinma sorunu ve batarya sorunuyla karsi karsiya kalir ki bu da bircok kullaniciyi fazlasiyla rahatsiz eder

m542tf

m542tf

Üye
Su soğutmalı yapsınlar yada ısınınca buz dolabında soguturuz :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt