Samsung Galaxy S III

Sponsorlu Bağlantılar

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S III
Arkadaşlar Samsung Galaxy S III'ün 4 Çekirdekli 2.0 Ghz hızda işlemcisi olacağı söyleniyor.Aynı zamanda telefon ekranında Super Amoled III kullanılmış,ekran boyutu ise 4.65 inc deniyor.Samsung Cihazın 2012 ortasında eş zamanlı olarak satışa sunulacağını belirtmiş. Nedir sizin yorumlarınız?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Her yönüyle Akıllara zarar bir telefon olacağını düşünüyorum.

Lenneth

Üye
Abartı olduğunu düşünüyorum, 4 çekirdek 2 ghz.. Isınma sorununu nasıl çözecekler ?

pRime.

pRime.

Üye
Asparagas olduğunu düşünüyorum. Bu teknolojiler için henüz erken. Gs2 bile çift çekirdek ile aşırı ısınan ve şarjı çabuk biten bir telefon. 4 çekirdek, üstelik 2ghz işlemciye hiçbir batarya, el ve telefon kasası dayanmaz. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Lenneth
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Asparagas olduğunu düşünüyorum. Bu teknolojiler için henüz erken. Gs2 bile çift çekirdek ile aşırı ısınan ve şarjı çabuk biten bir telefon. 4 çekirdek üstelik 2ghz işlemciye hiçbir batarya, el ve telefon kasası dayanmaz. :oke:
Aynı fikirdeyim

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Asparagas olduğunu düşünüyorum. Bu teknolojiler için henüz erken. Gs2 bile çift çekirdek ile aşırı ısınan ve şarjı çabuk biten bir telefon. 4 çekirdek üstelik 2ghz işlemciye hiçbir batarya, el ve telefon kasası dayanmaz. :oke:

haklısın.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Laptoplar ne olcak :D

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Bunu bir siteden almışlar.Adamın teki ceo'dan duymuş ve mobil fuarında söylemiş.İşlemci hızı için şöyle demiş. 2.Ghz(2.5 Ghz olarak arttırılabilir.)

----------Eklendi @ 23:22:46 ---------- Yazıldı @ 23:22:02 ----------

Rambo benimpcye yetişemezler sorun yok. 3.4 =D

HERAXIS

Üye
4 cekirdek olsa ne yazar batarya dayanmaz ısınır hadi bu aleti yapanlar bunuda dusunur ama ne gerek var sanki crysiss,skyrim...vb oyunlarmı oynayacaz ufacık ekranda bence anlamsız zaten android icerigide artık flas oyunları gibi oyunlarla dolmaya basladı yani icerik gittikce bosalıyor ve duzeyi dusuyor androidde benim goruslerim tabi bunlar:)

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Bu biraz şeye benzemiş..Casper'ın 12Gb Ramli 6 Gb ekran kartlı bakır soğutmalı oyun bilgisayarı çıkarmasına benzemiş.Acaba telefonun arkasında fan mı vaar =D

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
yahu merak ediyorum da, 40 çekirdekli, 20 ghz hızında işlemcisi olsa bizim hayatımıza katacağı artı değer nedir, ne olabilir?
merak ediyorum gerçekten. bunca parayı ödedikten sonra karşılığında bize ne getirecek acaba?

teknoloji merakı bir şehvet halini aldı adeta, işine yarayıp yaramamasının bile önemi yok, kişiler putlaştırdıkları bu oyuncakların zebunu olmuşlar o kadar!

HERAXIS

Üye
bide anlamadıgım sey su benim tel android androidi severim ancak gel gorki gercekten kaliteli 3d hd oyunların cogu zaten ios(yani iphone cesitleri) oyunlarının androide cevrimi.zaten bi iphonenun maximumu 1.2gz 1 gb ram sonucta aslına bakılırsa daha ust bi teknoloji gereksiz yani.sanki samsung htc...vb firmalar bilgisayar kalitesinde oyunların cıkmasınımı destekliyor sadece uretip satıyor okadar bence bu kadar abartı artık gereksiz

Gamerjex

Üye
iphone olmasaydı böyle şeylerde olmazdı.. iphone bize telefonla hava atmaya çalışan elemanları kazandırdı rakiplerde boş durmadı sonuç ortada :D

• Beğen
Tepkiler: musty522

musty522

Üye
Bu biraz şeye benzemiş..Casper'ın 12Gb Ramli 6 Gb ekran kartlı bakır soğutmalı oyun bilgisayarı çıkarmasına benzemiş.Acaba telefonun arkasında fan mı vaar =D

haha bu telefona ısınmasın diye soğutma fanıda takarlar bence bu gibi telefonlar telefon değil el bilgisayarı oldu çıktı yahu :)

----------Eklendi @ 01:51:08 ---------- Yazıldı @ 01:48:47 ----------

iphone olmasaydı böyle şeylerde olmazdı.. iphone bize telefonla hava atmaya çalışan elemanları kazandırdı rakiplerde boş durmadı sonuç ortada :D

çok doru haklısın iphone sayesinde rakip firmalar yükselmeye başladılar

61semih

61semih

Üye
2 cekırdeklı işlemciler yetmemeyemı başladı yahu.
2 cekırdek bıle luks bence kaldıkı batarya sorunuda aşıkar.
adamlar ısteyınce telefon ozellıgı olmayan cıhazına 2500 luk batarya koyuyor ama telefona gelınce 1500!
kaldıkı zaten bayaryayı en fazla tuketenlerden bırısı telefon ozellıgı.anroid te bataryanın nekadarı neye harcanmıs malum gorunuyor ılk ıkı sırada sıstem ve hucre askıda var
wifi ekran vs sonralardan gelıyor.
gereksız bır telefon olur 4 cekırdeklı

pRime.

pRime.

Üye
Bunu bir siteden almışlar.Adamın teki ceo'dan duymuş ve mobil fuarında söylemiş.İşlemci hızı için şöyle demiş. 2.Ghz(2.5 Ghz olarak arttırılabilir.)

----------Eklendi @ 23:22:46 ---------- Yazıldı @ 23:22:02 ----------

Rambo benimpcye yetişemezler sorun yok. 3.4 =D

Ceo'nun Söylediğine dair kanıt gösterebilecek misin?

william75

william75

Üye
Ben de doğru olduğuna inanmıyorum, abartılı:ehe

y n s c n

y n s c n

Üye
Sanmıyorum duyumlardaki gibi bi telefon yapacaklarını.. Ddr2 ram takabilirler platformu değiştirebilirler vesaire..

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi

Ceo'nun Söylediğine dair kanıt gösterebilecek misin?

Gösteremem.Dikkat edersen duyum.Ama samsung bunu yalanlamadı.Fakat gerçi şuki S III için Samsungun hiç görülmemiş bir işlemci tasarlayacağı kesin.En azından böyle açıklama yapıldı.

__piranha__

__piranha__

Üye
vay anasıni arkadaş yakında tablet büyüklüğünde telefonlar çıkacak bu gidişle

Takipçi Satın Al

Üst Alt