BURAYA DiKKAT !!! ( insanlık nâmına )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
BURAYA DiKKAT !!! ( insanlık nâmına )

LÜTFEN DiKKAT !!!

Yeni çıkan yasa uyarınca, arabanızla çarptığınız hayvanları veterinere götürdüğünüzde bütün masraflar trafik sigortanızca karşılanacaktır.
Size düşen yalnızca biraz merhamet!

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady, fnldstntn, ismayilov_1995 ve 1 kişi daha

engin523

engin523

Üye
İnşallah bu yasayla bişeyler değişir...

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Hidayet arkadaşım, Allah razı olsun; böylesine önemli bir konuyu açarak bir çok kişinin görmesine vesile olduğun için.

Sen üzerine düşeni yaptın, gerisi insanların vicdanına kalmış. Umarım herkes bu konuda duyarlı olur da gerekeni yapar.

Teşekkürler.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Eğer o hayvanları o şekilde bırakıp gidersek, Acı çekerek belli bir süre yaşayıp sonra ölüyorlar :(
Onların yaralarının sarılması , kırıklarının tedavi edilmesi için LÜTFEN DUYARSIZ KALMAYIP BiR VETERiNERE GÖTÜRELiM !

tempestshine

tempestshine

Üye
Bu fotoğrafı gördükçe içim ciz ediyor.2 sene önce sokak ortasında kedinin birini sevmiştim.Sonra eve geri girdim.Ekmek alıp kediye vericektim.Çıktığımda kediyi ezmişlerdi ve olduğu gibi bir köşeye atmışlardı.Zavallıcık.Kimse yüzüne bile bakmadı.İç organları dağılmıştı.Kimse onu oradan kaldırmayı akıl bile etmemişti.İnsanlık resmen ölmüş ..

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Bu fotoğrafı gördükçe içim ciz ediyor.2 sene önce sokak ortasında kedinin birini sevmiştim.Sonra eve geri girdim.Ekmek alıp kediye vericektim.Çıktığımda kediyi ezmişlerdi ve olduğu gibi bir köşeye atmışlardı.Zavallıcık.Kimse yüzüne bile bakmadı.İç organları dağılmıştı.Kimse onu oradan kaldırmayı akıl bile etmemişti.İnsanlık resmen ölmüş ..

Kediler bu konuda maalesef çok şanssız. Köpekler gibi akıl edemiyorlar ezilebileceklerini.

Böyle devam ederse kedilerin de nesli tükenecek...

tempestshine

tempestshine

Üye
Kediler bu konuda maalesef çok şanssız. Köpekler gibi akıl edemiyorlar ezilebileceklerini.

Böyle devam ederse kedilerin de nesli tükenecek...

kedilerin kulaklarını en küçük bir sesi duyabilicek şekilde yaratılmış olmasına rağmen ezilmesi olasılıkları köpeklere göre daha fazla.bu nasıl iş hiç anlayamıyorum :ah

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

kedilerin kulaklarını en küçük bir sesi duyabilicek şekilde yaratılmış olmasına rağmen ezilmesi olasılıkları köpeklere göre daha fazla.bu nasıl iş hiç anlayamıyorum :ah

Aracın hızı ile kedinin aracın sesini duyma mesafesi arasında geçen zaman dilimi kedinin kendini kurtarması için yeterli bir zaman değil demek ki :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Çok yararlı bi yasa olur...

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Çok yararlı bi yasa olur...

Yasa çıktı Osman'ım, Artık hayvanın tedavi masrafları trafik sigortan tarafından karşılanacak. Gerisi bizim insafımıza, merhametmize ve insanlığımıza kalmış.

Astrosman

Astrosman

Üye

Yasa çıktı Osman'ım, Artık hayvanın tedavi masrafları trafik sigortan tarafından karşılanacak. Gerisi bizim insafımıza, merhametmize ve insanlığımıza kalmış.

bizim milletin insanı biraz zorrr uyar hidayet abi..

Eykul

Eykul

Üye
Sasirmadim konuyu acanin kim oldugunu gorunce :D

DDorlion

DDorlion

Üye
önce ehliyet almalıym aynı zamanda araba trafik sigortasıda tabii :hmmm

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
abi zevkine çarpan aşağılık insanlıktan çıkmış yaratıklar var yahu yazık gerçekten yasa güzel olmuş... Ellerine sağlık Kardeş önemlii bir konudur bu...Teşekkürler...

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Sebep olan işleyen gibidir.
Allah razi olsun kardeşim bilgiler için.
inşallah bunu görenler böyle birşey yaptıkça sen de bu sevapdan hisseni alacaksın :oke:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
abi zevkine çarpan aşağılık insanlıktan çıkmış yaratıklar var yahu yazık gerçekten yasa güzel olmuş... Ellerine sağlık Kardeş önemlii bir konudur bu...Teşekkürler...

Bu uyarı cânilere değil, kazara çarpanlara kardeşim
Eyvallah

---------- Eklendi @ 22:33:01 ---------- Yazıldı @ 22:27:50 ----------

Sebep olan işleyen gibidir.
Allah razi olsun kardeşim bilgiler için.
inşallah bunu görenler böyle birşey yaptıkça sen de bu sevapdan hisseni alacaksın :oke:

Senden de Allah razı olsun
inşallah Kardeşim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Bu bilgiyi AKRABA ve KOMŞULARIMIZLA paylaşalım ve sevabına ortak olalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt