Bu fotoğrafı gördükçe içim ciz ediyor.2 sene önce sokak ortasında kedinin birini sevmiştim.Sonra eve geri girdim.Ekmek alıp kediye vericektim.Çıktığımda kediyi ezmişlerdi ve olduğu gibi bir köşeye atmışlardı.Zavallıcık.Kimse yüzüne bile bakmadı.İç organları dağılmıştı.Kimse onu oradan kaldırmayı akıl bile etmemişti.İnsanlık resmen ölmüş ..
Kediler bu konuda maalesef çok şanssız. Köpekler gibi akıl edemiyorlar ezilebileceklerini.
Böyle devam ederse kedilerin de nesli tükenecek...

kedilerin kulaklarını en küçük bir sesi duyabilicek şekilde yaratılmış olmasına rağmen ezilmesi olasılıkları köpeklere göre daha fazla.bu nasıl iş hiç anlayamıyorum![]()

Çok yararlı bi yasa olur...
Yasa çıktı Osman'ım, Artık hayvanın tedavi masrafları trafik sigortan tarafından karşılanacak. Gerisi bizim insafımıza, merhametmize ve insanlığımıza kalmış.
bizim milletin insanı biraz zorrr uyar hidayet abi..
Sasirmadim konuyu acanin kim oldugunu gorunce![]()

İnşallah bu yasayla bişeyler değişir...
abi zevkine çarpan aşağılık insanlıktan çıkmış yaratıklar var yahu yazık gerçekten yasa güzel olmuş... Ellerine sağlık Kardeş önemlii bir konudur bu...Teşekkürler...
Sebep olan işleyen gibidir.
Allah razi olsun kardeşim bilgiler için.
inşallah bunu görenler böyle birşey yaptıkça sen de bu sevapdan hisseni alacaksın![]()