Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vodafone hücre yayın!
Sponsorlu Bağlantılar
dedeminoglu
Üye
Konu Sahibi
Vodafone hücre yayın!
Vodafone'nun hücre yayın kodları telefonumda mevcut ama hic bilgi gelmiyor.Acaba hücre yayın kodları değişikliğe mi uğradı.Güncel kodlar veya normal bilinen kodlar hakkında bilgisi olan var mi?
S.c.k.N
Üye
Kaç tane kod var ki zaten ? Benim tek kullandığım 050 yada 055 ti yer bilgisi oda yani baz istasyonu adı
baz istasyonu,baz istasyon seri no,futbol, bi tane daha olacaktı ama neydi hatırlayamiorm.ama bunlar bile çalışmıyor.
gölgee_65
Üye
Telsim iken çok güzeldi ve aktif idi bu servisler. futbol,basket,haber,ramazan vs ücretsiz bir sürü kanal vardı ama Vodafone oldu bu hizmet tarihe gömüldü.
S.c.k.N
Üye
Futbol olayı falan hepsi eskide kaldı yıllardır yok zaten bu bahsettiğin servisler ...
HaqperesT
Üye
servisler yok ama twitter hesabın varsa tel nonu kaydet haber vs ayarla ucretsiz smsle teline gelir. kayıt sms ucretli olabilir
Telsim iken çok güzeldi ve aktif idi bu servisler. futbol,basket,haber,ramazan vs ücretsiz bir sürü kanal vardı ama Vodafone oldu bu hizmet tarihe gömüldü.
telsim iken bir cok hizmet vardı,simdi o hizmetlerden eser yok..acaba sehirle mi alakali diye konuyu açtım.
S.c.k.N
Üye
Şöyle bir sayfa var Vodafone hava durumundan tut fala kadar faldan tut maç sonuçlarına kadar bir çok hizmeti veriyor ama ücretlerini görür görmez sayfayı kapatacağını bildiğimden vermemiştim ama bilgi bilgidir >
Şöyle bir sayfa var Vodafone hava durumundan tut fala kadar faldan tut maç sonuçlarına kadar bir çok hizmeti veriyor ama ücretlerini görür görmez sayfayı kapatacağını bildiğimden vermemiştim ama bilgi bilgidir >