wp8 apollo bütün cihazlara gelicek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wp8 apollo bütün cihazlara gelicek
Microsoft, Windows Phone 8 için kolları sıvamış durumda. Geçtiğimiz aylarda bazı detayları ortaya çıkan bu yeni Windows Phone işletim sisteminin bu yıl sonunda piyasada olması bekleniyor.

MSNerd, Microsoft’tan herhangi bir yenilik, dedikodu veya duyum olduğunda internete sızdıran ilk ağızlardan birisi. MSNerd Windows 8 ve Windows Phone 8‘i de yakından takip ediyor ve son gelişmeleri de kullanıcılara anında bildiriyor.

Yine bugün MSNerd bugün Reddit yazısında şu satırlara yer verdi:

Windows Phone’un 1. ve 2. jenerasyon cihazlara Windows Phone 8 için hiç umut var mı?

Evet, bütün varolan Windows Phone cihazları, Windows Phone 8 güncellemesini alabilecekler. Bunun karşısındaki en büyük engel ancak operatörler olabilir. Microsoft’un bu güncelleme için baskı yapacağını duydum. Bazı Apollo özellikleri ise, MSM8960 platformuna sahip 3. jenarasyon cihazlara özel olacak/olabilir.

Görünüşe göre tahminlerimiz doğru çıktı ve çok tartışılan bu yeni işletim sistemine geçiş için büyük bir umut mevcut. Bakalım yakın zamanda Microsoft’ta bu haberi doğrularsa keyfimize diyecek yok.

anılbaran

anılbaran

Üye
wp8 de arayuz değısir mi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia nın arayüz konusunda değişim yapma hakkı var ama kullanır mı bilinmez..

mstf_l

mstf_l

Üye
Arayüzü değiştirme hakkını kullanıcıdan almak ne mantıktır anlamıyorum. Adam ister klasör yapar, ister hepsini bir yere dizer, ister 5 ev ekranı yapar ister hiç kullanmaz.

Üreticinin amacı nedir burda, be geçiyor ellerine.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
stabilliğin bozulmasını engeller amaç budur..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

iyi de geliştirirken open source yaparlardı. Bitince yapmazlar bence.

mantıken öyle ama microsoftun koruyucu politikaları var ya ben yapılacakları yapayım daha sonra siz istediginizi kendi sorumlulugunuzda yaparsınız demek istiyor heralde

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
keşke herkes sen gibi mantıklı ve objektif düşünse Madness.. Stabilite bozulunca wp dandik diyicekler direk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt