Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendi kendine açılan flaş?
Sponsorlu Bağlantılar
tempestshine
Üye
Konu Sahibi
Kendi kendine açılan flaş?
ben oyun oynarken arada bir flaş açılıyor.flaşı kapatmak içinde telefonu yeniden başlatmam gerekiyor.buradaki sorun nedir?
Yandaki tuş kilidinde sorun yoksa ya da eliniz tuş kilidine takılı falan kalmadıysa cfw de veya yüklenen programlardan birinden olabilir. Ama 1-2 defa olduysa çok da takılmayın bence.
kardeşim bende de oluyor. Flashtan sonra programları kurarken yapıyor ve tuş kilit programı var slideunlock. Bu programı yükledikten sonra yapıyor genelde. Fakat yüklemeler bitip telefonu yeniden başlatınca olay bitiyor. Sanırım çok yükleniyoruz telefona.
tempestshine
Üye
Konu Sahibi
topu topu 1 tane programım var.o da paint 1 daha olursa buraya tekrar yazacağım.
kardeşim bende de oluyor. Flashtan sonra programları kurarken yapıyor ve tuş kilit programı var slideunlock. Bu programı yükledikten sonra yapıyor genelde. Fakat yüklemeler bitip telefonu yeniden başlatınca olay bitiyor. Sanırım çok yükleniyoruz telefona.
bende de bir sorun var c7de nokia store'u güncelliyodum bir anda takıldı ve telefonun flashı açıldı yüklemeyi kapattım ama sönmedi ışık telefonu kapatıp açtım 1 dakika kendine gelemedi telefon ve bunu bir kez daha yapmış
bende de bir sorun var c7de nokia store'u güncelliyodum bir anda takıldı ve telefonun flashı açıldı yüklemeyi kapattım ama sönmedi ışık telefonu kapatıp açtım 1 dakika kendine gelemedi telefon ve bunu bir kez daha yapmış