Kendi kendine açılan flaş?

Sponsorlu Bağlantılar

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Kendi kendine açılan flaş?
ben oyun oynarken arada bir flaş açılıyor.flaşı kapatmak içinde telefonu yeniden başlatmam gerekiyor.buradaki sorun nedir?

Febris

Febris

Üye
yandakı kılıt tusunu 3sn basılı tutarsan flash kapanir

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
kapatmayı anladım.peki neden açıldı?[/FONT

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
uygulama yükledınmı flaşla ilgili

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Sürekli olan birşey mi yoksa 1-2 defa mı oldu?
Belki yandaki tuş kilidinde sorun vardır. Cfw mi kullanıyorsun?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Yandaki tuş kilidinde sorun yoksa ya da eliniz tuş kilidine takılı falan kalmadıysa cfw de veya yüklenen programlardan birinden olabilir. Ama 1-2 defa olduysa çok da takılmayın bence.

haggar73

haggar73

Üye
ben oyun oynarken arada bir flaş açılıyor.flaşı kapatmak içinde telefonu yeniden başlatmam gerekiyor.buradaki sorun nedir?

kardeşim bende de oluyor. Flashtan sonra programları kurarken yapıyor ve tuş kilit programı var slideunlock. Bu programı yükledikten sonra yapıyor genelde. Fakat yüklemeler bitip telefonu yeniden başlatınca olay bitiyor. Sanırım çok yükleniyoruz telefona.

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
topu topu 1 tane programım var.o da paint :D 1 daha olursa buraya tekrar yazacağım.

---------- Eklendi @ 16:01:19 ---------- Yazıldı @ 15:57:37 ----------

kardeşim bende de oluyor. Flashtan sonra programları kurarken yapıyor ve tuş kilit programı var slideunlock. Bu programı yükledikten sonra yapıyor genelde. Fakat yüklemeler bitip telefonu yeniden başlatınca olay bitiyor. Sanırım çok yükleniyoruz telefona.

telefon 2.el ondan kaynaklanıyorda olabilir :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bende de bir sorun var c7de nokia store'u güncelliyodum bir anda takıldı ve telefonun flashı açıldı yüklemeyi kapattım ama sönmedi ışık telefonu kapatıp açtım 1 dakika kendine gelemedi telefon ve bunu bir kez daha yapmış :s

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
bende de bir sorun var c7de nokia store'u güncelliyodum bir anda takıldı ve telefonun flashı açıldı yüklemeyi kapattım ama sönmedi ışık telefonu kapatıp açtım 1 dakika kendine gelemedi telefon ve bunu bir kez daha yapmış :s

ben ovi suite bağladığımda olmuştu :allalla:

Takipçi Satın Al

Üst Alt