Pc açılırken winfast yazıyo sonra açılmıyo
cyber Üye Konu Sahibi PC açılırken winfast yazıp açılmıyor. Pc açılırken winfast yazıyo sonra açılmıyo
Silinen Üye 14714 Kapalı Hesap [>>ELECKTRA<<];4583187' Alıntı: Pc açılırken winfast yazıyo sonra açılmıyo Genişletmek için tıkla ... Bios logosundan(WinFast) sonra başka herhangi bir uyarı var mı? Boot Failure vb. gibi. Daha net bilgi verebilirsen yardımcı olabiliriz.
[>>ELECKTRA<<];4583187' Alıntı: Pc açılırken winfast yazıyo sonra açılmıyo Genişletmek için tıkla ... Bios logosundan(WinFast) sonra başka herhangi bir uyarı var mı? Boot Failure vb. gibi. Daha net bilgi verebilirsen yardımcı olabiliriz.
PrınceOfPersia Üye Teom@n' Alıntı: Bios logosundan(WinFast) sonra başka herhangi bir uyarı var mı? Boot Failure vb. gibi. Daha net bilgi verebilirsen yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla ... bende sanıyodum bi hata mesajı falan
Teom@n' Alıntı: Bios logosundan(WinFast) sonra başka herhangi bir uyarı var mı? Boot Failure vb. gibi. Daha net bilgi verebilirsen yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla ... bende sanıyodum bi hata mesajı falan
Silinen Üye 14714 Kapalı Hesap PrınceOfPersia' Alıntı: bende sanıyodum bi hata mesajı falan Genişletmek için tıkla ... Winfast anakartlar vardı. ona istinaden sordum.
PrınceOfPersia' Alıntı: bende sanıyodum bi hata mesajı falan Genişletmek için tıkla ... Winfast anakartlar vardı. ona istinaden sordum.
PrınceOfPersia Üye Teom@n' Alıntı: Winfast anakartlar vardı. ona istinaden sordum. Genişletmek için tıkla ... bu adı duymamistim eski olsa gerek
Teom@n' Alıntı: Winfast anakartlar vardı. ona istinaden sordum. Genişletmek için tıkla ... bu adı duymamistim eski olsa gerek