hatla ilgili olduğunu sanmıyorum vodafone dan avea geçişi yaptım aynen devamşimdide başıma mesaj gönderiliyor bildirimi çıkıyor ne gönderiyor henüz çözemedim
![]()
Kardeşim.. Ben microsoftun o güncellemesini kurduktan sonra baktım kullanamıyorum kaldırdım ya.. Microsofta dair bişey yokTelefonuna Microsoft Güncellemelerin den sadece bu uygulamayı üzerine tıkla kaldır ( microsoft lync ) sorunun muhtemelen çözülecektir.
hattım da eski bu arada..aynı sorun bendede var artık bi çözüm getirilsin hattan dolayı değil annadiyken bu sorun yoktu belleye geçtiğim günden beri başladı bu yüzden telefonu değiştirmeyi düşünüyorum
commınıcation varmı
kardeş yardım etmeye çalışıyosun ii güzel de bu sorun dediklerinin hiçbiri ile alakalı değil. mesaj sorunu belle nin genel bir hatası ve yeni güncelleme çıkmadan giderilebilecek birşey değil. Ne denersen dene düzelmez. Yok şu uygulama yok hat yok şu yok bu diye boşuna sebep aramayın bu sorun çoğu kişide var hepimizin hattı aynı anda mi bozuldu? Bu gibi konular daha önceden de açılmıştı orada zaten düşüncelerimi belirtmiştim. günde bir iki kez mesaj atan kişiler eminim bu hatayı fark bile etmemiştir. yapabileceğimiz en basit şey nokia destek hattına mail atıp sorunu belirtmek. size nasıl olsa geri dönerler herşeyi yapmanıza rağmen düzelmedigini belirtin. Şikayetler ne kadar artarsa güncelleme o kadar erken gelir. biraz uzun oldu ama umarım tamamını okursunuz ve sorunumuz en kısa zamanda giderilir.