c7 belle ile msj gönderemiyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan_710

hakan_710

Üye
galibasi yok ben iki gün önce format attım flaş attım sorun yazılmdan her zaman yapmıyo genelde aynı kişi ile mesajlasinca (yani oturum uzayınca) ya da çoklu mesaj atarken oluyo. Ve yıllardır symbian kullanıyorum telefon kullanmama laf edecek birini tanımıyorum yakın çevremde. sorun yazılımsal diyorum başka bir yerde aramayın.Anna daki mesajlar kısmını değiştirip belle de yeni arayüz e geçince bir yerde hata yapılmış ve bunun olması çok doğal yeni birşey hiçbir zaman kusursuz olamaz...

KO9

KO9

Üye
Valla sıkıntılı bi konu bende çok msjlaşıyorum ve bu yüzden bazen msjlarda 2kez filan gidiyor giden msj gittimi emin olamıyorum. Bu aralar bi güncelleme şart

alloss

Üye
Arkadaşlar sorun kesinlikle belle'den kaynaklanıyor. Telefonum C7. Sim kartı başka telefona takıp msj gönderdiğimde sorun yok. Ama başka hattı telefona takıp msj. göndermeye çalıştığımda göndermiyor. Nokia müsşteri hizmetlerini aradığımda teknik servise gönderin yazılımı güncellesinler düzelir diye bir cevap verdiler. Büyük bir ihtimalle yüklediğiniz yazılımda sorun var diye bir cevap verildi. Belle'de ki bu sorun düzeltilmeden bizim bu sıkıntımız düzelmez. Başka çare yok...

alloss

Üye
Belle sistemindeki bir sıkıntıdan dolayı mesaj gönderemiyoruz. Defalarca Nokia'yi aradım. Yok şunu denem yok bunu dene diyip salladılar. 15 senedir Nokia kullanıyorum. Yıl olmuş 2012, 1000 TL ye satın aldığımız Nokia telefon ile mesaj gönderemiyorum arkadaş. Ne saçma bir şeydir bu. 15 gündür bunalttı artık. Yarı satacağım telefonu. Bir daha nokia mı? Tövbe...

kuralsiz9

Üye
Ben de ilk başta microsoft apps yükledim böyle olmaya başladı.Ardından sildim biraz düzeldi fakat yine tam çare olmadı sonra bir ara telefonum çökmüştü phoenix ile dead flash Attım sonra bir daha hiç olmadi ama dikkat normal flash değil dead flash diyorum isterseniz deneyin ve telefonum da c6 01 için belco2 nun son sürüm cfw si yüklü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt