Telefon Tavsiyesi Sony xperia arc s mi nokia n 8 mi yardim...???*

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
insanlar üşengeç oldu hepten

• Beğen
Tepkiler: doctorrr

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
2 aydır orjinal tema kullanıyordum dün forumdan indirdim birtane herşeyiyle çok iyi hele klavye wp klavyesi gibi on numara tavsiye ederim

Tuba

Tuba

Üye
ve konu gerekli bölüme taşınabilir mi ? Mod var mı online?

Neden böyle konular bizim bölümümizde açılır ? Neden Cep Telefonları Genel bölümüne açılmaz ? Bizim forumumuza her model hakkında konu açamazsınız bu forumumuzu kirletmekten başka birşeye yaramaz . Sayın modlarım bir el atın yahu .

bu cümleleri konuya yazarsanız göremeyebiliriz Mesajı Şikayet Et butonu kullanın Lütfen...

doctorrr

doctorrr

Üye
karşı bi taraf olmazsa zaten forumun bi anlamı kalmaz forum dediğin zaten bi tartışma ortamıdır dimi?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:tşk:

---------- Eklendi @ 21:05:56 ---------- Yazıldı @ 21:04:47 ----------

karşı bi taraf olmazsa zaten forumun bi anlamı kalmaz forum dediğin zaten bi tartışma ortamıdır dimi?

tartışma başka kapışma başka baba bi çok android kullanıcısı sistemleeinin eksik yanlarını kabul etmeyip sırf nokia yı karalamak için şuraya geliyor

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

bu cümleleri konuya yazarsanız göremeyebiliriz Mesajı Şikayet Et butonu kullanın Lütfen...
Peki modum . Taşıma için teşekkürler . :)

---------- Eklendi @ 21:13:58 ---------- Yazıldı @ 21:13:28 ----------

Peki sayın modum . Taşıma için teşekkürler . :)

klongs

klongs

Üye
[_ATHENA_];4587517' Alıntı:
arc s de de yanılmıyorsam 12 mpix kamera var yani n8 den üstün bir tel. Param olsa ben de alırım

xperia s te 12 mp

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ve carl zeiss lensi yok

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşta var arc s 8 mp dedi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
12 olsa da n8 kadar kaliteli olamaz lens farkı var arada

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Aynen bi kaç foto çektik n8i tutmuyor ama güzel fotoğraf efektleri var programları gzl symbianda o kadar yok

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bir Arc S kullanıcısı olarak söylüyorum.N8 yanına bile yaklaşamaz zaten ancak arc'a o kadar para vereceğine Galaxy S II almanı tavsiye ederim.Arc'da çok iyi bir cihaz ve şu an Android 4.0.3 geldi kullanıyorum.

erroshakan

Üye
arc s te 8.1 mp kamera vardır nokia n8 de 12 mp vardır ancak nokia n8 arc s kadar net çekemez nedeni arc s de bravia engine ve gece foto çekimlerinde olağan üstü bir görüntü elde edilmesini sağlayan exmor -r vardır arc s dünya kamera ödüllü bir telefondur. ve şuanda nokianın elimde 3.2 megapixellik telefonu ve sony nin 2.0 mega.p. lik telefonu var nokia ne kadar 12 yazsada kamerayı fazla yazsada hiç bir zaman sony kadar iyi çekmez arc s n 8 buna örnektir arc s şık inanılmaz bir telefon çok oyun oynamayan biri isen arc s i almak çok mantıklı

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Bunu büyük harflerle yazacağım, KAMERA DA DAHİL Arc S her şeyiyle N8'den üstün. Üstteki arkadaşımızın dediği gibi Exmor R flaş vb. özelliklerden kamerası da N8'den iyidir. Şey gibi bu, N8; 8 MP'lik fotoğraf makinesinden iyi fotoğraf çekemez Arc S de bunun gibi. Ayrıca Android üstünlüğü, Ice Cream Sandwich güncelleme imkanı, Bravia Engine ayrıca daha büyük ekran, işletim sistemi hızı 1.4 GHz ki N8'i ikiye katlayan bir telefon. Çok mantıklı bir seçim olur eğer değiştirirseniz. İyi forumlar.

MuhammedAliAKB

Üye
N8 :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Arc S

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
[/COLOR]
arc s te 8.1 mp kamera vardır nokia n8 de 12 mp vardır ancak nokia n8 arc s kadar net çekemez nedeni arc s de bravia engine ve gece foto çekimlerinde olağan üstü bir görüntü elde edilmesini sağlayan exmor -r vardır arc s dünya kamera ödüllü bir telefondur. ve şuanda nokianın elimde 3.2 megapixellik telefonu ve sony nin 2.0 mega.p. lik telefonu var nokia ne kadar 12 yazsada kamerayı fazla yazsada hiç bir zaman sony kadar iyi çekmez arc s n 8 buna örnektir arc s şık inanılmaz bir telefon çok oyun oynamayan biri isen arc s i almak çok mantıklı

iste bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya guzel bir ornek vermis arkadas. Merak ediyorum eline n8 aldin arc s le karsilastirdin ve arc s fotograf konusun da n8 i gecti oylemi! Komik insan seni n8 deki camera 12 mp.le bitmez pasam sensor boyutuna da bak istersen bi 1/1.8 arc s i gec xpreia s te yok bu sensor mercegi soyleyim birde sana carlzeis autofocus mercek.... Hic bir seyden haberiniz yoksa bu islerde herkesin bildigi ve guvendigi gsmarena sitesine bi bakin ;) tabi simdi siz gsmarena daki uzman arkadaslardan daha uzmansinizdir dimi! Arc s guzel cihaz bilirim , ama camera konusunda n8 in tirnagi olamaz. Umarim birdaha boyle sacma bir yazi yazarken once adam gibi bir arastirma yaparsin ondan sonra kendi dogrularini degilde gercek dogrulari yazarsin! birde sana OLive isminde film tavsiye etmek istiyorum internetten indir seyret (n8 le cekilen ve oscar a aday olan bir filmdir) ufkun biraz genisler hic olmazsa;) n8deki kamera kalitesine bir ornek veriyim sana; kullandigim samsung marka dvd kameramla video cekip sonra nero programi vasitasiyla birlestirme yaptigimda program cekilen bu videolara normal kalite yazar;) n8 cekilen videolarda ayni islemi yaparken nero programinda MUKEMMEL KALITE yazisini goruruz;) dikkatini cekerim kardesim birisi sadece bu isler icin piyasada var olan kamera, digeri bir cep telefonu. N8 in sistemine laf soylersin eyvallah gikim cikmaz ama kamera sina laf ettigin anda, bu islerden anlayan insanlarin gozunde BILGI SAHIBI OLMADAN FIKIR SAHIBI olan insan pozisyonuna dusersin;) gordugum kadariyla yasinda genc guzel kardesim benim, sana yakisan adam gibi arastirma yapip ondan sonra bu tip yorumlarda bulunman ;)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
N8'in kamera konusunda daha iyi olduğu bariz ortada.
Ama genel özelliklere bakarsak kesinlikle Arc S derim zaten onun kamerası da çok iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...