Telefon Tavsiyesi Sony xperia arc s mi nokia n 8 mi yardim...???*

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melihbeyza

melihbeyza

Üye
    Konu Sahibi
Sony xperia arc s mi nokia n 8 mi yardim...???*
Arkadaşlar n8 kukllanicisiyim fakat sony xperia arc s çok hoşuma gidiyo nokia n8 satip almayi düşünüyorum ama bu androidli telf hakkinda hiç bilgim yok uygulamalra nasil burdaki gibi kolay yükleme oluyomu paralimi değermi acaba hata yapmaktan korkuyorum satsammi satmasammi arada kaldim sizden bi yardim rica ediyorum ne yapayim sizce sony alsammi acaba....

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
arc s alacaksan al kardeşim

• Beğen
Tepkiler: melihbeyza
İncİnat

İncİnat

Üye
androidde yok hackmiş yok sertifikalatmakmış öyle bir şey yok.. istediğini yapabilirsin ayrıca arc s n8 den kat kat üstün bir cihaz bildiğim kadarıyla ics de alacak ve o zaman değme keyfine ben de galaxy tabimi satıp arc s almayı düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: melihbeyza
ANIL

ANIL

Admin
N8 ile ne yapmak isteyip yapamıyorsunuz acaba?

klongs

klongs

Üye
bence arc s yerine galaxy s2 al ayni para ve de daha iyi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
xpreia play al

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ve konu gerekli bölüme taşınabilir mi ? Mod var mı online?

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
N8 ile ne yapmak isteyip yapamıyorsunuz acaba?

çok güzel donanımları var. Hdmı olsun 12 mpx kamera olsun ses kalitesi dokunmatigi sağlamlığı. Ama işlemci olsun işletim sistemi olsun fıs. Çağımız kullanıcıları (Bende dahil olmak üzere) hız istiyor uygulama bolluğu alternatif istiyor. Bu n8'de yok iste.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

kemhir

Üye
andrd alcks
n nexus tan bska telefn olu s2 de kllndm sarjn ayrca prtık deıl

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
arc s de de yanılmıyorsam 12 mpix kamera var yani n8 den üstün bir tel. Param olsa ben de alırım

ANIL

ANIL

Admin
çok güzel donanımları var. Hdmı olsun 12 mpx kamera olsun ses kalitesi dokunmatigi sağlamlığı. Ama işlemci olsun işletim sistemi olsun fıs. Çağımız kullanıcıları (Bende dahil olmak üzere) hız istiyor uygulama bolluğu alternatif istiyor. Bu n8'de yok iste.

Haklısın ama bu hiç bi zaman bitmeyecek bir şey hep yenisi hep yenisi doymuyoruz.. tabi buna karşı değilim merak ettiğim için sordum sadece..

---------- Eklendi @ 20:06:13 ---------- Yazıldı @ 20:04:56 ----------

[_ATHENA_];4587517' Alıntı:
arc s de de yanılmıyorsam 12 mpix kamera var yani n8 den üstün bir tel. Param olsa ben de alırım

Kamerada üstün değil..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kamera olarak n8 den üstün olamaz n8 de carl zeiss var

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: doctorrr
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Neden böyle konular bizim bölümümizde açılır ? Neden Cep Telefonları Genel bölümüne açılmaz ? Bizim forumumuza her model hakkında konu açamazsınız bu forumumuzu kirletmekten başka birşeye yaramaz . Sayın modlarım bir el atın yahu .

kemhir

Üye
sanl almde ksltrk yzyrum byler ksbkmyın el alsknlgı olmus onlıne sohbetlerde hep boyle konustgum ıcın alsknlık olms anlamayabılırsınız normal ;)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla sorma hocam ya android bölümüne hiç açılmıyor cep telefonları karşılaştırma var oraya da açan yok burda biz androidcilerle birbirimize giriyoruz sonrada biz uyarı alıyoruz

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
valla sorma hocam ya android bölümüne hiç açılmıyor cep telefonları karşılaştırma var oraya da açan yok burda biz androidcilerle birbirimize giriyoruz sonrada biz uyarı alıyoruz
Hocam bende tam bu meseleden şikayetçiydim beni çok güzel anlatmışsın . Klavyene sağlık Teşekkür ediyorum . :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia belle qwerty klavye hocam her zaman yanında :D :)

doctorrr

doctorrr

Üye
sanl almde ksltrk yzyrum byler ksbkmyın el alsknlgı olmus onlıne sohbetlerde hep boyle konustgum ıcın alsknlık olms anlamayabılırsınız normal ;)
babacım kısaltarak yazma cömert ol biraz bi kaç tuş fazla basacan o okdar yormaz heralde bu seni dimi?:nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...