Hediye önerileriniz :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Hediye önerileriniz :/
Merhaba arkadaşlar..
20 nisan benim ve kız kardeşim( 18 yaşında )in doğum günü :ehe hediye olarak ne alsam karar veremedim..

Buket çiçek mi alsam. gül felan.. yoksa kıyafetmi alsam :hmmm neyse önerilerinizi bekliyorum :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
İkiz misiniz ? :D

TheCower

TheCower

Üye
Kardeşe en iyi hediye onun kullanacağı işine yarayacak bir hediyedir yani bana hediye alınacak olsa öyle isterim. Çiçek almamanı tavsiye ediyorum. Ne alırsın süs eşyası, toka, saç düzleyen ütü falan önerebilirim. En iyisi bir bak neyi eksik ona göre al derim.

Mert045

Mert045

Üye
Kardeşe en iyi hediye onun kullanacağı işine yarayacak bir hediyedir yani bana hediye alınacak olsa öyle isterim. Çiçek almamanı tavsiye ediyorum. Ne alırsın süs eşyası, toka, saç düzleyen ütü falan önerebilirim. En iyisi bir bak neyi eksik ona göre al derim.

saç düzleyen ütü :kop:

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye

mesela yeni laptop aldı. laptop çantası veya soğutucusu mu alsam :hmmm
bu arada saç düzleyen ütü iyiymiş
:ehe

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
evet başka öneri yok mu :ehe

Eykul

Eykul

Üye
Bence adrenalini bol olan bir spor(parasut, ulm...) hani hediye paketleri oluyor ya.. 18 e girmis ozel bir sey olsun :)

SHS

SHS

Üye
konser bileti al:d: 18 olmuş rahatça gitsin

Eykul

Eykul

Üye
Kiz kardesin nasil biri ki ona gore hediye onerelim... Mesela Spa,masaj,manikur bakimi iceren bir gun de olabilir

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
arkadaşlar hepinize teşekkürler.. hediye işi halledildi. saat ve çanta aldım oda bana ayakkabı almış :ehe
-neyse bakalım bu cuma doğum günümü forumdan kimler kutlayacak
:dry:

DDorlion

DDorlion

Üye
Saç bakım ürünü al bayılır kızlar :D

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Vay bee Forumdan kimse doğum günümü kutlamadı !

enkazcı

Üye
vay bende 20 nisan abime,ablama bak be aynı gün doğmuşuz Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun abş

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
18 oldum bu nisan ayında bir kişi bile demediki doğm günün kutlu olsun :)

bnce 18 yaşının farkına varabileceği bir aktivitede bulun yukarda denildiği gibi konser gibi... yada AYI al kızlar çok sever yahu ayı yı .. hiç bizaman anlam veremedim ama bildiğin ayı yani ama büyük olanlarını diyorum hee bir insan boyunda olanlardan...

Eykul

Eykul

Üye
18 oldum bu nisan ayında bir kişi bile demediki doğm günün kutlu olsun :)

bnce 18 yaşının farkına varabileceği bir aktivitede bulun yukarda denildiği gibi konser gibi... yada AYI al kızlar çok sever yahu ayı yı .. hiç bizaman anlam veremedim ama bildiğin ayı yani ama büyük olanlarını diyorum hee bir insan boyunda olanlardan...

Dogum gunun kutlu olsun :D onceden soylemen lazimdi :)

Ayi mi? Ya 5 yasindaki cocuga alsan sevinir ama 18 yasinda ki kisi sevinmez... Sadece sevinmis gibi yapabilir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt