tarifemi değiştirirsem aylık cepnet paketim iptal olurmu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Homefront

Homefront

Üye
    Konu Sahibi
tarifemi değiştirirsem aylık cepnet paketim iptal olurmu
tarifemi değiştirmek istiyorum ama tarifemi değiştirirsem aylık cepten paketim iptal olurmu?

Boran20

Boran20

Üye
Olmaz ben değiştirdim, bir şey olmadı...

kadir.ozel2

kadir.ozel2

Üye
olmaz kardeşim değiştir

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
arkadaşım müşteri hizmetlerini arayıp tarifemi değiştirsem,aylık cepnetim iptal olur mu diye sormuştu;müşteri hizmetlerinin verdiği cevap ise tarife değişikliğinde aylıkcepnet anında iptal olur demişlerdi.simdi kime inanmak gerekiyor.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Iptal olacağını sanmıyorum çünkü mevcut abonelikler faturalıdan faturasıza ya da tam tersi durumda, numara taşıma ve hat devir işlemlerinde iptal olur. Sonuçta sms paketi olan biri tarife değiştirince sms paketi iptal oluyor mu ki o da iptal olsun? ikisi de sonuçta aylık paket konumunda.

RUKO

RUKO

Üye
sakın denemeyin kardeşim benim başıma geldi.vdfn cep merkezinde değiştirdim tarifemi sordum orada çalışana iptal olmayacağını söyledi ama malisef olan oldu iptal oldu bende mahvoldum
:(

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Demekki adamlar cepnet'i bitirmek için sudan bahaneler arıyorlar :hmmm

nosim1974

Üye
Ben dğiştiriyorum bişi olmuyor şimdiye kadar birkaç kez değiştirdim iptal olmadı.hala kullanıyorum bu ay da dğiştirdiğim tarife 10 TL heryöne 120 dakika olan tarife bişi olmadı zaten siteye girip yada sms atarak değiştiriyorsun faturasız tarife değişikliklerinde sadece konuşma tarifeniz değişir sonuç olarak 8 TL aylık cepnet paketi her ay kesiliyor siz iptal etmediğiniz müddetce devam eder.Ama siz faturasızdan faturalıya yada taahhütlü bir tarifeye geçerseniz o tarifenin ve taahhüdün uygulamaları geçerli oluyordur onu bilmiyorum ama faturasız her tarifeye geçitlerde bişi olmuyor.

Homefront

Homefront

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi müşteri hizmetlerinede soruyım bide

haggar73

haggar73

Üye
tarifemi değiştirmek istiyorum ama tarifemi değiştirirsem aylık cepten paketim iptal olurmu?

Kardeşim ben 701 almak için tarifemi değiştirmem gerekiyordu. Fakat müşteri hizmetleri ile görüştüm ve aylık cepnet paketimin iptal olacağını söylediler. Bunun üzerine 701.den vazgeçtim. Bence iyice öğren. Sonra pişman olursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt