Selamın aleyküm ne var ne yok bugün :DHoşgeldin HüsnüCan nasılsın...
OttomaN TigeR Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm ne var ne yok bugün Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin HüsnüCan nasılsın...
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm ne var ne yok bugün Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin HüsnüCan nasılsın...
Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: çayımı içtim kaçarım herkese iyi geceler allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler
papakudioflu' Alıntı: çayımı içtim kaçarım herkese iyi geceler allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler
SHS Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm ne var ne yok bugün Genişletmek için tıkla ... aleykümselam bizde aynı sende ne var ne yok
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm ne var ne yok bugün Genişletmek için tıkla ... aleykümselam bizde aynı sende ne var ne yok
Eykul Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm ne var ne yok bugün Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam ---------- Eklendi @ 23:54:04 ---------- Yazıldı @ 23:53:44 ---------- atoubo' Alıntı: selam beyler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm ne var ne yok bugün Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam ---------- Eklendi @ 23:54:04 ---------- Yazıldı @ 23:53:44 ---------- atoubo' Alıntı: selam beyler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam
VKUCUKSAHİN Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoşgeldin HüsnüCan nasılsın... Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür abi ne olsun işte - SerkeŞ -' Alıntı: aleykümselam bizde aynı sende ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... Ohh ohhh neler yokki
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoşgeldin HüsnüCan nasılsın... Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür abi ne olsun işte - SerkeŞ -' Alıntı: aleykümselam bizde aynı sende ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... Ohh ohhh neler yokki
Emrgncy Üye rizENGİN' Alıntı: selamün aleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Engin abi Hoşgeldin Çay yapmıştık buyur
rizENGİN' Alıntı: selamün aleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Engin abi Hoşgeldin Çay yapmıştık buyur
OttomaN TigeR Üye atoubo' Alıntı: hb ne war ne yok beyler keyifler nasıl neler yapıyosunuz Genişletmek için tıkla ... hocam teker teker sorsan hepsini cevaplamak zor olacak : İyiyiz teşekkürler sen nasılsın. ---------- Eklendi @ 00:57:12 ---------- Yazıldı @ 00:56:33 ---------- tinasoft' Alıntı: Allah'a şükür abi ne olsun işte Ohh ohhh neler yokki Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin HüsnüCan'ım...
atoubo' Alıntı: hb ne war ne yok beyler keyifler nasıl neler yapıyosunuz Genişletmek için tıkla ... hocam teker teker sorsan hepsini cevaplamak zor olacak : İyiyiz teşekkürler sen nasılsın. ---------- Eklendi @ 00:57:12 ---------- Yazıldı @ 00:56:33 ---------- tinasoft' Alıntı: Allah'a şükür abi ne olsun işte Ohh ohhh neler yokki Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin HüsnüCan'ım...
Emrgncy Üye papakudioflu' Alıntı: çayımı içtim kaçarım herkese iyi geceler allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin Ali abi
papakudioflu' Alıntı: çayımı içtim kaçarım herkese iyi geceler allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin Ali abi
VKUCUKSAHİN Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Allah iyilik versin HüsnüCan'ım... Genişletmek için tıkla ... Saol abi'm..
OttomaN TigeR Üye Bizim bir Berkant'ımız vardı göreniniz var mı özledim yahu? Dün sırf onun için girecektim ama vazgeçtim...
Bizim bir Berkant'ımız vardı göreniniz var mı özledim yahu? Dün sırf onun için girecektim ama vazgeçtim...
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Rabb'im muhabbetinizi arttırsın inşallah
OttomaN TigeR Üye atoubo' Alıntı: bende iyimm Herkese hayırlı geceler beylerrr ben oyuna döneyimm Genişletmek için tıkla ... Sen bilirsin
atoubo' Alıntı: bende iyimm Herkese hayırlı geceler beylerrr ben oyuna döneyimm Genişletmek için tıkla ... Sen bilirsin